giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
αλεξανδρακη πηρε μαζι της τα απολυτως απαραιτητα :S :S :S
Θα την πάνε
λογικα γαμαει τυπε :S :S :SΤο άλλο το νιμου που είναι τύπε? :S :S :S
καπου θα ψωλαρμενιζει ή θα βλεπει nickelodeon τυπε..... :S :S :SΤο άλλο το νιμου που είναι τύπε? :S :S :S
θα ερχετε με το λεωφοριο τυπε και εχει και κινηση...μην ειμαστε σκληροι πρωτη μερα :S :S :Sλογικα γαμαει τυπε :S :S :S
αδρεφε δε ειναι ντροπη...δεν το ειπα για κακοΑπαξιωτικό ποστ.
εμενα ειπες νιμου ρε νιμου :S :S :SΤο άλλο το νιμου που είναι τύπε? :S :S :S
ασε τυπε μπερδευτηκα και ρωτησα εναν απο που πανε και μου λεει κοντινιουε νταν λα μπους :S :S :Sθα ερχετε με το λεωφοριο τυπε και εχει και κινηση...μην ειμαστε σκληροι πρωτη μερα :S :S :S
τυπε θα τους τραταρεις τιποτα20 επισκεπτες
παλι τα ιδια :-(
:S :S :S
του στειλα εγω του νασου το τρικυκλο απο σερβις κιολαςHell ειδοποιησε οτι χαλασε η παπια κ εχει πολλες παραγγελιες.....θα αργησει.....
πρεπει να δουμε τι θα κανουμε με τα νιαμου τυπε :S :S :Sτυπε θα τους τραταρεις τιποτα
ξεκινα κι ακολουθαμε....μαζευομαστε σιγα σιγα και το νιμου παλι τα ιδια :-(
ζηταω αδεια για σκουπιδιασμα :S :S :S
μαζευομαστε σιγα σιγα και το νιμου παλι τα ιδια :-(
καπου θα πιρφοριζει τυπε και μετα θα σκασει να πει οτι ειχε τρεξιματα σε δουλειες,υποχρεωσεις κλπ :S :S :S και θα μας κραζει οτι πυρφοριζουμε :S :S :Sμαζευομαστε σιγα σιγα και το νιμου παλι τα ιδια :-(
τυπε μπορει να ειναι αποτυχημενα πρωην μελη που κατεληξαν απλοπι επισκεπτες :S :S :Sπρεπει να δουμε τι θα κανουμε με τα νιαμου τυπε :S :S :S
προτιμαει ποδηλατο τυπε :S :S :Sτου στειλα εγω του νασου το τρικυκλο απο σερβις κιολας
εμενα ειπες νιμου ρε νιμου :S :S :Sασε τυπε μπερδευτηκα και ρωτησα εναν απο που πανε και μου λεει κοντινιουε νταν λα μπους :S :S :S