Νέα

Νομικη Συμβουλη Νο2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Καλησπερα περα ως περα!

Παρακαλω τους νομικους της παρεας για την βοηθεια τους στο παρακατω περιστατικο.

Ημουνα σε μια συναντηση σε ενα μαγαζι. Ηταν επαγγελματικου περιεχομενου η συναντηση, δεν ειχε κατι πονηρο. Μετα απο μια βδομαδα εμαθα οτι στο μαγαζι ηταν ενα ατομο σε καποιο αλλο τραπεζι που με ηξερε, το οποιο επιτηδες δεν ηρθε να μου μιλησει και με παρακολουθησε βγαζοντας φωτογραφιες. Στην συνεχεια επικαλεστικε τις φωτογραφιες σε τριτο ατομο και δημιουργηθηκε θεμα.

Μπορω να μηνυσω/αγωγη το ατομο αυτο για τις φωτογραφιες που εβγαλε (πχ για προσωπικα δεδομενα ή τι αλλο στεκει στην περιπτωση?). Πιστευω οτι το τριτο ατομο που μου το μετεφερε, αν κληθει να το καταθεσει περι φωτογραφιων, θα το κανει.

Παρακαλω για τις αποψεις των φιλων νομικων.

Ευχαριστω !

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Τύπε κατασκοπικό σκηνικο σε φιλμ νουαρ με Αλέν Ντελόν μου θυμιζει...

Κλασική περίπτωση Άλεξ, αυτός θα σου πει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε μηπως σε εβγαλε κανενας φωτο με τη γκομενα και σε ρουφιανεψε στη γυναικα σου;

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Τύπε κατασκοπικό σκηνικο σε φιλμ νουαρ με Αλέν Ντελόν μου θυμιζει...

Κλασική περίπτωση Άλεξ, αυτός θα σου πει.

Επειδη μου την εσπασε αυτος με την κακοπροαιρετη-πουστικια σταση του να κρυφθει και να με φωτογραφησει για να ρουφιανεψει στην συνεχεια, και επειδη δεν ειμαστε πανω στα καραβια που λυνονται αλλιως αυτες οι καταστασεις, θελω, αν ειναι παρανομο αυτο που εκανε και με φωτογραφησε, να τον κανω να ΠΛΗΡΩΣΕΙ, με την πραγματικη σημασια της λεξης μεσω δικαστηριου. Ετσι για την πουστια που πηγε και εκανε ο ρουφιανος.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Καλησπερα περα ως περα!

Παρακαλω τους νομικους της παρεας για την βοηθεια τους στο παρακατω περιστατικο.

Ημουνα σε μια συναντηση σε ενα μαγαζι. Ηταν επαγγελματικου περιεχομενου η συναντηση, δεν ειχε κατι πονηρο. Μετα απο μια βδομαδα εμαθα οτι στο μαγαζι ηταν ενα ατομο σε καποιο αλλο τραπεζι που με ηξερε, το οποιο επιτηδες δεν ηρθε να μου μιλησει και με παρακολουθησε βγαζοντας φωτογραφιες. Στην συνεχεια επικαλεστικε τις φωτογραφιες σε τριτο ατομο και δημιουργηθηκε θεμα.

Μπορω να μηνυσω/αγωγη το ατομο αυτο για τις φωτογραφιες που εβγαλε (πχ για προσωπικα δεδομενα ή τι αλλο στεκει στην περιπτωση?). Πιστευω οτι το τριτο ατομο που μου το μετεφερε, αν κληθει να το καταθεσει περι φωτογραφιων, θα το κανει.

Παρακαλω για τις αποψεις των φιλων νομικων.

Ευχαριστω !
Ω ρε φίλε..Και που να μπλέκεις σε δικαστήρια... αναβολές και κόντρα αναβολές..Σκάστου δύο τρία κλωτσομπουνιδια και τελείωσε.. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_2:

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Ω ρε φίλε..Και που να μπλέκεις σε δικαστήρια... αναβολές και κόντρα αναβολές..Σκάστου δύο τρία κλωτσομπουνιδια και τελείωσε.. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_2:

Στα καραβια τα κανονιζουμε πιο αποτελεσματικα.

Εδω χρειαζεται αλλη οδο. Τουλαχιστον αν ειναι παρανομο, να ζητησω χρηματικη αποζημειωση τρελλη....για να με σκεφτεται και να χαιρεται

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Πιστεύω ότι τουλάχιστον θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τον "τρίτο" που σου μετέφερε την πληροφορία. Εννοώ να είσαι  σίγουρος ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας εάν προχωρήσει το θέμα.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Αυτή είναι η χειρότερη επιλογή...

αυτη ειναι η πιο ....αποτελεσματικη επιλογη....αλλα οχι για την στερια...

Εφοσον ειμαστε στην στερια, θα παμε με τα στεριανα προτυπα.

ΑΛλα αν πραγματι ειναι παρανομα να σε βγαζει φωτογραφια και μπορω να του παρω χρηματα ΠΟΛΛΑ (γιατι τον ποναει αυτο), αυτο θελω να κανω.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Πιστεύω ότι τουλάχιστον θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τον "τρίτο" που σου μετέφερε την πληροφορία. Εννοώ να είσαι  σίγουρος ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας εάν προχωρήσει το θέμα.

Σιγουρος δεν ειμαι, αλλα δεν τον καλεις με κλητευση στο δικαστηριο? Τωρα αν το αρνηθει μπροστα στην εδρα , τι να πω.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Στην Ελλαδα δεν θα βρεις ακρη σε αυτο το θεμα.. θα σου κοστισει και σε χρημα και σε χρονο χωρις να ειναι σιγουρο το αποτελεσμα. Αν εισαι σελεμπριτι ισως να εχεις μια ελπιδα

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
αυτη ειναι η πιο ....αποτελεσματικη επιλογη....αλλα οχι για την στερια...

Εφοσον ειμαστε στην στερια, θα παμε με τα στεριανα προτυπα.

ΑΛλα αν πραγματι ειναι παρανομα να σε βγαζει φωτογραφια και μπορω να του παρω χρηματα ΠΟΛΛΑ (γιατι τον ποναει αυτο), αυτο θελω να κανω.
Ρε φίλε έχω για αστείο το είπα.Μα καλά τι στο καλό κάνετε στα καράβια??Τους κόβεται κομμάτια και τους πετάτε στους καρχαρίες???

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Στην Ελλαδα δεν θα βρεις ακρη σε αυτο το θεμα.. θα σου κοστισει και σε χρημα και σε χρονο χωρις να ειναι σιγουρο το αποτελεσμα. Αν εισαι σελεμπριτι ισως να εχεις μια ελπιδα

Θα περιμενα οτι πλεον με τα προσωπικα δεδομενα GDPR, θα υπαρχει πολυ πιο αυστηρο νομικο πλαισιο.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Θα περιμενα οτι πλεον με τα προσωπικα δεδομενα GDPR, θα υπαρχει πολυ πιο αυστηρο νομικο πλαισιο.

δεν εχει να κανει με το πλαισιο αλλα με αυτους που τα εφαρμοζουν... εδω δεν κανουν τπτ σε φωτο παρανομα τραβηγμενες στα σοσιαλ μιντια. σιγα μην κατσει να παρει κανενας σοβαρα τον μητσο που τραβηξε φωτο τον Τακη και την εστειλε στην Μαρια... κανονικα θα επρεπε. ομως στην Ελλαδα σε μεγαλητερο βαθμο δεν ειναι ολοι ισοι απεναντι στην δικαιοσυνη

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Πάει τελείωσε εγώ σε καράβι ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ.Εεε όχι  επειδή θα κάνω παράπονο για την κρύα τυρόπιτα να γίνω εγώ τυρόπιτα στα ψάρια..  :sopase: :sopase: :hammer: :hammer:

μεταξυ του πληρωματος λεω....και αυτο δεν ισχυει τοσο σε επιβατηγα/κρουαζιεροπολοια....

στα γκαζαδικα/τανκερ και λοιπα αμιγως ΦΟΡΤΗΓΑ πλοια....εκει ειναι ΑΛΛΟ μπαρκο....με αλλους κανονες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom