dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
καψιμο υπολοιπων εγκεφαλικων κυτταρων.....νιαμου το βραδυ εδω για πρεμιερα, Ά παγκοσμια μεταδοση..... :S :S :S
καψιμο υπολοιπων εγκεφαλικων κυτταρων.....νιαμου το βραδυ εδω για πρεμιερα, Ά παγκοσμια μεταδοση..... :S :S :S
Είσαι ρατσιστήςΝομος Πελοποννησου λεει το γαμημενο ζωο ρε φιλε...η αλλη η χοντροκωλα με τους δεκα τονους κυταρριτιδας δεν ηξερε οτι το Λουτρακι ειναι στη Πελοποννησο.
Είσαι ρατσιστής
γεωγραφικα ανηκει στην στερεα.....Νομος Πελοποννησου λεει το γαμημενο ζωο ρε φιλε...η αλλη η χοντροκωλα με τους δεκα τονους κυταρριτιδας δεν ηξερε οτι το Λουτρακι ειναι στη Πελοποννησο.
κι αλλοι γινονται ντελιβεραδες κ της πανε τις πιτσες-πουτσες, δυο δυο..... :S :S :SΓιατι αναπνεει η γαμημενη μπορεις να μου πεις ρε φιλε;Ειναι δυνατον μια ανθρωπινη αμοιβαδα με ψευτικα βυζια και χοντρη σαπια κωλαρα να βγαζει χιλιαδες ευρω το μηνα γιατι παιρνει τσιμπουκια και νεοι ανθρωποι με σπουδες και ικανοτητες να ψωμολυσανε και να πρεπει να φυγουν στο εξωτερικο;
γεωγραφικα ανηκει στην στερεα.....
Τύπε μην εκνευριζεσαι, έτσι είναι η κοινωνία που ζούμε. Τα λεφτά συνηθως δεν τα παίρνουν αυτοί που τα αξίζουν.Γιατι αναπνεει η γαμημενη μπορεις να μου πεις ρε φιλε;Ειναι δυνατον μια ανθρωπινη αμοιβαδα με ψευτικα βυζια και χοντρη σαπια κωλαρα να βγαζει χιλιαδες ευρω το μηνα γιατι παιρνει τσιμπουκια και νεοι ανθρωποι με σπουδες και ικανοτητες να ψωμολυσανε και να πρεπει να φυγουν στο εξωτερικο;
Μην τον τσιγκλας :Sκι αλλοι γινονται ντελιβεραδες κ της πανε τις πιτσες-πουτσες, δυο δυο..... :S :S :S
για μενα λεω τυπε..... :SΜην τον τσιγκλας :S
Και εσύ ντελιβερας? Τι ντελιβεριζεις? Πίτσα η σουβλακιαγια μενα λεω τυπε..... :S
burger.......Και εσύ ντελιβερας? Τι ντελιβεριζεις? Πίτσα η σουβλακια
Νομος Πελοποννησου λεει το γαμημενο ζωο ρε φιλε...η αλλη η χοντροκωλα με τους δεκα τονους κυταρριτιδας δεν ηξερε οτι το Λουτρακι ειναι στη Πελοποννησο.
ναι λιγο νωρις σημερα :S :S :SΑπό τώρα τύπε μου;; :S :S :S
ουκ εν το πολλω το ευ ;)Γιατι αναπνεει η γαμημενη μπορεις να μου πεις ρε φιλε;Ειναι δυνατον μια ανθρωπινη αμοιβαδα με ψευτικα βυζια και χοντρη σαπια κωλαρα να βγαζει χιλιαδες ευρω το μηνα γιατι παιρνει τσιμπουκια και νεοι ανθρωποι με σπουδες και ικανοτητες να ψωμολυσανε και να πρεπει να φυγουν στο εξωτερικο;
Γι'αυτο δεν γραφω ρε!τυπε εμεις εδώ θα ειμαστε, μην ανησυχεις…
αλλα ρε κατσικοποδαρε μουτσε που κανεις οξυγονοκολησεις σε γκαζάδικα, σε οποιο ριαλιτι εχεις ξεκινησει τις αναφορες, εχει παει απατο... :S
ευτυχως δεν συχναζεις στο next top model και εχουμε χορτασει κωλοτρυπιδια...
τυπε εμεις εδώ θα ειμαστε, μην ανησυχεις…
αλλα ρε κατσικοποδαρε μουτσε που κανεις οξυγονοκολησεις σε γκαζάδικα, σε οποιο ριαλιτι εχεις ξεκινησει τις αναφορες, εχει παει απατο... :S
ευτυχως δεν συχναζεις στο next top model και εχουμε χορτασει κωλοτρυπιδια...
Τον απαξιωσες ρε τον Γουιλι τον Θερμαστη.... :S :S :S