εσυ τωρα επρεπε να ειχες ριξει 3 και να πας γοα το 4ο και μας ρωτας για γραφειο;ρε μας δουλευεις;Παιδια ξερετε καμια αγγελια/γραφειο να νοικιαζονται γκομεναρες, για δυο-τρεις μερες???????????????? Και ποσο να πηγαινει περιπου???????????????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νοιώθω κουρασμένος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ένσημα κολλάει μέσα στις γιορτές??εσυ τωρα επρεπε να ειχες ριξει 3 και να πας γοα το 4ο και μας ρωτας για γραφειο;ρε μας δουλευεις;
γκομεναρες η γκαρσονιερες ψαχνεις παιχτουρα?Παιδια ξερετε καμια αγγελια/γραφειο να νοικιαζονται γκομεναρες, για δυο-τρεις μερες???????????????? Και ποσο να πηγαινει περιπου???????????????
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Παιδια σημερα ξεκουραζομαι για να ανακτησω πληρως τις δυναμεις μου και ειπα να σας ρωτησω το ερωτημα που σας εθεσα προηγουμενως γιατι αν εχω μια γκομενα για δυο-τρεις μερες θα την πηδαω οποτε γουσταρω,οποτε δεν θα κουραζομαι.Μολις τωρα το σκεφτηκα αυτο.Ο Μεγας και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.
Παιδια ξερετε καμια αγγελια/γραφειο να νοικιαζονται γκομεναρες, για δυο-τρεις μερες???????????????? Και ποσο να πηγαινει περιπου???????????????
ποιος ο λογος να πληρωσεις την στιγμη που οποτε θες μπορεις να εχεις τοσες στα ποδια σου.Παιδια σημερα ξεκουραζομαι για να ανακτησω πληρως τις δυναμεις μου και ειπα να σας ρωτησω το ερωτημα που σας εθεσα προηγουμενως γιατι αν εχω μια γκομενα για δυο-τρεις μερες θα την πηδαω οποτε γουσταρω,οποτε δεν θα κουραζομαι.Μολις τωρα το σκεφτηκα αυτο.Ο Μεγας και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γκομενιερεςγκομεναρες η γκαρσονιερες ψαχνεις παιχτουρα?
τι να τις κανεις εσυ ρε μεγα παιχτουρα τις γυναικες!Παιδια σημερα ξεκουραζομαι για να ανακτησω πληρως τις δυναμεις μου και ειπα να σας ρωτησω το ερωτημα που σας εθεσα προηγουμενως γιατι αν εχω μια γκομενα για δυο-τρεις μερες θα την πηδαω οποτε γουσταρω,οποτε δεν θα κουραζομαι.Μολις τωρα το σκεφτηκα αυτο.Ο Μεγας και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.
Αμα πετυχει η μαλακια τυφλα ναχει το γαμησι!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δωστε μου λυση παρακαλω....οσον αφορα το θεμα της πληρωμης, σου ερχεται το ιδιο κοστος... με την γκομενα σου,να μην πω οτι αν, την γκομενα σου την πας καπου για ενα τριημερο θα σου φυγουν παραπανω.
εσυ ρε δεν εισαι οτι κιοτι!Δωστε μου λυση παρακαλω....οσον αφορα το θεμα της πληρωμης, σου ερχεται το ιδιο κοστος... με την γκομενα σου,να μην πω οτι αν, την γκομενα σου την πας καπου για ενα τριημερο θα σου φυγουν παραπανω.
εισαι ο rocco-Σαμοϊλης!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ωραια αυτο που σας ζητω ειναι δυσκολο.Να σας ρωτησω κατι αλλο ξερετε πουθενα να νοικιαζουν με τον μηνα,γυναικες που να μην μιλανε καθολου?????????????????
ναι αμε! καθολου δε μιλανε και για πολυ λιγα λεφτα ερχονται μαζι σου για παντα! αληθεια λεω! εχω και φοτο να σου δωσω απο τα κοριτσια αν θελειςΩραια αυτο που σας ζητω ειναι δυσκολο.Να σας ρωτησω κατι αλλο ξερετε πουθενα να νοικιαζουν με τον μηνα,γυναικες που να μην μιλανε καθολου?????????????????
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Παιδια αν σκεφτειτε οτι οποτε το ανοιγουν το στομα τους, οι περισσοτερες γυναικες το ανοιγουν για μαλακιες και πονηριες,ισως με καταλαβετε.
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Παιδια αν σκεφτειτε οτι οποτε το ανοιγουν το στομα τους, οι περισσοτερες γυναικες το ανοιγουν για μαλακιες και πονηριες,ισως με καταλαβετε.
παίχτουρα να σου κάνω μια σοβαρή ερώτηση?
χωρίς παρεξήγηση: είχες ποτέ σου γκόμενα? ή μόνο με επαγγελματίες και τη βγάζεις?
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
εντωμεταξύ ο θεός κανεις παραθέσεις στα posts του συνεχειαγκομενιερες
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Και που εχω γκομενες...παλι σε ποιοτικες πουταναρες θα παω...ειναι οι μονες που καταλαβαινουν πως πρεπει να συμπεριφερονται στο σωστο αρσενικο.Οι πιο πολλες γκομενες που ειχα με βλεπαν σαν στηριγμα και προσπαθουσαν να με δαμασουν με ανεπιτυχη αποτελεσματα ομως.παίχτουρα να σου κάνω μια σοβαρή ερώτηση?
χωρίς παρεξήγηση: είχες ποτέ σου γκόμενα? ή μόνο με επαγγελματίες και τη βγάζεις?
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ΑΔΑΜΑΣΤΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΘΗΡΙΟ ΑΝΗΜΕΡΟΚαι που εχω γκομενες...παλι σε ποιοτικες πουταναρες θα παω...ειναι οι μονες που καταλαβαινουν πως πρεπει να συμπεριφερονται στο σωστο αρσενικο.Οι πιο πολλες γκομενες που ειχα με βλεπαν σαν στηριγμα και προσπαθουσαν να με δαμασουν με ανεπιτυχη αποτελεσματα ομως.
οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι!Και που εχω γκομενες...παλι σε ποιοτικες πουταναρες θα παω...ειναι οι μονες που καταλαβαινουν πως πρεπει να συμπεριφερονται στο σωστο αρσενικο.Οι πιο πολλες γκομενες που ειχα με βλεπαν σαν στηριγμα και προσπαθουσαν να με δαμασουν με ανεπιτυχη αποτελεσματα ομως.
οι πουτανες οι γκομενες ηθελαν μονο να σε εκμεταλλευτουν σεξουαλικα!
Μετα εβλεπαν οτι εισαι ανεπαναληπτος και σε ηθελαν μονο δικο τους!
Αλλα εσυ εισαι ο μεγας Παιχτουρας!
Καμια δε μπορει να εχει την αποκλειστικοτητα!
Ολες οι γυναικες πρεπει να εχουν την τιμη και τη χαρα να σε γευτουν!
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
από 0.23 και μετάάγριος καλλονός ο παίχτουρας, γεννημένος για[glow=red,2,300] να τρέχει ανέμελος στα λιβάδια [/glow]και να ανεμίζει η χαίτη του