Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τωρα με την αλλαγη θα αλλαξεις ωραριο τυπε ή συνεχιζουμε ακαθεκτοι :S :S :SΕγώ στην ώρα μου είμαι τύπε.. :S :S :S
τρενο το νημα 1 μελος και 0 επισκεπτες
τωρα με την αλλαγη θα αλλαξεις ωραριο τυπε ή συνεχιζουμε ακαθεκτοι :S :S :SΕγώ στην ώρα μου είμαι τύπε.. :S :S :S
τωρα με την αλλαγη θα αλλαξεις ωραριο τυπε ή συνεχιζουμε ακαθεκτοι :S :S :S
τρενο το νημα 1 μελος και 0 επισκεπτες
Στη μούρη αυτή πραγματικά θυμίζει λεμούριο.....αναρωτιέμαι γιατί έβαλαν αυτό το σκατό μέσα στο παιχνίδι
το μουστάκι μου θυμίζει αυτό του νταλί :S
Στη μούρη αυτή πραγματικά θυμίζει λεμούριο.....
Στη μούρη αυτή πραγματικά θυμίζει λεμούριο.....
ελα τυπε,τι ειχε το μενου σημερα?αφανισες κανενα ειδος :S :S :S
όχι μαν ήσυχα κάτι γαριδομακαροναδες αστακουδακια μύδια καλαμαρια γεμιστά λαιτ πράγματα. :S : :S :Sελα τυπε,τι ειχε το μενου σημερα?αφανισες κανενα ειδος :S :S :S
Έλα αδελφέ ολικής άλεσης ήταν μια πιατέλα 10 κιλη :S :S :Sποσα πακετα μακαρονια μαν? αυτα τα χωρις γλουτενη ε?
Έλα αδελφέ ολικής άλεσης ήταν μια πιατέλα 10 κιλη :S :S :S
ελαφρυ γευμα θα ελεγαόχι μαν ήσυχα κάτι γαριδομακαροναδες αστακουδακια μύδια καλαμαρια γεμιστά λαιτ πράγματα. :S : :S :S
καλα σε λεει ο χελ αυγολεμονο..το παιζεις και γκουρμε απο ολα τα πιατα μονο τα μακαρονια ξεχωρισες :S :S :S
το ξερα οτι προσεχεις την διατροφη σου και τρως σωστα...
τι έγινε χελ τι χαμπαρια :S :S :SΟ υμνος του Αυγολεμονου.... :S :S :S
ινστρουμενταλ απο δε φουτζις-ρεντι ορ νοτΟ υμνος του Αυγολεμονου.... :S :S :S
τυπε θα φαμε κουφετα :S :S :SΕδω ρε τυπε ετοιμαζομαι για ρομαντικη εξοδο με τη γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου και το σοι της....το σοι μου. :S :S :S
ωραία τυπε και εγώ αύριο έχω το αντιστοιχο :S :S :SΕδω ρε τυπε ετοιμαζομαι για ρομαντικη εξοδο με τη γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου και το σοι της....το σοι μου. :S :S :S
τυπε αν θες να γλιτωσεις να σου θυμισω οτι αυριο ειναι η επετειος του ΟΧΙ..σκεψου το :S :S :Sωραία τυπε και εγώ αύριο έχω το αντιστοιχο :S :S :S
αρραβώνας ?ινστρουμενταλ απο δε φουτζις-ρεντι ορ νοτ τυπε θα φαμε κουφετα :S :S :S
να ζήσετε τυπε.Εδω ρε τυπε ετοιμαζομαι για ρομαντικη εξοδο με τη γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου και το σοι της....το σοι μου. :S :S :S