Νέα

Νοιώθω κουρασμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια ξερετε καμια αγγελια/γραφειο να νοικιαζονται γκομεναρες, για δυο-τρεις μερες???????????????? Και ποσο να πηγαινει περιπου???????????????
εσυ τωρα επρεπε να ειχες ριξει 3 και να πας γοα το 4ο και μας ρωτας για γραφειο;ρε μας δουλευεις;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια σημερα ξεκουραζομαι για να ανακτησω πληρως τις δυναμεις μου και ειπα να σας ρωτησω το ερωτημα που σας εθεσα προηγουμενως γιατι αν εχω μια γκομενα για δυο-τρεις μερες θα την πηδαω οποτε γουσταρω,οποτε δεν θα κουραζομαι.Μολις τωρα το σκεφτηκα αυτο.Ο Μεγας και ανεπαναληπτος Παιχτουρας. :) :) :) :)
Παιδια ξερετε καμια αγγελια/γραφειο να νοικιαζονται γκομεναρες, για δυο-τρεις μερες???????????????? Και ποσο να πηγαινει περιπου???????????????

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια σημερα ξεκουραζομαι για να ανακτησω πληρως τις δυναμεις μου και ειπα να σας ρωτησω το ερωτημα που σας εθεσα προηγουμενως γιατι αν εχω μια γκομενα για δυο-τρεις μερες θα την πηδαω οποτε γουσταρω,οποτε δεν θα κουραζομαι.Μολις τωρα το σκεφτηκα αυτο.Ο Μεγας και ανεπαναληπτος Παιχτουρας. :) :) :) :)
ποιος ο λογος να πληρωσεις την στιγμη που οποτε θες μπορεις να εχεις τοσες στα ποδια σου.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τι να τις κανεις εσυ ρε μεγα παιχτουρα τις γυναικες!

Αμα πετυχει η μαλακια τυφλα ναχει το γαμησι!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δωστε μου λυση παρακαλω....οσον αφορα το θεμα της πληρωμης, σου ερχεται το ιδιο κοστος... με την γκομενα σου,να μην πω οτι αν, την γκομενα σου την πας καπου για ενα τριημερο θα σου φυγουν παραπανω. :) :) :) :)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δωστε μου λυση παρακαλω....οσον αφορα το θεμα της πληρωμης, σου ερχεται το ιδιο κοστος... με την γκομενα σου,να μην πω οτι αν, την γκομενα σου την πας καπου για ενα τριημερο θα σου φυγουν παραπανω. :) :) :) :)
εσυ ρε δεν εισαι οτι κιοτι!

εισαι ο rocco-Σαμοϊλης!!!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ωραια αυτο που σας ζητω ειναι δυσκολο.Να σας ρωτησω κατι αλλο ξερετε πουθενα να νοικιαζουν με τον μηνα,γυναικες που να μην μιλανε καθολου?????????????????

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ωραια αυτο που σας ζητω ειναι δυσκολο.Να σας ρωτησω κατι αλλο ξερετε πουθενα να νοικιαζουν με τον μηνα,γυναικες που να μην μιλανε καθολου?????????????????
ναι αμε! καθολου δε μιλανε και για πολυ λιγα λεφτα ερχονται μαζι σου για παντα! αληθεια λεω! εχω και φοτο να σου δωσω απο τα κοριτσια αν θελεις

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ελα παρε τη φωτο, αυτη ειναι ξανθια και τη λενε Σουζη και ειναι απο την κινα οπως βλεπεις!

Sex_Doll.jpg

τα κανει ολα και συμφερει, και αμα τη βαρεθεις τη διπλωνεις και τη βαζεις στη ντουλαπα....προσοχη ομως μην τη δει η μαμα οκ?

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια αν σκεφτειτε οτι οποτε το ανοιγουν το στομα τους, οι περισσοτερες γυναικες το ανοιγουν για μαλακιες και πονηριες,ισως με καταλαβετε. :) :) :) :)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Παιδια αν σκεφτειτε οτι οποτε το ανοιγουν το στομα τους, οι περισσοτερες γυναικες το ανοιγουν για μαλακιες και πονηριες,ισως με καταλαβετε. :) :) :) :)

παίχτουρα να σου κάνω μια σοβαρή ερώτηση?

χωρίς παρεξήγηση: είχες ποτέ σου γκόμενα? ή μόνο με επαγγελματίες και  :jerking: τη βγάζεις?

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παίχτουρα να σου κάνω μια σοβαρή ερώτηση?

χωρίς παρεξήγηση: είχες ποτέ σου γκόμενα? ή μόνο με επαγγελματίες και  :jerking: τη βγάζεις?
 Και που εχω γκομενες...παλι σε ποιοτικες πουταναρες θα παω...ειναι οι μονες που καταλαβαινουν πως πρεπει να συμπεριφερονται στο σωστο αρσενικο.Οι πιο πολλες γκομενες που ειχα με βλεπαν σαν στηριγμα και προσπαθουσαν να με δαμασουν με ανεπιτυχη αποτελεσματα ομως.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
άγριος καλλονός ο παίχτουρας, γεννημένος για να τρέχει ανέμελος στα λιβάδια και να ανεμίζει η χαίτη του  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
 Και που εχω γκομενες...παλι σε ποιοτικες πουταναρες θα παω...ειναι οι μονες που καταλαβαινουν πως πρεπει να συμπεριφερονται στο σωστο αρσενικο.Οι πιο πολλες γκομενες που ειχα με βλεπαν σαν στηριγμα και προσπαθουσαν να με δαμασουν με ανεπιτυχη αποτελεσματα ομως.
ΑΔΑΜΑΣΤΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ :rockon: :rockon:ΘΗΡΙΟ ΑΝΗΜΕΡΟ :rockon: :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι!
οι πουτανες οι γκομενες ηθελαν μονο να σε εκμεταλλευτουν σεξουαλικα!
Μετα εβλεπαν οτι εισαι ανεπαναληπτος και σε ηθελαν μονο δικο τους!
Αλλα εσυ εισαι ο μεγας Παιχτουρας!
Καμια δε μπορει να εχει την αποκλειστικοτητα!

Ολες οι γυναικες πρεπει να εχουν την τιμη και τη χαρα να σε γευτουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom