troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.068
- Πόντοι
- 5.506
ρε νιαμου![]()
![]()
![]()
συγνωμη για την αναστατωση τυπε :<πως κι ετσι νωρις αξιοτιμε Νασο που μοιραζεις πμ απλοχερα :S :S :S σημερα ενας μου ζητουσε και απο αλλες και αν εχω βιντεο
..πες στον κοσμπ οτι εσυ τα χεις μην τα ψαχνουν σε εμας :S :S :S
τουλαχιστον αχνοφαινονται κωλοτρυπιδια τυπε :S :S :SΑλλο ενα αγωνισμα με Α.Μ.Ε.Α........![]()
![]()
![]()
τουλαχιστον αχνοφαινονται κωλοτρυπιδια τυπε :S :S :S
τυπε παντως ειχε επιτυχια..τοσο τρολαρισμα και κανανε σαν ζακια..αδερφεεεε μια φωττοοοο να θαυμασωωω το τοπιοοοο(οχι να την παιξω) ααα και ενα ευρω για τυροοοπιταααααα :S :S :Sσυγνωμη για την αναστατωση τυπε :<
παιδια εγω και αποκλειστικα εγω δεν τα εχω,στειλτε μου πμ ελευθερα:S :S :S
ποσα λες να κονομησε ο Νασος τυπε.....?τυπε παντως ειχε επιτυχια..τοσο τρολαρισμα και κανανε σαν ζακια..αδερφεεεε μια φωττοοοο να θαυμασωωω το τοπιοοοο(οχι να την παιξω) ααα και ενα ευρω για τυροοοπιταααααα :S :S :S
τυπε τα χει σε οφσορ στην ινδονησια νομιζω..αμα εξαφανιστει και ποσταρει τιποτα σελφι με μουνετα σε εξωτικες παραλιες μεσα στην χλιδα θα ξερουμε οτι δεν πηγε χαμενος ο κοπος μας :S :S :Sποσα λες να κονομησε ο Νασος τυπε.....?![]()
δεν θα κερασει ουτε ενα μεταξι το νιμου, λες νιμου...?τυπε τα χει σε οφσορ στην ινδονησια νομιζω..αμα εξαφανιστει και ποσταρει τιποτα σελφι με μουνετα σε εξωτικες παραλιες μεσα στην χλιδα θα ξερουμε οτι δεν πηγε χαμενος ο κοπος μας :S :S :S
Έμπαινες?Δήμητρα Ρούλς ρε νιαμου![]()
![]()
![]()
σε όλες τυπε εκει μέσα εκτός από τον τραβελο και το σουγκλακο.+ 2 ψήφοι στα βυζγια της κυρά ΜαριάνναςΈμπαινες?
κυπριος λεμουριος μπετοβλακας ψηφισε την Αθηνα..... :S :S :Sσε όλες τυπε εκει μέσα εκτός από τον τραβελο και το σουγκλακο.+ 2 ψήφοι στα βυζγια της κυρά Μαριάννας
κύπριοςκυπριος λεμουριος μπετοβλακας ψηφισε την Αθηνα..... :S :S :S