Νέα

Νοιώθω κουρασμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οσοι με εχουν διαβασει απο την αρχη της γραφης μου, σε αυτο το θρεντ με εχουν πιασει.Ας βγαλουν συμπερασματα μονοι τους.Ειχα την υποχρεωση να προσθεσω την πινελια της αμφιβολιας και της αμφισβητησης της γραφης μου, για να δω τις αντιδρασεις σας!!!!!!!!!Βγαλτε μονοι σας συμπερασμα, αν ειμαι ψευτης η αν ειμαι ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας των γυναικων και του ποδοσφαιρικου στοιχηματος. :) :) :) :)

ααααα! το ξαναλλάζεις τώρα παίχτουρα!

αποφάσισε! τι είσαι?

Πήτερ νορθ ή

πήτερ ο τούλ?

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για να μην μου τα πρηζετε, τα πουτανιδια τα τραβηξα βιντεο.Δεν το ανεβαζω εδω.Το εχω στην διαθεση μου, να το δειξω απο κοντα, σε οποιον συναγωνιστη, επιθυμει να με συναντησει απο κοντα. :) :) :) :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για να μην μου τα πρηζετε, τα πουτανιδια τα τραβηξα βιντεο.Δεν το ανεβαζω εδω.Το εχω στην διαθεση μου, να το δειξω απο κοντα, σε οποιον συναγωνιστη, επιθυμει να με συναντησει απο κοντα. :) :) :) :)
Α ΜΠΡΑΒΟ....και στα αρχιδια σου αν δεν σε πιστευουν οι αγαμητοι ολοι.... :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

τελικά έκανες τριολέ ή όχι? :think:

ετοιμάζομαι να φάω, αν είναι να πάρω το λάπτοπ στην κουζίνα! :coffee:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εισαι ο αρχηγος μας,ασε τους ζηλιαριδες ρε.κρατα το βιντεο για την παρτυ σου.και πεσε για υπνο να ξεκουραστεις για τον επομενο γυρο.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
   Ειναι περα για περα αληθεια αυτο.... και εχω στο κινητο μου δυο βιντεακια αλλα, με κορασιδες απο στουντιο.(Διχως να το αντιληφτουν αυτες). :) :) :) :)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
   Ειναι περα για περα αληθεια αυτο.... και εχω στο κινητο μου δυο βιντεακια αλλα, με κορασιδες απο στουντιο.(Διχως να το αντιληφτουν αυτες). :) :) :) :)
αυτος εισαι αγορι μου,διαδοχος του ουρι γκελερ εισαι.κοιταζες το κινητο και του ελεγες με την σκεψη σου τραβα,και αυτο τραβουσε.εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος.τελειωσε το θεμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σε μενα μονο στειλε ενα πμ ή ενα μειλ...ειμαι εμπιστος... :) :) :)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
περιμένουμε video άπαιχτε παιχτουρα :rockon:
μη μας κανεις το δύσκολο τώρα

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για να μην σπατε το κεφαλι σας, πως το καταφερα... ειχα στερεωσει το κινητο μου σε θεση ενδιαμεση της κωλοτσεπης του παντελονιου μου,που βρισκονταν απεναντι κρεμασμενο...κοροιδα.Μετα τιμης ο Μεγας Παιχτουρας. :) :) :) :)

Επισκέπτης
Για να μην σπατε το κεφαλι σας, πως το καταφερα... ειχα στερεωσει το κινητο μου σε θεση ενδιαμεση της κωλοτσεπης του παντελονιου μου,που βρισκονταν απεναντι κρεμασμενο...κοροιδα.Μετα τιμης ο Μεγας Παιχτουρας. :) :) :) :)

...και με ενα λαγνο σου βλεμμα ξεκινησε την εγγραφη μονο του! πωωω εισαι θεος! εισαι Ο Παιχτουρας!  :rockon: :rockon:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αρκετα για σημερα ομως... με κουρασατε.... αλλα εχω και δουλιτσες σε λιγακι.Πιστευω να τα πουμε αυριο παλι. :) :) :) :)Ο δικος σας, ανεπαναληπτος και Μεγας Παιχτουρας. :) :) :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρκετα για σημερα ομως... με κουρασατε.... αλλα εχω και δουλιτσες σε λιγακι.Πιστευω να τα πουμε αυριο παλι. :) :) :) :)Ο δικος σας, ανεπαναληπτος και Μεγας Παιχτουρας. :) :) :)
εισαι ο θεος....ο αυτοκρατορας του σαιτ....καλα γαμησια.... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
...και με ενα λαγνο σου βλεμμα ξεκινησε την εγγραφη μονο του! πωωω εισαι θεος! εισαι Ο Παιχτουρας!  :rockon: :rockon:
         Μην θελετε επιτελους να σας μασαω την τροφη στην κυριολεξια που σας βαζω στο στομα.Το ειχα πατησει να γραφει πριν μπουν στο δωματιο(υπολογισα και τυχον καθυστερηση εισοδου τους,λαμβανομενου υποψη οτι τραβαει ανετα μιση ωρα.Τα επιμαχα σημεια της συνερευσης ξεκινουν απο το 10 λεπτο και επειτα που μπηκε στο δωματιο).Αντε γεια κοροιδα που αμφιβαλετε για τον Παιχτουρα. :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom