Νέα

Νομικη βοηθεια-συμβουλη για 2 μουρλα ατομα που προκαλουν,απειλουν κ βριζουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αλλα απο γκομενα ολο πουστικες μαλακιες θα ακουσεις

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πάντως πέρα απο την πλάκα όλοι έχουμε βιώσει ενοχλητικούς γείτονες σε μικρό ή σε πολύ μεγάλο βαθμό.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βαλε τους τις φωνες σοβαρα αλλα με λιγη αγριαδα ...

Αν δεν πιασει τοτε καντους ζημια στο ταξι βραδι χαραματα αφηνοντας να περασουν μερικες μερες
Και μετα απο μια δυο μερες αν τυχει και τους δεις εξω, πες τους και καλα με παραπονο, δεν δουλευει το ταξι να φευγετε να ηρεμουμε λιγο ? :grin:

Στην τελικη αλλαξε γειτονια να βρεις την ησυχια σου !!!!!!!!

Εννοειται κανω πλακα αλλα το δευτερο σκελος ειναι το καλυτερο... ΑΛΛΑΞΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η' να πάρεις υπογραφές και να την βάλουν σε ψυχιατρείο με το ζόρι  :dancing:
Τον ρωτησες αν γουσταρει πολλα πολλα με γειτονες ?
Θα πρεπει να αρχισει να μιλαει με τον καθεναν στην γειτονια....

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Τύπε κάτι θα τους κάνετε κι εσείς για να σας βρίζουν. 99% σε τέτοιες περιπτώσεις ξεκινάει μια μικροδιένεξη ανάμεσα σε 2 κακούς γειτόνες και από κει και μετά γαμιέται ο Δίας με το παραμικρό. Τώρα αν εσείς είστε άγγελοι και αυτοί για το Δαφνί, τι να σου πω έπεσες στην περίπτωση. Η καλύτερη τακτική που έχεις να κάνεις είναι να μην προκαλείς εσύ από μέρους σου τίποτα φανερά ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΛΑ.
Έχουν δυνατά τη μουσική ή την τηλεόραση σε ώρα κοινής ησυχίας; -> Ανώνυμη καταγγελία στο τμήμα
Παρκάρει παράνομα ο τύπος ή βάζει καρέκλες, γλάστρες κλπ για να δεσμεύει θέση πάρκινγκ; -> Ανώνυμη καταγγελία στην τροχαία και στη διεύθυνση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του Δήμου
Έχει αυθαίρετο ή πολεοδομικές παραβάσεις; -> Ανώνυμη καταγγελία στην Πολεοδομία
Κάνει φορολογικές παραβάσεις; -> Ανώνυμη καταγγελία στην Εφορία
Κάνουν μαιμουδιές με τον κάδο; -> Ανώνυμη καταγγελία στη Διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου
ULTIMATE POUSTIA
Βάζεις τη γυναίκα σου να ξεκινήσει ένα κουτσομπολιό στη γειτονιά ότι αυτός τον παίρνει και αυτή πήρε σκύλο.

Υ.Γ: Αν όλα τα παραπάνω δεν πιάσουν, στείλε μου μήνυμα σε κανά μήνα για το επόμενο στάδιο. Το τελικό στάδιο δεν αποτυγχάνει ΠΟΤΕ. Θα χρειαστείς μια χαρτοσακκούλα, σκυλόσκατα, οινόπνευμα, υγρά μπαταρίας αυτοκινήτου και μια βιντεοκάμερα (κατά προτίμηση με night vision).

Οι συγκεκριμενοι που λεμε ειναι τρελοι εντελως. Καταρχην νοικιαζουν το σπιτι που μενουν, απο συγγενικο μας προσωπο. Οι φασαριες ξεκινησαν απο το θεμα παρκινγκ (μας πηραν την θεση παρκινγκ με το ετσι θελω τοτε οταν ηρθαν. Αφου τους εξηγησαμε κ τους ειπαμε να βαζουν τα αμαξια τους παραδιπλα εκεινοι ξεκινησαν να βριζουν. Μετα την φασαρια ειπαμε να μην δωσουμε συνεχεια κ υποχωρησαμε κ ετσι βαζαμε το αμαξι μας σε αλλο σημειο. Εκεινοι συνεχισαν να βριζουν επειδη λενε οτι μπορει να σπασουν τα καπακια της ευδαπ απο το αμαξι μας. Επειδη ακουμπανε οι ροδες οταν μπαινουμε η βγαινουμε απο το σημειο. Μετα δεν πληρωναν την καθαριστρια της πολυκατοικιας κ οταν τους λεγαμε να πληρωσουν το μεριδιο τους (3 ευρω) εκεινοι εβριζαν κ φωναζαν. Μετα μας εβριζαν επειδη δεν τους ανοιγαμε το πετρελαιο (ειναι αυτονομα κ ιδιοκτησιας μας) κ εβαζαν επιτηδες την κεροζαν που ειχαν στην εισοδο μεσα επιτηδες για να μυριζει ολη η πολυκατοικια. Προσφατα καναμε κατι επιδιορθωσεις στα υδραυλικα στο σπιτι μας κ ηρθαν 10 το πρωι να μας ζητησουν τον λογω γιατι ο μαστορας κανει φασαρια με τα τρυπανια. Ελεος !!

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Τον ρωτησες αν γουσταρει πολλα πολλα με γειτονες ?
Θα πρεπει να αρχισει να μιλαει με τον καθεναν στην γειτονια....

είπα να πω τη μαλακία μου την εμπεριστατωμένη άποψη μου!  :dancing:

δε μπορώ να γνωρίζω αν είναι αντικοινωνικός η' αν κάνει τίποτα σ'αυτούς και τους έχει νευριάσει έτσι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
είπα να πω τη μαλακία μου την εμπεριστατωμένη άποψη μου!  :dancing:

δε μπορώ να γνωρίζω αν είναι αντικοινωνικός η' αν κάνει τίποτα σ'αυτούς και τους έχει νευριάσει έτσι
Εμεις θεωρεις λεμε εξυπναδες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να περασει η ωρα ........

Επισκέπτης
Οι συγκεκριμενοι που λεμε ειναι τρελοι εντελως. Καταρχην νοικιαζουν το σπιτι που μενουν, απο συγγενικο μας προσωπο. Οι φασαριες ξεκινησαν απο το θεμα παρκινγκ (μας πηραν την θεση παρκινγκ με το ετσι θελω τοτε οταν ηρθαν. Αφου τους εξηγησαμε κ τους ειπαμε να βαζουν τα αμαξια τους παραδιπλα εκεινοι ξεκινησαν να βριζουν. Μετα την φασαρια ειπαμε να μην δωσουμε συνεχεια κ υποχωρησαμε κ ετσι βαζαμε το αμαξι μας σε αλλο σημειο. Εκεινοι συνεχισαν να βριζουν επειδη λενε οτι μπορει να σπασουν τα καπακια της ευδαπ απο το αμαξι μας. Επειδη ακουμπανε οι ροδες οταν μπαινουμε η βγαινουμε απο το σημειο. Μετα δεν πληρωναν την καθαριστρια της πολυκατοικιας κ οταν τους λεγαμε να πληρωσουν το μεριδιο τους (3 ευρω) εκεινοι εβριζαν κ φωναζαν. [size=20pt]Μετα μας εβριζαν επειδη δεν τους ανοιγαμε το πετρελαιο (ειναι αυτονομα κ ιδιοκτησιας μας) [/size]κ εβαζαν επιτηδες την κεροζαν που ειχαν στην εισοδο μεσα επιτηδες για να μυριζει ολη η πολυκατοικια. Προσφατα καναμε κατι επιδιορθωσεις στα υδραυλικα στο σπιτι μας κ ηρθαν 10 το πρωι να μας ζητησουν τον λογω γιατι ο μαστορας κανει φασαρια με τα τρυπανια. Ελεος !!

κατσε ρε φιλε κοινο λεβητα εχετε η ατομικο ο καθενας τον δικο

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
κατσε ρε φιλε κοινο λεβητα εχετε η ατομικο ο καθενας τον δικο

Ο καυστηρας ειναι ενας. Οι σωληνωσεις πηγαινουν σε 3 απο τα 6 διαμερισματα. Τοτε που το φτιαξαμε οι υπολοιποι δεν ηθελαν. Τα 3 διαμερισματα που εχουν ειμαστε συγγενεις ολοι. Αλλα τωρα ο ενας εφυγε σε αλλη περιοχη κ το νοικιασε στους τρελους. Ρωτησαμε δικηγορο τοτε για αυτο κ ειμαστε καλυμμενοι. Δεν τους ειχαμε καμια εμπιστοσυνη ωστε να το ανοιξουμε.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Προσφατα καναμε κατι επιδιορθωσεις στα υδραυλικα στο σπιτι μας κ ηρθαν 10 το πρωι να μας ζητησουν τον λογω γιατι ο μαστορας κανει φασαρια με τα τρυπανια. Ελεος !!

Γενικα, χωρις να το προσωποποιω, καλη γειτονια ειναι να του χτυπας του αλλου το κουδουνι και να του πεις ξερεις αυριο θα χω φασαρια για χ ψ λογους, sorry. Eιδικα οταν μενεις σε πολυκατοικια. Εγω σε μονοκατοικια μενω, και σε οχι ιδιαιτερα πυκνοκατοικημενη περιοχη, μετα το Πασχα ενας τυπος ειχε φερει συνεργειο να κοψουν κατι δεντρα που χαν ψηλωσει, ηρθε μου πε sorry  την ταδε μερα θα χω λιγο φασαρια και τελειωσε το θεμα, κι ας μην ηταν ωρα κοινης ησυχιας.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Γενικα, χωρις να το προσωποποιω, καλη γειτονια ειναι να του χτυπας του αλλου το κουδουνι και να του πεις ξερεις αυριο θα χω φασαρια για χ ψ λογους, sorry. Eιδικα οταν μενεις σε πολυκατοικια. Εγω σε μονοκατοικια μενω, και σε οχι ιδιαιτερα πυκνοκατοικημενη περιοχη, μετα το Πασχα ενας τυπος ειχε φερει συνεργειο να κοψουν κατι δεντρα που χαν ψηλωσει, ηρθε μου πε sorry  την ταδε μερα θα χω λιγο φασαρια και τελειωσε το θεμα, κι ας μην ηταν ωρα κοινης ησυχιας.

Με αυτο συμφωνω εφοσον οι ανθρωποι που βρισκονται διπλα σου εχουν λογικη, μυαλο, κ σωας τα φρενα. Οταν ειναι τρελοι οι διπλανοι σου τι να τους πεις;; Ηρθανε τοτε 2 φορες κ χτυπαγαν τα κουδουνια κ βριζανε. Ο υδραυλικος τα χασε κ ειπε τι ανθρωποι ειναι αυτοι.

Επισκέπτης
ρε αντε ανοιξε το πετρελαιο στο ανθρωπο ρε νοικιασε σπιτι ο ανθρωπος του εταξε ο αλος παρκινγκ και θελατε να του το φατε του κλεινετε το πετρελαιο κανετε φασαρια χωρις να προειδοποιητε και μιλατε κιολας τι τρελοι μου λες εσεις ειστε παραξενοι

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Μια φορα η τρελη εβρισε κ φωναζε σε μια αλλη γειτονισσα επειδη λεει την ενοχλουσε ο θορυβος της αυλοπορτας της οταν εμπαινε η εβγαινε ! Απιστευτο ! Εμεινε κοκκαλο η κοπελιτσα !

Επισκέπτης
ρε αντε ανοιξε το πετρελαιο στο ανθρωπο ρε νοικιασε σπιτι ο ανθρωπος του εταξε ο αλος παρκινγκ και θελατε να του το φατε του κλεινετε το πετρελαιο κανετε φασαρια χωρις να προειδοποιητε και μιλατε κιολας τι τρελοι μου λες εσεις ειστε παραξενοι
+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom