dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
κατι τετοιο θα χει στο μυαλο του.....Κοργιαλας λιγουρευεται ζωντανα που θα πιασει και θα φαει... :S :S :S
κατι τετοιο θα χει στο μυαλο του.....Κοργιαλας λιγουρευεται ζωντανα που θα πιασει και θα φαει... :S :S :S
ωωω καλη ιδεα..δεν νομιζω να το χει κανει κανενας αλλος..εν τω μεταξυ θυμασαι ποιος ξεθαβε ποστ και εριχνε λασπη ε?τωρα που ναι για μπανιο ανελαβε ο να κανει την δουλειατυπε αυτο σκεφτηκα κι εγω.... ....κε στο ενα θα ιμε ανθορρωγραφος...
πρεπει να χει υποστει μια ελαφρια αφυδατωση ο ανθρωπος μετα απο μαραθωνιο gntm :S :S :SΠλακωσαν τα φιδια κι ο τζεικομπ λειπει...... :S
Πλακωσαν τα φιδια κι ο τζεικομπ λειπει...... :S
Η πιο εικονικη στιγμη...σκρινσοτ με το φιδι να βγαινει απο το μπαουλο και τον Ιακωβο να πεταει απο κατω εικονα με φιδια.
στο 0:19 η ηλιθια κρεμοτσακιζεται καθως κανει βουτια σε νερο βαθους 10 εκατοστών...η χειροτερη βουτια στην ελληνικη τηλεοραση…. :S
Στην 2η φορα που το ειδα, εχυσα...σιγα μην σπαταλαω τον πολυτιμο χρονο μου για τετοια βιντεακια???ξερεις ποσα πορνοβιντεο βλεπω καθημερινα?????Ποσες φορες ειδες το βιντεακι για να τον παιξεις με τη κωλαθρα της Αλεξανδρακη τυπε;
Στην 2η φορα που το ειδα, εχυσα...σιγα μην σπαταλαω τον πολυτιμο χρονο μου για τετοια βιντεακια???ξερεις ποσα πορνοβιντεο βλεπω καθημερινα?????
Μπραβο τυπε μου...ειδες το βιντεακι μονο 2 φορες και καταφερες εχοντας καρτα φατσα τη κωλαθρα να προσεξεις οτι εφαγε και σουπα.Εισαι πολυ παρατηρητικος....
Αλλαξε η ψηφοφορια μωρη στραπουη ψηφοφορία θα αλλάξει επιτέλους? ποιος στο #$%@^! είναι ο διαχειριστής εδώ μέσα :S
Αρνιακος εχει τραβηξει πεντε πηχτες που χαλαει ο καιρος......γνωμη σου... :S :S :SΡε νιαμου ηταν να βγω μετα της Ελλεινιδος μου σε ρομαντικο γευμα και τωρα πρεπει να κατσω να δω τη μαλακια με παρεα εσας.... :S :S :S