Νέα

Νοιώθω κουρασμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω. :) :) :) :)

Κοιτα να δειs....καλωs η κακωs σε μπασαμε στο κλιμα....ειδεs συμβουλεs...ακουσεs κριτικεs.....δεστο σαν ....προβα
Καντο πραξη τωρα!!!!Απο διευθυνσειs να σου στειλουμε οσεs θεs

Επισκέπτης
μαγκα σβησε το παραπανω ποστ σου που παραδεχεσαι οτι κανεις πλακα...
γκρεμιζεις προτυπα αποψε...

και μετα πρεπει να σβησουμε τα δικα μας που το καναμε παραθεση! ολοκληρη μανουρα πφφ

Κοιτα να δειs....καλωs η κακωs σε μπασαμε στο κλιμα....ειδεs συμβουλεs...ακουσεs κριτικεs.....δεστο σαν ....προβα
Καντο πραξη τωρα!!!!Απο διευθυνσειs να σου στειλουμε οσεs θεs

αφου λεει οτι εχει γκομενα ρεεε  :rolleyes:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πλακα κανεις??? κρεμομασταν ολοι απο τα χειλη σου και τις εξαισιες αφηγηματικες σου ικανοτητες.. ελα ρε παιχτουρα, μαλακια, μου το χαλασες  :'(
            Ρε παιδια,ελεος μην τα θελετε ολα δικα σας.Μπορει να μην λαδωνω το παξιμαδι, αλλα εχω θεσπεσιες και υπεροχες περιγραφες, οι οποιες γινονται πιστευτες.Που το βαζετε αυτο???? :) :) :) :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω. :) :) :) :)
>:( >:( >:( >:( >:(
κριμα γιατι ησουν το ινδαλμα μου....τωρα παω να την πεσω παλι στην ηρωινη....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
και μετα πρεπει να σβησουμε τα δικα μου που το καναμε παραθεση! ολοκληρη μανουρα πφφ

αφου λεει οτι εχει γκομενα ρεεε  :rolleyes:

ναι αλλα.............ποιοs αντραs δεν θελει το διπλο???
Η γκομενα γκομενα αλλα..............ειπαμε η φυσιs
θα παμε κοντρα στη φυση τωρα????

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

όχι ρε παίχτουρα!

και γω που νόμιζα ότι βρήκα το alter ego! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με ξενέρωσες ρε φιλαράκι! >:(

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
            Ρε παιδια,ελεος μην τα θελετε ολα δικα σας.Μπορει να μην λαδωνω το παξιμαδι, αλλα εχω θεσπεσιες και υπεροχες περιγραφες, οι οποιες γινονται πιστευτες.Που το βαζετε αυτο???? :) :) :) :)

Βρε φιλε.....εδω δεν ειναι γυμνασιο να γραφειs καλεs εκθεσειs :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

δεν έχεις καλές περιγραφές! καλό προμόσιον κάνεις για τις περιγραφές που θα έκανες σήμερα!!!! :grin: :grin: :grin:

μας πέθανες φιλαράκι! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

α, βγήκαν οι εξετάσεις...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
είσαι ξεφτίλας :tickedoff:

Επισκέπτης
εσύ τι φωνάζεις καλέ?
δεν έχει κάνει μέχρι τώρα κάνα τριολέ με καμιά φίλη σου? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

αν όχι....ποτέ δεν είναι αργά! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

βάλτο στο πρόγραμμα όσο είναι νωρίς! :2funny: :2funny: :2funny:

αα να τι ειχα ξεχασει να κανω.. μισο να κανω wishlist για το επομενο ετος...

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οσοι με εχουν διαβασει απο την αρχη της γραφης μου, σε αυτο το θρεντ με εχουν πιασει.Ας βγαλουν συμπερασματα μονοι τους.Ειχα την υποχρεωση να προσθεσω την πινελια της αμφιβολιας και της αμφισβητησης της γραφης μου, για να δω τις αντιδρασεις σας!!!!!!!!!Βγαλτε μονοι σας συμπερασμα, αν ειμαι ψευτης η αν ειμαι ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας των γυναικων και του ποδοσφαιρικου στοιχηματος. :) :) :) :)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αα να τι ειχα ξεχασει να κανω.. μισο να κανω wishlist για το επομενο ετος...
επιβάλλεται....δεν αναβάλλεται! :grin: :grin: :grin:

κάντο και σαν χριστουγεννιάτικο δώρο! :dancing: :dancing:

Αλλά τι λέω ο βλάκας! ελλεηνίδες! :headbang: :tickedoff: :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οσοι με εχουν διαβασει απο την αρχη της γραφης μου, σε αυτο το θρεντ με εχουν πιασει.Ας βγαλουν συμπερασματα μονοι τους.Ειχα την υποχρεωση να προσθεσω την πινελια της αμφιβολιας και της αμφισβητησης της γραφης μου, για να δω τις αντιδρασεις σας!!!!!!!!!Βγαλτε μονοι σας συμπερασμα, αν ειμαι ψευτης η αν ειμαι ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας των γυναικων και του ποδοσφαιρικου στοιχηματος. :) :) :) :)
εισαι ο παιχτουρας.....τελεία...πες μας τωρα οτι φορας και σεξι δερματινα παντελονια να διαλυσεις τις λιγες αμφιβολιες :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom