Νέα

Νομικη βοηθεια-συμβουλη για 2 μουρλα ατομα που προκαλουν,απειλουν κ βριζουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
ρε αντε ανοιξε το πετρελαιο στο ανθρωπο ρε νοικιασε σπιτι ο ανθρωπος του εταξε ο αλος παρκινγκ και θελατε να του το φατε του κλεινετε το πετρελαιο κανετε φασαρια χωρις να προειδοποιητε και μιλατε κιολας τι τρελοι μου λες εσεις ειστε παραξενοι

20χρονια σε συνεννοηση με τους υπολοιπους γειτονες βαζαμε τα αμαξια σε καθορισμενες θεσεις για να μην γινονται παρεξηγησεις κ ηταν ολα μια χαρα. Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σε περίπτωση που η θέση πάρκινγκ είναι κλειστή (όχι δηλαδή σε πυλωτή), ψάχνεις να δεις σε ποιο διαμέρισμα ανήκει. Σε περίπτωση που είναι στην πυλωτή, υπάρχει ποικιλία απόψεων στην νομολογία. Σε περίπτωση που δεν προβλέπεται τίποτα (σπάνιο) είναι όποιος παρκάρει.

Όταν υπάρχουν γείτονες που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα (πχ. παραβιάζουν τις ώρες κοινής ησυχίας, εμφανίζουν σημεία ανάρμοστης συμπεριφοράς απειλές/βρισιές κτλ), η καλύτερη λύση κατά την άποψη μου είναι:

α. προσωπικές συστάσεις
β. συστάσεις από τον διαχειριστή
γ. τσιμπάς έναν μάρτυρα και πας στον Εισαγγελέα υπηρεσίας για εισαγγελική παραγγελία.

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
20χρονια σε συνεννοηση με τους υπολοιπους γειτονες βαζαμε τα αμαξια σε καθορισμενες θεσεις για να μην γινονται παρεξηγησεις κ ηταν ολα μια χαρα. Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.....
κατι θα τους εκανες

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
ρε αντε ανοιξε το πετρελαιο στο ανθρωπο ρε νοικιασε σπιτι ο ανθρωπος του εταξε ο αλος παρκινγκ και θελατε να του το φατε του κλεινετε το πετρελαιο κανετε φασαρια χωρις να προειδοποιητε και μιλατε κιολας τι τρελοι μου λες εσεις ειστε παραξενοι

Επισης οταν εκαναν τα συμβολαια μας ειχαν πει (πριν τις φασαριες) οτι δεν θελουν θερμανση πετρελαιου. Μετα απο 2 χρονια θυμηθηκαν οτι θελανε.... Δεν πληρωναν ποτε κοινοχρηστα ... Ποσο σιγουρος εισαι οτι εσυ θα τους το ανοιγες;;

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Σε περίπτωση που η θέση πάρκινγκ είναι κλειστή (όχι δηλαδή σε πυλωτή), ψάχνεις να δεις σε ποιο διαμέρισμα ανήκει. Σε περίπτωση που είναι στην πυλωτή, υπάρχει ποικιλία απόψεων στην νομολογία. Σε περίπτωση που δεν προβλέπεται τίποτα (σπάνιο) είναι όποιος παρκάρει.

Όταν υπάρχουν γείτονες που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα (πχ. παραβιάζουν τις ώρες κοινής ησυχίας, εμφανίζουν σημεία ανάρμοστης συμπεριφοράς απειλές/βρισιές κτλ), η καλύτερη λύση κατά την άποψη μου είναι:

α. προσωπικές συστάσεις
β. συστάσεις από τον διαχειριστή
γ. τσιμπάς έναν μάρτυρα και πας στον Εισαγγελέα υπηρεσίας για εισαγγελική παραγγελία.

το γ. το καναμε προπερσυ αλλα οταν τον καλεσαν αυτος τα αρνηθηκε ολα κ του εγινε προφανως απλη συσταση κ τιποτα αλλο.

Επισκέπτης
ναι γιατι απαγορευεται μετα απο 2 χρονια να θελουν να πληρωνουν κοινοχρηστα

ο κακομοιρης ο ταριφας εμπλεξε με τρελους να μετονομαστοι το θρεντ

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135

Ευχομαι να πεσεις σε ιδιους στο μελλον κ να μην βγαζεις ακρη.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
το γ. το καναμε προπερσυ αλλα οταν τον καλεσαν αυτος τα αρνηθηκε ολα κ του εγινε προφανως απλη συσταση κ τιποτα αλλο.

Να επιμείνεις. Και αν συνεχίσει στο ίδιο βιολί, συζήτησε με τους αστυνομικούς την περίπτωση να καταθέσεις έγκληση.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135

3-4 χρονια η καθαριστρια πηγε δεκαδες φορες με την αποδειξη κοινοχρηστων στο χερι τους χτυπαγε το κουδουνι κ αφου τους ενημερωνε για το μεριδιο που επρεπε να δωσουν ειχε παντα την ιδια αντιμετωπιση ..... της ελεγαν να παει να γαμηθ... κ της εκλειναν την πορτα στα μουτρα. Εμεις οι υπολοιποι τι φταιγαμε να πληρωνουμε παραπανω για την τρελη;

Οταν ο Πατερας μου του ειπε στις αρχες που ηρθαν ευγενικα να μην μας παιρνει το παρκινγκ κ να το βαζει παραδιπλα η απαντηση του ταριφα ηταν αισχρη κ παρομοια με την αντιμετωπιση της καθαριστριας.

Αυτα προς απαντηση στα λεγομενα σου που τον υποστηριζεις κιολας.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αν ισχύουν αυτά που λες, ο τύπος θέλει πούτσα ξύλο και άπλωμα στον ήλιο.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Αν ισχύουν αυτά που λες, ο τύπος θέλει πούτσα ξύλο και άπλωμα στον ήλιο.

Ισχυουν πληρως. Επισης εχω ακουσει παρομοιες υποθεσεις που συμβαινουν κ σε αλλες πολυκατοικιες σε αλλες περιοχες αλλα δεν ξερω τι συνεβη τελικα εκει.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720

έχω λιώσει στο γέλιο

καταπληκτικό χιούμορ ο Σεξαρτημένος !

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάτι δουλειές που θα'χουν ψυχολόγοι/ψυχίατροι στο μέλλον...συνιστώ σε κάθε 17-18χρόνο που διαβάζει το site να το σκεφτεί πολύ καλά κ να ακολουθήσει το επάγγελμα.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720

ΡΕ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΩ !!!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Αν μένουν με ενοίκιο τότε μίλησε με τους συνιδιοκτήτες της πολυκατοικίας και πληρώστε απο κοινού κάποιον δικηγόρο μήπως και καταφέρετε και τους διώξετε.
Τα πράγματα θα ήταν δυσκολότερα αν το σπίτι ήταν δικό τους.Αλλά τώρα κάτι μπορείς να κάνεις.
Γενικά ου μπλέξεις!

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
ΡΕ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΩ !!!

Δεν θεωρω αστειο να σου παιρνουν την θεση παρκινγκ κ να σε βριζουν επειδη τους λες να το βαλουν παραδιπλα, ουτε ειναι αστειο να πληρωνεις κερατιατικα επειδη εβριζαν κ εκλειναν την πορτα καταμουτρα κ δεν πληρωναν την καθαριστρια.

Σιγουρα αν ειχες αντιστοιχη περιπετεια δεν θα γελαγες τωρα.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Αν μένουν με ενοίκιο τότε μίλησε με τους συνιδιοκτήτες της πολυκατοικίας και πληρώστε απο κοινού κάποιον δικηγόρο μήπως και καταφέρετε και τους διώξετε.
Τα πράγματα θα ήταν δυσκολότερα αν το σπίτι ήταν δικό τους.Αλλά τώρα κάτι μπορείς να κάνεις.
Γενικά ου μπλέξεις!

Αυτο προσπαθουμε να κανουμε. Εξαλλου το συμβολαιο τους εχει ληξει εδω κ 2 χρονια σχεδον.

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγω στη θεση σου θα ζηταγα το λογο και ευθυνες απο το συγγενη σου που τους νοικιασε το σπιτι. Πριν τους βαλει μεσα δεν τους εκοψε τι ειναι? Επισης και τωρα εχει ευθυνη και πρεπει να τον βαλεις να τους μιλησει. Ο ιδιοκτητης γενικα εχει και ευθυνες, οχι μονο να περνει τα λεφτα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
Εγω στη θεση σου θα ζηταγα το λογο και ευθυνες απο το συγγενη σου που τους νοικιασε το σπιτι. Πριν τους βαλει μεσα δεν τους εκοψε τι ειναι? Επισης και τωρα εχει ευθυνη και πρεπει να τον βαλεις να τους μιλησει. Ο ιδιοκτητης γενικα εχει και ευθυνες, οχι μονο να περνει τα λεφτα.
Μάζεψε υπογραφές και απο άλλους που έχουν πρόβλημμα,μην ξαναπληρώσετε ποτέ κερατιάτικα για την πάρτη τους και όταν μαζέψεις τα παραπάνω,πές στο σόι σου που το νοίκιασε να τους πετάξει  έξω,αλλιώς,αν αρνηθεί πάντα,θα κινηθείς όχι μόνο εναντίον των τρελών,αλλά και αυτού και θα ζητήσεις και αποζημίωση για ψυχική οδύνη,παραβίαση οικιακής γαλήνης και ότι άλλο σε συμβουλεύσει ο δικηγόρος σου.Με μηνύσεις,συστάσεις,περιοριστικά μέτρα κτλ,όχι μόνο θα σπάσεις τα μπομπόλια σου,αλλά θα δώσεις και πολλά λεφτά σε δικηγόρους,θα αργήσει να εκδικαστεί η υπόθεσή σου και η κατάσταση θα έχει γίνει και χειρότερη,γιατί πολύ απλά τους προκαλείς.Μπορεί να μπούν μέσα στο σπίτι σου και να σου δώσουν το λαρύγγι στο χέρι...

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Αν τολμησουν να μπουν στο σπιτι μας κ εφοσον απειληθει η σωματικη μας ακεραιοτητα θα μιλησει ο "ανωδυνος" ! Ειναι ετοιμος για χρηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom