Νέα

Νομικη Συμβουλη Νο2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
μεταξυ του πληρωματος λεω....και αυτο δεν ισχυει τοσο σε επιβατηγα/κρουαζιεροπολοια....

στα γκαζαδικα/τανκερ και λοιπα αμοιγως ΦΟΡΤΗΓΑ πλοια....εκει ειναι ΑΛΛΟ μπαρκο....με αλλους κανονες...
Ρε καπταιν ειλικρινά σου μιλάω..Όχι μόνο με έχεις ""τρομάξει""αλλά και επειδή ο πρώην πεθερός μου ήταν καπετάνιος έχω αρχίσει και τον σκιάζομαι.. Κάτι σαν καπταιν Χουκ.. με ένα μάτι και με ενα γάντζο για χέρι τον βλέπω τώρα..Και του χώρισα την κόρη..Πάει δεν με κόβω να ξανακοιμαμαι.. ειδικά με ..παρέα.. :sleeping: :priest: :stretcher:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Δε νομίζω να τον καταδικάσει κανένας τυπε.Δεν τραβούσε εσένα φωτογραφία θα πει.Οι μάρτυρες καλοί είναι στα λόγια,αλλά πολλές φορές δεν έρχονται μετά στο δικαστήριο.Επισης εσυ θες να του κανεις αστικο οπως λες που ουσιαστικα δεν εχει μαρτυρες.Σε δημόσιο χώρο ήσασταν.Τζαμπα λεφτά θα δώσεις στους δικηγόρους.Το ξύλο προκρίνεται σαν καλύτερη λύση,ας τα φάνε καλύτερα οι γιατροί.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Δε νομίζω να τον καταδικάσει κανένας τυπε.Δεν τραβούσε εσένα φωτογραφία θα πει.Οι μάρτυρες καλοί είναι στα λόγια,αλλά πολλές φορές δεν έρχονται μετά στο δικαστήριο.Επισης εσυ θες να του κανεις αστικο οπως λες που ουσιαστικα δεν εχει μαρτυρες.Σε δημόσιο χώρο ήσασταν.Τζαμπα λεφτά θα δώσεις στους δικηγόρους.Το ξύλο προκρίνεται σαν καλύτερη λύση,ας τα φάνε καλύτερα οι γιατροί.
μα το οτι ειμαι στην φωτογραφια επικαλεστηκε. Εμενα τραβουσε. Και αυτο μετα επικαλεστηκε. Αρα πως θα πει οτι δεν τραβουσε εμενα.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
μα το οτι ειμαι στην φωτογραφια επικαλεστηκε. Εμενα τραβουσε. Και αυτο μετα επικαλεστηκε. Αρα πως θα πει οτι δεν τραβουσε εμενα.
Σοβαρά τώρα.Εσυ την φωτογραφία την έχεις η μπορείς σίγουρα να την βρεις? Γιατί αν όχι.. τσάμπα κούρασε σε.Και μην επαναπαυτης στις πιθανές μαρτυρίες κάποιων.Στοιχειο (θεωρώ) ότι είναι μόνο η φωτογραφία!

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Σοβαρά τώρα.Εσυ την φωτογραφία την έχεις η μπορείς σίγουρα να την βρεις? Γιατί αν όχι.. τσάμπα κούρασε σε.Και μην επαναπαυτης στις πιθανές μαρτυρίες κάποιων.Στοιχειο (θεωρώ) ότι είναι μόνο η φωτογραφία!
Προφανως δεν την εχω!!

ΑΛΛά ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΣΤΗς ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΟΥ.....ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Προφανως δεν την εχω!!

ΑΛΛά ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΣΤΗς ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΟΥ.....ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Χωρίς να είμαι νομικός πιθανών να βρεθείς και άσχημα μπλεγμένος Ακόμα και το τρίτο άτομο να μην το αρνηθεί την στιγμή που δεν έχεις στοιχεία (κι στην περίπτωση σου την φωτογραφία) δύσκολα θα βρεις το δίκιο σου.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
Ο νόμος προβλέπει ρητά αποζημίωση 6000 ευρώ και άνω για αυτές τις περιπτώσεις
πρέπει να κανεις αγωγή μέσω δικηγόρου και φυσικά με ακράδαντα αποδεικτικά
Πιστευω στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να διεκδικηθεί το ελάχιστο δηλαδή 6000
Με προτάσεις αντιπροτάσεις αναβολές παραστάσεις και εφέσεις θα σου μείνει ένα τριχίλιαρο
Αν υπάρχει πιθανότητα απόρριψης λόγω μη πειστικών αποδεικτικών θα χάσεις 3000 ευρώ δικαστικά έξοδα και δεν θα πάρεις και τίποτα

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Με προτάσεις αντιπροτάσεις αναβολές παραστάσεις και εφέσεις θα σου μείνει ένα τριχίλιαρο
Αν υπάρχει πιθανότητα απόρριψης λόγω μη πειστικών αποδεικτικών θα χάσεις 3000 ευρώ δικαστικά έξοδα και δεν θα πάρεις και τίποτα

Αυτό, υπο την προϋπόθεση να υπάρξει δημοσίευση του υλικού. Παράνομη φωτογράφηση σε δημόσιο χώρο (όπως το μαγαζί που ανέφερε ο Ναύαρχος) δικαιολογέιται μόνο σε δημοσίευση φωτογραφιών. Αν ήταν ιδιωτικός χώρος, με πριορισμένη προσβασιμότητα στο κοινό (μέσα στο σπίτι σου, για παράδειγμα, ή σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ή σε δωμάτιο μπουρδέλου ακόμα) τότε άλλαζε το θέμα. Πάντως, δικηγόρος δεν είμαι, μόνο ΄το έψαξα και βρήκα σε πρακτικές αναφορές γύρω απο παρόμοιες περιπτώσεις, οπότε, ρώτα και τον δικηγόρο σου, ή, σαν σκέψη, πάρε το νομικό σύμβουλο της ναυτιλιακής. Άν καταφέρεις να το πλασάρεις σαν κάτι εναντίον της ιδότητάς σου στο πλοίο, τότε άσε τον κακομοίρη να τα βάλει με τα θηρία...

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Ρε καπταιν ειλικρινά σου μιλάω..Όχι μόνο με έχεις ""τρομάξει""αλλά και επειδή ο πρώην πεθερός μου ήταν καπετάνιος έχω αρχίσει και τον σκιάζομαι.. Κάτι σαν καπταιν Χουκ.. με ένα μάτι και με ενα γάντζο για χέρι τον βλέπω τώρα..Και του χώρισα την κόρη..Πάει δεν με κόβω να ξανακοιμαμαι.. ειδικά με ..παρέα.. :sleeping: :priest: :stretcher:
Η αληθεια ειναι οτι η ζωη στα φορτηγα καραβια ειναι ΔΥΣΚΟΛΗ...και παιζονται χοντρα παιχνιδια....
Για αυτο και ο ναυτικος ειναι η αληθεια αρκετα επικινδυνος. Δεν ειναι να μπλεκεις....γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτος εχει μπλεξει σε πολλαπλασιες καταστασεις...

εχω δει ...αλλα και συμμετασχει σε καταστασεις...με μαχαιρια κτλ....ας μην τα αναφερουμε..

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Καλησπερα!

Αποδειξεις δεν εχω καμια!

Το μονο που εχω ειναι την μαρτυρια αυτου του τριτου προσωπου οπου του παραδεχθηκε ο ρουφιανος οτι με εχει βγαλει φωτογραφια. Και εκει πονταρω στο να το παραδεχθει στο δικαστηριο οτι του το ειπε οτι μας εβγαλε φωτογραφια.

Δεν εχω καμια αλλη αποδειξη.

Μπορει ο δικαστης με αυτη μονο την μαρτυρια (ΑΝ υποθεσουμε οτι δεν κανει πισω ο τυπος) να κερδισω την δικη?

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
Δεν υπάρχει πιθανότητα να κερδίσεις τέτοια αγωγή. Το καταλαβαίνεις και μόνος σου
Κατ αρχήν μπορεί να πει ότι στο φίλο σου το είπε για πλάκα

Φυσικά αν πας σε δικηγόρο θα στα φουσκώσει για να πάρει την δουλειά
Ξέρω περίπτωση που δικηγόρος έβαλε άνθρωπο να κάνει αγωγή 50000 ευρω επειδή ο άλλος τον είπε «μαλάκα» :cheesy:

Τα αστικά δικαστήρια δεν μοιράζουν λεφτά, όπως πολλοί νομίζουν
Καλό μήνα να έχουμε παιδιά

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Κανενας νομικος να μας δοαφωτισει??

Ευχαριστω

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Μπα τι είπες τώρα? Συμβουλή Νομικου.?? Καλά εσύ για αλλους είδους ξεκάθαρισμους μιλαγες !Κάτι για φαλτσέτες-πεταλουδες.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
Ο νομικός δεν είναι δημόσιος υπάλληλος να πληρώνεται κάθε 1η του μήνα από το κράτος
Από αυτές τις νομικές συμβουλές ζει.
Κανένας νομικός δεν θα δώσει δωρεάν την επιστημονική του άποψη για το θέμα
Πρέπει να κλείσεις ραντεβού στο γραφείο του και να τον πληρώσεις για αυτό
Με πορδες δεν γίνονται δικαστηρια βλέπεις :cheesy:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36