Νέα

Νοιώθω κουρασμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Χμμ    φαγητα..........Πανω στην ωρα.....Ειναι που ειναι ο αλλοs τωρα
εντελωs στραγγισμενοs και εξουθενωμενοs :grin: :grin:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια,εχω φαει μισο κιλο μπανανες,ενα κιλο μπριζολακια,δυο αχλαδια,εχω παρει και τα συμπληρωματα μου και ειμαι ετοιμος για την Δροσοπουλου,για την τρελοκοτσιδου την Λαουρα.Μετα τιμης ο Μεγας Παιχτουρας.Ηταν να μην παρω φορα. :) :)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μην ξεχάσεις την τελευταία μπουκίτσα, τη δύναμή σου...

Επισκέπτης
Παιδια,εχω φαει μισο κιλο μπανανες,ενα κιλο μπριζολακια,δυο αχλαδια,εχω παρει και τα συμπληρωματα μου και ειμαι ετοιμος για την Δροσοπουλου,για την τρελοκοτσιδου την Λαουρα.Μετα τιμης ο Μεγας Παιχτουρας.Ηταν να μην παρω φορα. :) :)

μας αφησες με την αγωνια ομως τι τους εκανες μεγα παιχτουρα!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλη τυχη τυπε...προσοχη στις τσουχτρες..
Καβαλα στο δελφινι..το κοσμο γυρισα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

θα το....καψειs το εργαλειο.......Πολλα υγρα χρειαζεσαι
Και κανα κοτο βραστο....ακου με

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για να μην εχετε αγωνια για τα χτεσινα,να σας ενημερωσω.Τις συνανταω χτες,παμε για ποτακια και μετα τις πηγαινω σε ενα ξενοδοχειο,ο υπαλληλος ειχε καποιους ενδοιασμους να παραχωρησει δωματιο για τρεις,του σκαω στην μαπα ενα εικοσαρικο παραπανω και με κανονιζει.Τωρα οσον αφορα το σκηνικο της χτεσινης αντιξοης μαχης με τις δυο λυσαρες το μονο που θυμαμαι ειναι οτι σκεφτομουν ποδοσφαιρικα γεγονοτα στο μυαλο μου για να μην εκσπερματωσω αμεσως και ζητουν κι αλλο.Με την βοηθεια δονητου που ειχα στις αποσκευες μου,τον εχωνα ποτε στην μια ποτε στην αλλη και τους εσβηνα την ακορεστη και αρρωστημενη λυσσα τους.Το αποτελεσμα ηταν να θελουν και σημερα, τα πορνιδια αλλα ο Μεγας Παιχτουρας τους απαντησε λακωνικα πως ειμαι ενας επιβατης τρενου και σε καθε σταση του ,μπαινω σε καινουργιο βαγονακι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
θελω υλικο απο τις απειρες δυνατοτητες του μεγα παιχτουρα του ελληνικου ιντερνετ να με συντροφευει τις κρυες νυχτες του χειμωνα... :dancing:
να'ρθω με μια κουβερτουλα???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Για να μην εχετε αγωνια για τα χτεσινα,να σας ενημερωσω.Τις συνανταω χτες,παμε για ποτακια και μετα τις πηγαινω σε ενα ξενοδοχειο,ο υπαλληλος ειχε καποιους ενδοιασμους να παραχωρησει δωματιο για τρεις,του σκαω στην μαπα ενα εικοσαρικο παραπανω και με κανονιζει.Τωρα οσον αφορα το σκηνικο της χτεσινης αντιξοης μαχης με τις δυο λυσαρες το μονο που θυμαμαι ειναι οτι σκεφτομουν ποδοσφαιρικα γεγονοτα στο μυαλο μου για να μην εκσπερματωσω αμεσως και ζητουν κι αλλο.Με την βοηθεια δονητου που ειχα στις αποσκευες μου,τον εχωνα ποτε στην μια ποτε στην αλλη και τους εσβηνα την ακορεστη και αρρωστημενη λυσσα τους.Το αποτελεσμα ηταν να θελουν και σημερα, τα πορνιδια αλλα ο Μεγας Παιχτουρας τους απαντησε λακωνικα πως ειμαι ενας επιβατης τρενου και σε καθε σταση του ,μπαινω σε καινουργιο βαγονακι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τουτουυυυυυυυυ

Συνημμένα

• train.jpg
    train.jpg
    140,2 KB · Εμφανίσεις: 39

Επισκέπτης

πςςς μια χαρα δλδ δουλεψε ο δονητης! μπραβο του! να μας τον προτεινεις και σε μας!  :uglystupid:

να'ρθω με μια κουβερτουλα???

με παπλωμα καλυτερα!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εχει και συνεχεια σημερα ε??????.......Καταλαβα !!!!!!!!
Θαρθω με το φορειο !!!!!!!!!!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω. :) :) :) :)

Επισκέπτης
Παιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω. :) :) :) :)

πλακα κανεις??? κρεμομασταν ολοι απο τα χειλη σου και τις εξαισιες αφηγηματικες σου ικανοτητες.. ελα ρε παιχτουρα, μαλακια, μου το χαλασες  :'(

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παρε παιχτη...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Φτου μεσα...........πανω που θα σηκωνα την σημαια
οχι ρε γμτ......
Τωρα θα μαs τα σουρουνε αι γυναι....
Πανε οι δεικτεs ρε γμτ......Κι εχουμε και κριση
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom