aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τωρα απολυθηκε και ο φραντζεσκος και θα εξαφανισει τα πτωματα τυπε
Ποιος είναι αυτός τύπε;
:S >Τύπε μάλλον αυτός θα είναι. Μόνο που ο φίλος έχει μπερδευτεί, δεν είναι "2 άτομα γυναίκα-άντρας" αλλά ένα άτομο που κάνει την γυναίκα και τον άντρα.
http://[URL unfurl="true"]www.internationalhero.co.uk/s/shadowm1.jpg[/img[/URL]]Που είναι ρε ο αντονοτομάζι με την καμπαρντίνα??
διάβασα με μεγάλη προσοχή τίς μαλακίες πού σέχουν συμβουλεύσει οι περισσότεροι και που έχουν νηοτρπία ελληναρά μπετόβλαχου.Υπαρχουν 2 ατομα γυναικα-αντρας που μενουν σε διπλανο σπιτι κ μας απειλουν κ μας βριζουν οικογενειακως για ασημαντους η για αγνωστους λογους. Επισης 2 φορες μας εκαναν μικροζημια στο αμαξι μας κ γενικα ειναι τρελοι. Εχω ακουσει οτι η γυναικα χριζει ψυχιατρικης εξετασης-θεραπειας αλλα δεν θελει να παει να κοιταχτει περαιτερω η κ οτι δεν θελει να παιρνει τα φαρμακα της. Τι κανω; Μας νευριαζει συνεχεια κ μας σπαει τα νευρα.
Παρακαλω οποιος εχει παρομοια κατασταση κ την ελυσε ας βοηθησει λεγοντας μου μια λυση.
ΡΕ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΩ !!!
Εχεις εμπιστοσηνη στην Ελληνικη δικαιοσήνη;;;;;;;
ή λεφτα να στα φανε οι δικηγόροι;;;;;;;;
Βρε στηλε πμ στον Λάκη και καθαρησες τζάμπα
Τον στολισμό σταφανια=τα κερία-τους ψάλτες θα τα αναλάβει ο Αχιλλέας, πάντα τζάμπα
Πολύ καλη ιδέα (πως δεν την σκέφτικα εγώ πρώτος )
ακομα να λυθειτο θεμα με τους γειτονους!!!!!!!!!!
κατσε να παρω τηλ τον μακη τον σουγια το μπαμπη τον μπογια και τον αλεκο τον γκαβο!!!!!!!
σε μια ωρα θα σου ψηνουν και καφε και θα σου δινει και τα νοικια η κυρα ετσι για την αναταραχη που σου προκαλεσε!!!!!!
Βρε παρε τον ΛΑΚΗ να καθαρησει αμέσως και τζαμπα
τον πηρα λες να μην τον πηρα εχει μπλεξει και αυτος τωρα με την εξαρση της αριστεροτητας μου ειπε πως και αυτος αλλον θα εστελνε!!!!