pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Προτείνω να πάρεις τηλέφωνο τον laki33!!!Αν τολμησουν να μπουν στο σπιτι μας θα μιλησει ο "ανωδυνος" ! Ειναι ετοιμος για χρηση.
Προτείνω να πάρεις τηλέφωνο τον laki33!!!Αν τολμησουν να μπουν στο σπιτι μας θα μιλησει ο "ανωδυνος" ! Ειναι ετοιμος για χρηση.
παρε τηλεφωνο τα χρυσα αυγα και πες οτι στο σπιτι κρυβουν λαθρομεταναστες και καθαρισες φιλεΑν τολμησουν να μπουν στο σπιτι μας θα μιλησει ο "ανωδυνος" ! Ειναι ετοιμος για χρηση.
Προτείνω να πάρεις τηλέφωνο τον laki33!!!
μηπως ειναι ο αχαχουχας;Υπαρχουν 2 ατομα γυναικα-αντρας που μενουν σε διπλανο σπιτι κ μας απειλουν κ μας βριζουν οικογενειακως για ασημαντους η για αγνωστους λογους. Επισης 2 φορες μας εκαναν μικροζημια στο αμαξι μας κ γενικα ειναι τρελοι. Εχω ακουσει οτι η γυναικα χριζει ψυχιατρικης εξετασης-θεραπειας αλλα δεν θελει να παει να κοιταχτει περαιτερω η κ οτι δεν θελει να παιρνει τα φαρμακα της. Τι κανω; Μας νευριαζει συνεχεια κ μας σπαει τα νευρα.
Παρακαλω οποιος εχει παρομοια κατασταση κ την ελυσε ας βοηθησει λεγοντας μου μια λυση.
Εγω στη θεση σου θα ζηταγα το λογο και ευθυνες απο το συγγενη σου που τους νοικιασε το σπιτι. Πριν τους βαλει μεσα δεν τους εκοψε τι ειναι? Επισης και τωρα εχει ευθυνη και πρεπει να τον βαλεις να τους μιλησει. Ο ιδιοκτητης γενικα εχει και ευθυνες, οχι μονο να περνει τα λεφτα.
εκδικηση θα παιρνουν οι συγγενεις.μπορει να μενει και τσαμπα ο ταριφας μεσα.
έχουν το ακαταλόγιστο, δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα γιατί θα μπλέξεις και θα θέσεις σε κίνδυνο εσενα, την οικογένεια σου και το σπίτι σου. Η καλύτερη λύση είναι να τα μαζέψεις και να φύγεις, αν δε μπορείς τότε υπομονή...
μηπως ειναι ο αχαχουχας;
τυπε μια ειναι η λυσηΥπαρχουν 2 ατομα γυναικα-αντρας που μενουν σε διπλανο σπιτι κ μας απειλουν κ μας βριζουν οικογενειακως για ασημαντους η για αγνωστους λογους. Επισης 2 φορες μας εκαναν μικροζημια στο αμαξι μας κ γενικα ειναι τρελοι. Εχω ακουσει οτι η γυναικα χριζει ψυχιατρικης εξετασης-θεραπειας αλλα δεν θελει να παει να κοιταχτει περαιτερω η κ οτι δεν θελει να παιρνει τα φαρμακα της. Τι κανω; Μας νευριαζει συνεχεια κ μας σπαει τα νευρα.
Παρακαλω οποιος εχει παρομοια κατασταση κ την ελυσε ας βοηθησει λεγοντας μου μια λυση.
φιλε πρεπει να τους κανεις να σε ΦΟΒΗΘΟΥΝ ωσο υποχωρεις τοσο θα σε πατανε
Τύπε μάλλον αυτός θα είναι. Μόνο που ο φίλος έχει μπερδευτεί, δεν είναι "2 άτομα γυναίκα-άντρας" αλλά ένα άτομο που κάνει την γυναίκα και τον άντρα.
τυπε μια ειναι η λυση
τωρα απολυθηκε και ο φραντζεσκος και θα εξαφανισει τα πτωματα τυπεΑπλές καθημερινές πρακτικές.