Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
η' να πάρεις υπογραφές και να την βάλουν σε ψυχιατρείο με το ζόρι
Αυτό αγαπητή Νιμέρτη είναι ακόμα καλύτερο!
η' να πάρεις υπογραφές και να την βάλουν σε ψυχιατρείο με το ζόρι
ασφαλιστικά μέτρα γιατί δεν παίρνεις τύπε μου?
να μην σε πλησιάζουν σε 50 μέτρα κλπ
Πολυ καλή λύση
στο ψυχιατρειο θα συναντήσουν το Λάκη
και τοτε το εγκλημα θα ειναι τυχαίο
Τον ρωτησες αν γουσταρει πολλα πολλα με γειτονες ?η' να πάρεις υπογραφές και να την βάλουν σε ψυχιατρείο με το ζόρι
Τύπε κάτι θα τους κάνετε κι εσείς για να σας βρίζουν. 99% σε τέτοιες περιπτώσεις ξεκινάει μια μικροδιένεξη ανάμεσα σε 2 κακούς γειτόνες και από κει και μετά γαμιέται ο Δίας με το παραμικρό. Τώρα αν εσείς είστε άγγελοι και αυτοί για το Δαφνί, τι να σου πω έπεσες στην περίπτωση. Η καλύτερη τακτική που έχεις να κάνεις είναι να μην προκαλείς εσύ από μέρους σου τίποτα φανερά ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΛΑ.
Έχουν δυνατά τη μουσική ή την τηλεόραση σε ώρα κοινής ησυχίας; -> Ανώνυμη καταγγελία στο τμήμα
Παρκάρει παράνομα ο τύπος ή βάζει καρέκλες, γλάστρες κλπ για να δεσμεύει θέση πάρκινγκ; -> Ανώνυμη καταγγελία στην τροχαία και στη διεύθυνση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του Δήμου
Έχει αυθαίρετο ή πολεοδομικές παραβάσεις; -> Ανώνυμη καταγγελία στην Πολεοδομία
Κάνει φορολογικές παραβάσεις; -> Ανώνυμη καταγγελία στην Εφορία
Κάνουν μαιμουδιές με τον κάδο; -> Ανώνυμη καταγγελία στη Διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου
ULTIMATE POUSTIA
Βάζεις τη γυναίκα σου να ξεκινήσει ένα κουτσομπολιό στη γειτονιά ότι αυτός τον παίρνει και αυτή πήρε σκύλο.
Υ.Γ: Αν όλα τα παραπάνω δεν πιάσουν, στείλε μου μήνυμα σε κανά μήνα για το επόμενο στάδιο. Το τελικό στάδιο δεν αποτυγχάνει ΠΟΤΕ. Θα χρειαστείς μια χαρτοσακκούλα, σκυλόσκατα, οινόπνευμα, υγρά μπαταρίας αυτοκινήτου και μια βιντεοκάμερα (κατά προτίμηση με night vision).
Τον ρωτησες αν γουσταρει πολλα πολλα με γειτονες ?
Θα πρεπει να αρχισει να μιλαει με τον καθεναν στην γειτονια....
Εμεις θεωρεις λεμε εξυπναδες ?είπα να πωτη μαλακία μουτην εμπεριστατωμένη άποψη μου!
δε μπορώ να γνωρίζω αν είναι αντικοινωνικός η' αν κάνει τίποτα σ'αυτούς και τους έχει νευριάσει έτσι
Οι συγκεκριμενοι που λεμε ειναι τρελοι εντελως. Καταρχην νοικιαζουν το σπιτι που μενουν, απο συγγενικο μας προσωπο. Οι φασαριες ξεκινησαν απο το θεμα παρκινγκ (μας πηραν την θεση παρκινγκ με το ετσι θελω τοτε οταν ηρθαν. Αφου τους εξηγησαμε κ τους ειπαμε να βαζουν τα αμαξια τους παραδιπλα εκεινοι ξεκινησαν να βριζουν. Μετα την φασαρια ειπαμε να μην δωσουμε συνεχεια κ υποχωρησαμε κ ετσι βαζαμε το αμαξι μας σε αλλο σημειο. Εκεινοι συνεχισαν να βριζουν επειδη λενε οτι μπορει να σπασουν τα καπακια της ευδαπ απο το αμαξι μας. Επειδη ακουμπανε οι ροδες οταν μπαινουμε η βγαινουμε απο το σημειο. Μετα δεν πληρωναν την καθαριστρια της πολυκατοικιας κ οταν τους λεγαμε να πληρωσουν το μεριδιο τους (3 ευρω) εκεινοι εβριζαν κ φωναζαν. [size=20pt]Μετα μας εβριζαν επειδη δεν τους ανοιγαμε το πετρελαιο (ειναι αυτονομα κ ιδιοκτησιας μας) [/size]κ εβαζαν επιτηδες την κεροζαν που ειχαν στην εισοδο μεσα επιτηδες για να μυριζει ολη η πολυκατοικια. Προσφατα καναμε κατι επιδιορθωσεις στα υδραυλικα στο σπιτι μας κ ηρθαν 10 το πρωι να μας ζητησουν τον λογω γιατι ο μαστορας κανει φασαρια με τα τρυπανια. Ελεος !!
έχω λιώσει
κατσε ρε φιλε κοινο λεβητα εχετε η ατομικο ο καθενας τον δικο
Προσφατα καναμε κατι επιδιορθωσεις στα υδραυλικα στο σπιτι μας κ ηρθαν 10 το πρωι να μας ζητησουν τον λογω γιατι ο μαστορας κανει φασαρια με τα τρυπανια. Ελεος !!
Γενικα, χωρις να το προσωποποιω, καλη γειτονια ειναι να του χτυπας του αλλου το κουδουνι και να του πεις ξερεις αυριο θα χω φασαρια για χ ψ λογους, sorry. Eιδικα οταν μενεις σε πολυκατοικια. Εγω σε μονοκατοικια μενω, και σε οχι ιδιαιτερα πυκνοκατοικημενη περιοχη, μετα το Πασχα ενας τυπος ειχε φερει συνεργειο να κοψουν κατι δεντρα που χαν ψηλωσει, ηρθε μου πε sorry την ταδε μερα θα χω λιγο φασαρια και τελειωσε το θεμα, κι ας μην ηταν ωρα κοινης ησυχιας.
+1000ρε αντε ανοιξε το πετρελαιο στο ανθρωπο ρε νοικιασε σπιτι ο ανθρωπος του εταξε ο αλος παρκινγκ και θελατε να του το φατε του κλεινετε το πετρελαιο κανετε φασαρια χωρις να προειδοποιητε και μιλατε κιολας τι τρελοι μου λες εσεις ειστε παραξενοι