Νέα

Νομικά εγχειρίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ss21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 776
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Καλημέρα
Είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου αλλά δεν έχω σπυδάσει κάτι σχετικό με νομική. Ξέρω όμως ότι οι δικηγόροι δε χρησιμοποιούν πάντα ολόκληρο τον κώδικα λλά τις περισσότερες φορές καταφεύγουν πρώτα σε κάποιο πρακτικό νομικό εγχειρίδιο. Στη συνέχεια και για περισσότερες πληροφορίες καταφεύγουν και πάλι στον κατάλληλο κώδικα δικονομίας. Θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ τέτοια εγχειρίδια? Κάτι είχα ακούσει για παράδειγμα για τη νομική βιβλιοθήκη στην οποία γράφονται συνδρομητές οι δικηγόροι...Ξέρει κανείς γενικά που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο (με το λιγότερο δυνατό κόστος βέβαια γιατί όπως σας είπα δεν είναι το επάγγελμα μου)
Ευχαριστώ

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
στις 3 η ώρα το πρωί, λίγο δύσκολο. τετοια ώρα δεν βρίσκεις νομικα αλλα αστρονομικά.  :P
δοκίμασε αυριο  :grin:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρε ότι θέλεις βρήσκεις!
Πάρε το Αστικό Δίκαιο θα σου φανεί χρήσιμο τέτοιαια ώρα.

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/180561713/astiko_dikaio.rar[/code[/URL]]

:)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αν εισαι θεσσαλονικη υπαρχει εξιδεικευμενο βιβλιοπωλειο φραγκων 1 .

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου αλλά δεν έχω σπυδάσει κάτι σχετικό με νομική. Ξέρω όμως ότι οι δικηγόροι δε χρησιμοποιούν πάντα ολόκληρο τον κώδικα λλά τις περισσότερες φορές καταφεύγουν πρώτα σε κάποιο πρακτικό νομικό εγχειρίδιο. Στη συνέχεια και για περισσότερες πληροφορίες καταφεύγουν και πάλι στον κατάλληλο κώδικα δικονομίας. Θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ τέτοια εγχειρίδια? Κάτι είχα ακούσει για παράδειγμα για τη νομική βιβλιοθήκη στην οποία γράφονται συνδρομητές οι δικηγόροι...Ξέρει κανείς γενικά που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο (με το λιγότερο δυνατό κόστος βέβαια γιατί όπως σας είπα δεν είναι το επάγγελμα μου)
αν εισαι θεσσαλονικη υπαρχει εξιδεικευμενο βιβλιοπωλειο φραγκων 1
Σωστός ο Ric Flair! Εκδόσεις ΣΑΚΟΥΛΑ που διαθέτουν τον μεγαλύτερο όγκο βιβλιογραφίας σε αυτό που ψάχνεις. Επί πλέον για νομική βιβλιοθήκη στην οποία γράφονται συνδρομητές οι δικηγόροι, ρίξε μια ματιά και γίνε συνδρομητής http://lawnet.gr]ΕΔΩ[/url] για 24/7 πληροφορίες νομικής φύσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom