Νέα

Νοιώθω κουρασμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
         Μην θελετε επιτελους να σας μασαω την τροφη στην κυριολεξια που σας βαζω στο στομα.Το ειχα πατησει να γραφει πριν μπουν στο δωματιο(υπολογισα και τυχον καθυστερηση εισοδου τους,λαμβανομενου υποψη οτι τραβαει ανετα μιση ωρα.Τα επιμαχα σημεια της συνερευσης ξεκινουν απο το 10 λεπτο και επειτα που μπηκε στο δωματιο).Αντε γεια κοροιδα που αμφιβαλετε για τον Παιχτουρα. :) :) :) :)
ακομα εδω εισαι; :think:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
         Μην θελετε επιτελους να σας μασαω την τροφη στην κυριολεξια που σας βαζω στο στομα.Το ειχα πατησει να γραφει πριν μπουν στο δωματιο(υπολογισα και τυχον καθυστερηση εισοδου τους,λαμβανομενου υποψη οτι τραβαει ανετα μιση ωρα.Τα επιμαχα σημεια της συνερευσης ξεκινουν απο το 10 λεπτο και επειτα που μπηκε στο δωματιο).Αντε γεια κοροιδα που αμφιβαλετε για τον Παιχτουρα. :) :) :) :)
ποιος τολμησε να σε αμφισβητησει να τον αρχησω στις καρατιες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
   Ειναι περα για περα αληθεια αυτο.... και εχω στο κινητο μου δυο βιντεακια αλλα, με κορασιδες απο στουντιο.(Διχως να το αντιληφτουν αυτες). :) :) :) :)

μιλάμε έχω πάθει πλάκα με αυτά που διαβάζω εδώ  :o :o
εντάξει το πρώτο, το δεύτερο βίντεο πώς το τράβηξες ρε θηρίο???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μιλάμε έχω πάθει πλάκα με αυτά που διαβάζω εδώ  :o :o
εντάξει το πρώτο, το δεύτερο βίντεο πώς το τράβηξες ρε θηρίο???

έχει κρυφή κάμερα στο βυζί, η μια ρωγα ειναι ο φακος και η αλλη ειναι rec/stop

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
το χειρωνακτικό σεξ παραμένει αγαπημένη ενασχόληση των περισσότερων αντρών από την παιδική τους ηλικία
Βολέψου , μην κουραζεσαι.
Χρησιμοποιησε ενα καλο λιπαντικο η μια κρεμα.
Η λιπανση ειναι απαρετητη
Πιανε τον γερά με όλη την παλάμη σου σε μια σφιχτή και σταθερή λαβή.
Ξεκινάς πιάνοντας γερά το πέος απ' τη βάση και γλιστρώντας το χέρι σου προς τα πάνω μέχρι το κεφάλι. Εκεί κάνεις μια παύση, τρίβεις λίγο το κεφάλι με μικρές, αργές, κυκλικές κινήσεις και μετά αφήνεις το χέρι σου να κυλήσει φυσικά από την αντίθετη πλευρά που ανέβηκε, μέχρι την βάση του πέους. Επαναλαμβάνεις δέκα φορές, για δέκα δευτερόλεπτα κάθε φορά και μετά προσθέτεις μια γρήγορη, σταθερή κίνηση πάνω κάτω, σαν τρόμπα, πριν ξαναρχίσεις απ' την αρχή. Συνεχίζεις ξανά και ξανά με τον ίδιο τρόπο, προσθέτοντας κάθε φορά και μια έξτρα κίνηση πάνω κάτω.
Εναλλακτικά μπορείς να τυλίξεις το πέος του με ένα μεταξωτό μαντήλι, ή ένα περιδέραιο με στρογγυλές χάντρες (χωρίς αιχμές) και να κανεις τις ιδιες με τις παραπανω κινησεις.

και ασε τους αμφιβολης ποιοτητας πολτους που κανουν 60 ευρω το βαζακι των 10 εμελ.
Παρε πολτογρασο για την παλαμη σου.
ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΡΙΣΗ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οδηγοs ....sex  ανευ γυναικαs  :rockon: :rockon:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εχω κηρυξει τον εαυτο μου σε κατασταση ''Ξενοκρατη''.Μολις πριν λιγο εδωσα εντολη, σε επιστηθιο φιλο μου να μου φερει επειγοντως Βασιλικο πολτο (γνησιο) και καρυδια με θυμαρισιο μελι.Καθε αλλη συμβουλη σας θα μου φανει χρησιμη γιατι εχω και σημερα ερωτικη μαχη και σας ξανατονιζω πως αγωνιζομαι σε αντιξοες συνθηκες.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εραστη δασκαλε πες μας οταν θα περασεις και σε κατασταση "Παρμενιων" να ειμεθα προετοιμασμενοι.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εχω κηρυξει τον εαυτο μου σε κατασταση ''Ξενοκρατη''.Μολις πριν λιγο εδωσα εντολη, σε επιστηθιο φιλο μου να μου φερει επειγοντως Βασιλικο πολτο (γνησιο) και καρυδια με θυμαρισιο μελι.Καθε αλλη συμβουλη σας θα μου φανει χρησιμη γιατι εχω και σημερα ερωτικη μαχη και σας ξανατονιζω πως αγωνιζομαι σε αντιξοες συνθηκες.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :)
ρε παπαρη εσυ δεν ελεγες οτι μας δουλευεις??

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε παπαρη εσυ δεν ελεγες οτι μας δουλευεις??
            Καλα μου παιδια,αν μπειτε στο κοπο και διαβασετε προσεχτικα ολα οτι εχω γραψει στο θρεντ αυτο θα βγαλετε τα συμπερασματα σας.Εχω εμπιστοσυνη στην κριση σας και στην νοημοσυνη σας.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
             Καλα μου παιδια,αν μπειτε στο κοπο και διαβασετε προσεχτικα ολα οτι εχω γραψει στο θρεντ αυτο θα βγαλετε τα συμπερασματα σας.Εχω εμπιστοσυνη στην κριση σας και στην νοημοσυνη σας.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :)
Επειδη δεν θελουμε να την ξαναπατησουμε.....ετοιμασε τα σχεικα βινεο να τα δειξειs....Πιστευτεα αμα τη ...εμφανισει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Επειδη δεν θελουμε να την ξαναπατησουμε.....ετοιμασε τα σχεικα βινεο να τα δειξειs....Πιστευτεα αμα τη ...εμφανισει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Δυστυχως, ειμαι και εγω μεσα και τα εχω μονο για να τα βλεπω και να τα απολαμβανω  :bigdick: :bigdick: μοναχα εγω.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αρκετα για σημερα....ετοιμαζομαι και φευγω.....με καλει το καθηκον παλι :fuck1: :fuck1:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Προτεινω επισης να βαλεις σε θυριδα γραμμα που θα αποκαλύπτει οτι σε εφαγαν οι γκομενες και τα παρτουζιαρικα γαμησια και να δωσεις το κλειδι στον δικηγορο σου σε περιπτωση που σου συμβει κατι. Τα βιντεακια,που ειναι περα για περα αληθινα, μην τα αποκαλυψεις. παρε τα μαζι σου στην αντιπερα οχθη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εγω να δεις ποσο κουρασμενος νιωθω...!!!

μου εχουν βγει τα ματια να γραψω ενα προγραμμα..... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom