Επισκέπτης
Αρνιακος εχει τραβηξει πεντε πηχτες που χαλαει ο καιρος......γνωμη σου... :S :S :S
Μετρημενα τα ψωμια του κωλογερου τυπε...του εχω ριξει ταυτογχρονα τις καταρες του Αβεσαλωμ,του Ναβουδοχονοσορα και του Αρταξερξη. :S :S :S
Αρνιακος εχει τραβηξει πεντε πηχτες που χαλαει ο καιρος......γνωμη σου... :S :S :S
ο τυπος ειναι ηδη νεκρος τυπε.. ..δεν τον πιανει τιποτα..... :S :S :SΜετρημενα τα ψωμια του κωλογερου τυπε...του εχω ριξει ταυτογχρονα τις καταρες του Αβεσαλωμ,του Ναβουδοχονοσορα και του Αρταξερξη. :S :S :S
ο τυπος ειναι ηδη νεκρος τυπε.. ..δεν τον πιανει τιποτα..... :S :S :S
γιατι κοκκινησαν τον γυφτο τυπε...?τιποτα δεν σεβονται πια εδω μεσα....?Θα τον ξαναστειλω πισω στη κολαση απο την οποια βγηκε...θα κανει 40 χρονια να διασχισει και τα 9 επιπεδα της κολασεως.
δεν πιστευω να μιλας σοβαρα σηκω φυγε ρε νιμουΡε νιαμου ηταν να βγω μετα της Ελλεινιδος μου σε ρομαντικο γευμα και τωρα πρεπει να κατσω να δω τη μαλακια με παρεα εσας.... :S :S :S
σ αρεσει το στραποναρισμα τυπε....?Θα παντρευόταν κάποιος από εδώ την Τραϊάνα ή την Αλεξανδράκη ? Εγώ τουλάχιστον την Τραϊάνα,ναι !
τυπε θες να σε φωναζουν ρουντολφ :S :S :SΘα παντρευόταν κάποιος από εδώ την Τραϊάνα ή την Αλεξανδράκη ? Εγώ τουλάχιστον την Τραϊάνα,ναι !
ετσι τα λεει τυπε.....θα μας κλασει για το μπασκετ..... :S :S :Sδεν πιστευω να μιλας σοβαρα σηκω φυγε ρε νιμου
φακες νιουζ διαδιδεις ρε τυπε αμα ηταν ο πιπαλεκος θα γραφανε αφυδατωμενος ο τραβελος :S :S :SΜάγκες, μπρεικ νιους.Συλλαβανε τον πιπαλεκος μαζί με τον τραβελο του για 1μισι κιλό κάνναβη .Καπου το πήρε το μάτι μου στο φμπ.
η χαρα του πουστη μπαρμπα...εχει να ρουφηξει ψωλες στην μπουζου....Μάγκες, μπρεικ νιους.Συλλαβανε τον πιπαλεκος μαζί με τον τραβελο του για 1μισι κιλό κάνναβη .Καπου το πήρε το μάτι μου στο φμπ.
δεν πιστευω να μιλας σοβαρα σηκω φυγε ρε νιμου
γιατι κοκκινησαν τον γυφτο τυπε...?τιποτα δεν σεβονται πια εδω μεσα....?
Κοίτα, αρκεί να είναι καλόκαρδη και να σέβεται...τη σκανάρω ως χαρακτήρα... Θα μου πεις μπορεί και να σε κερατώσει ?? Μα μπορεί να σε κερατώσει και καμιά άλλη και να σου πρήζει και τ'αρχίδια με τις γκρίνιες και τις υστερίες της !τυπε θες να σε φωναζουν ρουντολφ :S :S :S
ενεκα η αγαπη για την ομαδα και το αθλημα...κατα βαθος θελει να γυρισει ο σφαιρο αλλα δεν το παραδεχεται :S :S :Sετσι τα λεει τυπε.....θα μας κλασει για το μπασκετ..... :S :S :S
ούτως ή άλλως τυπεη χαρα του πουστη μπαρμπα...εχει να ρουφηξει ψωλες στην μπουζου....
Μάγκες, μπρεικ νιους.Συλλαβανε τον πιπαλεκος μαζί με τον τραβελο του για 1μισι κιλό κάνναβη .Καπου το πήρε το μάτι μου στο φμπ.
:S :S :Sφακες νιουζ διαδιδεις ρε τυπε αμα ηταν ο πιπαλεκος θα γραφανε αφυδατωμενος ο τραβελος :S :S :S
εχει πεσει αισθητα η κινηση τυπε..... :S :S :S ενα ναυαγιο λιγοτερο μεχρι να κλωνοποιηθει...Δυστυχως μιλαω σοβαρα παιδι μου κλωνε... :S :S :S
Θυμασαι που καμαρωνε ο ΤζιμιΤζιμακος οτι δεν προκειται να τον ακουμπησει κανεις γιατι χωρις αυτον δεν υπαρχει κινηση στο σαι; :'(