Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Δες λίγο www.emarket.gr/]εδω [/url]
Ποιος το κλέει....???Καλησπέρα!
Την βοήθεια σας....αυτό το κινητό καινούργιο πόσο πιάνει? Είναι παλιό μοντέλο, 2 ετών αλλά σε σφραγισμένο πόσα πιάνει?
Ποιος το κλέει....???
Δεν ήξερα ότι είχε βγει στην απλή έκδοση το Gold Edition.
Εγώ έχω το 8800 sirocco gold, το είχα πάρει όταν βγήκε απ'έξω 1400. Πιστεύω κανά 600 αν ψαχτείς θα το βγάλεις.
3?τι να τα κανεις?Κανένας! Αγόρασα 3 και τα παρέλαβα σήμερα απο Αγγλία, σφραγισμένα, με καλώδια data, χρυσή βάση, hands free, 2 μπαταρίες, οδηγίες κλπ.
'Εχουν φυσικά ελληνικό μενού κλπ και παίζουν άψογα, τώρα τα φορτίζω.
Βάλε μια αγγελία στην χρύση ευκαιρία. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Και το τηλέφωνο που θα πάρεις τζάμπα είναι ;)Θενκ γιου....έχω και τις αποδείξεις και λέω να τα σπρώξω....Απλά δεν μπορώ να βρω άκρη πόσο πιάνει το καθένα.Φυσικά ένα θα κρατήσω για μένα!
ποσο θα μου δωσεις ενα?Θενκ γιου....έχω και τις αποδείξεις και λέω να τα σπρώξω....Απλά δεν μπορώ να βρω άκρη πόσο πιάνει το καθένα.Φυσικά ένα θα κρατήσω για μένα!
Καλησπέρα!
Την βοήθεια σας....αυτό το κινητό καινούργιο πόσο πιάνει? Είναι παλιό μοντέλο, 2 ετών αλλά σε σφραγισμένο πόσα πιάνει?
για ποσα πας κερδος?ποσο τα πηρες?
Απο που τα χτυπησες φιλε μηπως τσιμπαγαμε κανενα 8800 arte???Κοιταξε το αμα ειναι...Μου ήρθε το ένα 350 ευρώ πάνω κάτω με την κούριερ. Λέω να τα δώσω γύρω στα 500 το ένα, να μου έρθει το τρίτο -και μακρύτερο- που θα κρατήσω, τζάμπα.
Δεν καίγομαι να τα πουλήσω, άλλωστε πραγματικά είναι έργα τέχνης. Τώρα που είναι φουλ φορτισμένα και τα 3 κάνω, ξανακάνω κλήσεις, ανοίγω προγράμματα, παίζουν οκ.