nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.303
- Πόντοι
- 1.106
Δήμητρα Ρούλς ρε νιαμου
Δήμητρα Ρούλς ρε νιαμου
τυπε το ξυλαγκουρο εχει ξαναδειξει μουνι στο survivor.οποτε αν ειναι να δουμε τρυπα εκει επρεπε να ψηφισεις :S :S :SΠοια να στηριξω ρε νιαμου....? Επειδη εχω το app.....βυζια καλλεργη ή κωλοτρυπιδι Νταριας....?
Κρατήσανε την αμπαλη,την έχει πάει ακόμα και ο τσανγκος στην ψηφοφορία
Φυγανε τα βυζα για να μεινει η ολιβ... :S
Εντωμεταξυ, η καλλεργη περισσοτερες ωρες εφαγε στις πτησεις πανε ελα, παρα σε σουρβαιβορ και νοματς...
Η Μαριάννα πιτσιρίκα γαμούσε κι έδερνε. Τώρα αθλητικά "Κουράδεψε" και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της. Δύσκολο το βλέπω να κατεβαίνει πια σε αγώνα μουι τάι, τώρα που έμπλεξε με τις μαλακίες του στάρ σύστεμ. Λογικό μου φαίνεται πάντως, απο τη στιγμή που γλυκάθηκε με την ντόλτσε βίτα, ξενύχτια, μπουζόύκια κλπ κλπ. Είναι και κορμάρα, γιατι να καθίσει να σκάσει?1. αν αυτό το ζώο η καλλέργη είναι αθλήτρια μουαι ται εγώ είμαι χρυσός ολυμπιονίκης χειροπάλης (θα έλεγα άρσης βαρών, αλλά τουλάχιστον με τόση μαλακία που ρίχνω θα μπορούσα να πάρω έπαθλο για χειροπάλη )
2. είστε όλοι βλάκες..., πεθαίνει το bourdela.com ή έχετε πεθάνει οι μισοί από τα μέλη :S, έχετε αφήσει ασχολίαστα τα θρεντ: project runway, my style rocks, ότι έχει να κάνει με μόδα δηλαδή... λέτσοι κι εδώ ακόμα μόνο βλακείες γράφετε...
3. κυρ νάσο αλλάξτε ψηφοφορία, αμαν πια. (υγ, έχετε γράψει καμία πρόσφατη κριτική από μπουρδέλο? μου αρέσει να διαβάζω κριτικές/περιγραφές/ιστορίες σας να μου στέλνετε πμ όποτε ανεβάζετε κάποια)
4. σε λίγο να μπείτε στο θρεντ μου, τα πουστριλίκια μου, θέλω να σας ρωτήσω κάτι, να μου δώσετε τα φώτα σας σε κάτι που με απασχολεί.
τι εγινε ρε στρακι1. αν αυτό το ζώο η καλλέργη είναι αθλήτρια μουαι ται εγώ είμαι χρυσός ολυμπιονίκης χειροπάλης (θα έλεγα άρσης βαρών, αλλά τουλάχιστον με τόση μαλακία που ρίχνω θα μπορούσα να πάρω έπαθλο για χειροπάλη )
2. είστε όλοι βλάκες..., πεθαίνει το bourdela.com ή έχετε πεθάνει οι μισοί από τα μέλη :S, έχετε αφήσει ασχολίαστα τα θρεντ: project runway, my style rocks, ότι έχει να κάνει με μόδα δηλαδή... λέτσοι κι εδώ ακόμα μόνο βλακείες γράφετε...
3. κυρ νάσο αλλάξτε ψηφοφορία, αμαν πια. (υγ, έχετε γράψει καμία πρόσφατη κριτική από μπουρδέλο? μου αρέσει να διαβάζω κριτικές/περιγραφές/ιστορίες σας να μου στέλνετε πμ όποτε ανεβάζετε κάποια)
4. σε λίγο να μπείτε στο θρεντ μου, τα πουστριλίκια μου, θέλω να σας ρωτήσω κάτι, να μου δώσετε τα φώτα σας σε κάτι που με απασχολεί.
τι εγινε ρε στρακι
δεν σου σηκωνετε να γαμησεις
μηπως τελικα δεν εισαι πουστης ρε χυσολαγνε
Κατεβα να γαμησεις σε κανα μπουρδελο κανα μουνι μπας και στανιαρεις και δεις την γλυκα
Μου θυμηθηκες και συ στα 35 να γαμησεις
μεχρι τωρα σε ειχαν παρει νουμεραδα απο ταξιτζηδες μεχρι ολοι οι αιτουντες ασυλο :-( :S :S :S
Η Βασίλω είναι ο ορισμός της λέξης παλιόπουστας....μέχρι και ο Καμαρωτάκης μου φαίνεται λιγότερο σίχαμα από αυτόν.....το post συνδέεται με το θρεντ λόγω της πουστάρας βασίλως :S
Η Βασίλω είναι ο ορισμός της λέξης παλιόπουστας....μέχρι και ο Καμαρωτάκης μου φαίνεται λιγότερο σίχαμα από αυτόν.....