hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μαγκα σβησε το παραπανω ποστ σου που παραδεχεσαι οτι κανεις πλακα...Σωστος ο συναγωνιστης.
γκρεμιζεις προτυπα αποψε...
μαγκα σβησε το παραπανω ποστ σου που παραδεχεσαι οτι κανεις πλακα...Σωστος ο συναγωνιστης.
Παιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω.
μαγκα σβησε το παραπανω ποστ σου που παραδεχεσαι οτι κανεις πλακα...
γκρεμιζεις προτυπα αποψε...
Κοιτα να δειs....καλωs η κακωs σε μπασαμε στο κλιμα....ειδεs συμβουλεs...ακουσεs κριτικεs.....δεστο σαν ....προβα
Καντο πραξη τωρα!!!!Απο διευθυνσειs να σου στειλουμε οσεs θεs
Ρε παιδια,ελεος μην τα θελετε ολα δικα σας.Μπορει να μην λαδωνω το παξιμαδι, αλλα εχω θεσπεσιες και υπεροχες περιγραφες, οι οποιες γινονται πιστευτες.Που το βαζετε αυτο????πλακα κανεις??? κρεμομασταν ολοι απο τα χειλη σου και τις εξαισιες αφηγηματικες σου ικανοτητες.. ελα ρε παιχτουρα, μαλακια, μου το χαλασες :'(
> > > > >Παιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω.
και μετα πρεπει να σβησουμε τα δικα μου που το καναμε παραθεση! ολοκληρη μανουρα πφφ
αφου λεει οτι εχει γκομενα ρεεε
Παιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω.
Ρε παιδια,ελεος μην τα θελετε ολα δικα σας.Μπορει να μην λαδωνω το παξιμαδι, αλλα εχω θεσπεσιες και υπεροχες περιγραφες, οι οποιες γινονται πιστευτες.Που το βαζετε αυτο????
Ρε παιδια,ελεος μην τα θελετε ολα δικα σας.Μπορει να μην λαδωνω το παξιμαδι, αλλα εχω θεσπεσιες και υπεροχες περιγραφες, οι οποιες γινονται πιστευτες.Που το βαζετε αυτο????
ναι αλλα.............ποιοs αντραs δεν θελει το διπλο???
Η γκομενα γκομενα αλλα..............ειπαμε η φυσιs
θα παμε κοντρα στη φυση τωρα????
είσαι ξεφτίλαςΠαιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω.
εσύ τι φωνάζεις καλέ?
ε, όχι και τόσο...αλλά είναι απαράδεκτος!είσαι ξεφτίλας
εσύ τι φωνάζεις καλέ?
δεν έχει κάνει μέχρι τώρα κάνα τριολέ με καμιά φίλη σου?
αν όχι....ποτέ δεν είναι αργά!
βάλτο στο πρόγραμμα όσο είναι νωρίς!
james.....
επιβάλλεται....δεν αναβάλλεται!αα να τι ειχα ξεχασει να κανω.. μισο να κανω wishlist για το επομενο ετος...
εισαι ο παιχτουρας.....τελεία...πες μας τωρα οτι φορας και σεξι δερματινα παντελονια να διαλυσεις τις λιγες αμφιβολιεςΟσοι με εχουν διαβασει απο την αρχη της γραφης μου, σε αυτο το θρεντ με εχουν πιασει.Ας βγαλουν συμπερασματα μονοι τους.Ειχα την υποχρεωση να προσθεσω την πινελια της αμφιβολιας και της αμφισβητησης της γραφης μου, για να δω τις αντιδρασεις σας!!!!!!!!!Βγαλτε μονοι σας συμπερασμα, αν ειμαι ψευτης η αν ειμαι ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας των γυναικων και του ποδοσφαιρικου στοιχηματος.