Νέα

Νομικη βοηθεια-συμβουλη για 2 μουρλα ατομα που προκαλουν,απειλουν κ βριζουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Υπαρχουν 2 ατομα γυναικα-αντρας που μενουν σε διπλανο σπιτι κ μας απειλουν κ μας βριζουν οικογενειακως για ασημαντους η για αγνωστους λογους. Επισης 2 φορες μας εκαναν μικροζημια στο αμαξι μας κ γενικα ειναι τρελοι. Εχω ακουσει οτι η γυναικα χριζει ψυχιατρικης εξετασης-θεραπειας αλλα δεν θελει να παει να κοιταχτει περαιτερω η κ οτι δεν θελει να παιρνει τα φαρμακα της. Τι κανω; Μας νευριαζει συνεχεια κ μας σπαει τα νευρα.

Παρακαλω οποιος εχει παρομοια κατασταση κ την ελυσε ας βοηθησει λεγοντας μου μια λυση.
διάβασα με μεγάλη προσοχή τίς μαλακίες πού σέχουν συμβουλεύσει οι περισσότεροι και που έχουν νηοτρπία ελληναρά μπετόβλαχου.
η αλήθεια είναι απλή και είναι ότι έχεις μπλέξει όπως έχουν μπλεξει χιλιαδες άνθρωποι που έχουν συγγενείς καί φίλους  ψυχοπαθείς
θά κανεις ότι ακριβώς σού πώ.
θά επισκεφθείς αφού συμβουλευτείς και τόν δικηγόρο σου των εισαγγελέα καί θα ζητήσεις υποχρεωτική εξέταση απο ψυχίατρο δικαστικό τών ανθρώπων πού σέ ενοχλουν.αφού αναγκαστικα τούς εξετάσει και εκδόσει πόρισμα ο εισαγγελέας θα διατάξει εάν κρίνει των εγκλισμό τους σε ψυχιατρείο γιά κάποιο χρονικό διάστιμα.
συνήθως εαν πάνε σε ψυχιατρείο θεραπεύοντε γιά κάποιο διάστιμα αλλά υπάρχει κίνδυνος κάποια στιγμή να υποτροπιάσουν
αυτη ειναι η διαδικασία.
γενικά δέν πρέπει να πηγένεις πολύ κόντρα σε  ανθρώπους πούχουν τέτοια προβλήματα αλλά εάν κοιτάξεις και τούς συμπαρασταθείς θα βγείς ωφελειμένος.
υπάρχουν χιλιαδες οικογένειες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα και τό κρύβουν διότι ντέποντε μήν λένε γί αυτούς τίς μαλακίες που εχουν γραψει και εδώ...
η ψυχοπάθεια δέν είναι στίγμα και θεραπεύετε σε μεγάλο ποσοστό εάν αυτοί οι ανθρωποι βοηθηθουν από την οικογενειά τους και από τό περιγυρό τους.
εγω προσωπικά δέν έχω κανενα πρόβλημα να συνενοηθώ και να συναναστραφώ με έναν άνθρωπο πουχει ψυχιατρικά προβλήματα..
έχω πρόβλημα όμως με απαταιώνε και λωποδήτες που συναντώ αρκετές φορές μπροστά μου....όπως χιλιάδες ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις εμπιστοσηνη στην Ελληνικη δικαιοσήνη;;;;;;;

ή λεφτα να στα φανε οι δικηγόροι;;;;;;;;

Βρε στηλε πμ στον Λάκη και καθαρησες τζάμπα

Τον στολισμό σταφανια=τα κερία-τους ψάλτες θα τα αναλάβει ο Αχιλλέας, πάντα τζάμπα

Πολύ καλη ιδέα (πως δεν την σκέφτικα εγώ πρώτος :think:)

παντως εση εχης μια εμμονι με το Η και οπου πρεπη να το βαλης βαζης κατη αλλο

παντως οχη ητα
:2funny:
ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΙΣ
:2funny: :2funny: :2funny:

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΑ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ??

:2funny: :2funny: :2funny:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...μην κανεις τιποτα ,θα το βρουν απ το θεο !

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε επειδή βαριέμαι να διαβάσω αυτά που έχουν γράψει οι άλλοι, πιθανώς να σου πω πράγματα που έχουν ειπωθεί. Λοιπόν, ανάλογο πρόβλημα είχε και ένας γνωστός μου. Πας σε έναν δικηγόρο και αυτός αναλαμβάνει εισαγγελική παρέμβαση. Θα σου δώσει ένα χαρτί από τον εισαγγελέα το οποίο το πας στην αστυνομία και η οποία αναλαμβάνει να τον καλέσει στο τμήμα. Αν και μερικοί το παίζουν μαγκάκια και αγνοούν την πρώτη άντε κα την δεύτερη ειδοποίηση κάποια στιγμή θα πάνε αλλιώς πάει η αστυνομία σπίτι τους. Εάν δεν συνετιστεί και συνεχίσει τα ίδια υπάρχει δυνατότητα σύλληψης αλλά το 95% συνετίζεται. 
Αν θες να το σοβαρέψεις και να το συνεχίσεις του βαράς και μια μήνυση για ψυχική οδύνη, εξύβριση, απειλή κλπ κλπ κλπ και κάνεις άμα θες και ασφαλιστικά μέτρα. Ο γνωστός μου είχε πρόβλημα με έναν γείτονα ψυχάκι για πολλά χρόνια και το έλυσε σε μια βδομάδα. Από τότε αρνί ο τύπος …

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ακομα να λυθειτο θεμα με τους γειτονους!!!!!!!!!!

κατσε να παρω τηλ τον μακη τον σουγια το μπαμπη τον μπογια και τον αλεκο τον γκαβο!!!!!!!

σε μια ωρα θα σου ψηνουν και καφε και θα σου δινει και τα νοικια η κυρα ετσι για την αναταραχη που σου προκαλεσε!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ακομα να λυθειτο θεμα με τους γειτονους!!!!!!!!!!

κατσε να παρω τηλ τον μακη τον σουγια το μπαμπη τον μπογια και τον αλεκο τον γκαβο!!!!!!!

σε μια ωρα θα σου ψηνουν και καφε και θα σου δινει και τα νοικια η κυρα ετσι για την αναταραχη που σου προκαλεσε!!!!!!

Βρε παρε τον ΛΑΚΗ να καθαρησει αμέσως και τζαμπα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Βρε παρε τον ΛΑΚΗ να καθαρησει αμέσως και τζαμπα

τον πηρα λες να μην τον πηρα εχει μπλεξει και αυτος τωρα με την εξαρση της αριστεροτητας μου ειπε πως και αυτος αλλον θα εστελνε!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τον πηρα λες να μην τον πηρα εχει μπλεξει και αυτος τωρα με την εξαρση της αριστεροτητας μου ειπε πως και αυτος αλλον θα εστελνε!!!!

Αμα δεν μπορει ο ΛΑΚΗΣ να εξυπηρετησει στηλε καμια αγέλη χρυσαυγουλων.

Ζουμε σε εποχη που τα κομμουνια εχουν παρει πολυ αερα, αυτοι ειναι το ουσιαστικο προβλημα της πατριδας μας.

Τον φουστη τον Τσακαλότο εκαμνε μισες δουλειές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom