sketo_teras
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ααααααααααααααααααααχαχχχαχχαχαχαχ....
το επομενο θα'ναι <<teras_me_patates>>??
με κριθαράκι.... γιουβέτσι
βοηθά και στην κούραση..
ααααααααααααααααααααχαχχχαχχαχαχαχ....
το επομενο θα'ναι <<teras_me_patates>>??
Παιδια,εχω φαει μισο κιλο μπανανες,ενα κιλο μπριζολακια,δυο αχλαδια,εχω παρει και τα συμπληρωματα μου και ειμαι ετοιμος για την Δροσοπουλου,για την τρελοκοτσιδου την Λαουρα.Μετα τιμης ο Μεγας Παιχτουρας.Ηταν να μην παρω φορα.
καλη τυχη τυπε...προσοχη στις τσουχτρες..Παιδια,εχω φαει μισο κιλο μπανανες,ενα κιλο μπριζολακια,δυο αχλαδια,εχω παρει και τα συμπληρωματα μου και ειμαι ετοιμος για την Δροσοπουλου,για την τρελοκοτσιδου την Λαουρα.Μετα τιμης ο Μεγας Παιχτουρας.Ηταν να μην παρω φορα.
Καβαλα στο δελφινι..το κοσμο γυρισα...
γιατι αγωνιας εσυ περιεργο κοριτσι??μας αφησες με την αγωνια ομως τι τους εκανες μεγα παιχτουρα!
γιατι αγωνιας εσυ περιεργο κοριτσι??
Παιδια,εχω φαει μισο κιλο μπανανες,ενα κιλο μπριζολακια,δυο αχλαδια,εχω παρει και τα συμπληρωματα μου και ειμαι ετοιμος για την Δροσοπουλου,για την τρελοκοτσιδου την Λαουρα.Μετα τιμης ο Μεγας Παιχτουρας.Ηταν να μην παρω φορα.
να'ρθω με μια κουβερτουλα???θελω υλικο απο τις απειρες δυνατοτητες του μεγα παιχτουρα του ελληνικου ιντερνετ να με συντροφευει τις κρυες νυχτες του χειμωνα...
εγραψες αγορι μουΜεγας Παιχτουρας τους απαντησε λακωνικα πως ειμαι ενας επιβατης τρενου και σε καθε σταση του ,μπαινω σε καινουργιο βαγονακι.
Για να μην εχετε αγωνια για τα χτεσινα,να σας ενημερωσω.Τις συνανταω χτες,παμε για ποτακια και μετα τις πηγαινω σε ενα ξενοδοχειο,ο υπαλληλος ειχε καποιους ενδοιασμους να παραχωρησει δωματιο για τρεις,του σκαω στην μαπα ενα εικοσαρικο παραπανω και με κανονιζει.Τωρα οσον αφορα το σκηνικο της χτεσινης αντιξοης μαχης με τις δυο λυσαρες το μονο που θυμαμαι ειναι οτι σκεφτομουν ποδοσφαιρικα γεγονοτα στο μυαλο μου για να μην εκσπερματωσω αμεσως και ζητουν κι αλλο.Με την βοηθεια δονητου που ειχα στις αποσκευες μου,τον εχωνα ποτε στην μια ποτε στην αλλη και τους εσβηνα την ακορεστη και αρρωστημενη λυσσα τους.Το αποτελεσμα ηταν να θελουν και σημερα, τα πορνιδια αλλα ο Μεγας Παιχτουρας τους απαντησε λακωνικα πως ειμαι ενας επιβατης τρενου και σε καθε σταση του ,μπαινω σε καινουργιο βαγονακι.
Για να μην εχετε αγωνια για τα χτεσινα,να σας ενημερωσω.Τις συνανταω χτες,παμε για ποτακια και μετα τις πηγαινω σε ενα ξενοδοχειο,ο υπαλληλος ειχε καποιους ενδοιασμους να παραχωρησει δωματιο για τρεις,του σκαω στην μαπα ενα εικοσαρικο παραπανω και με κανονιζει.Τωρα οσον αφορα το σκηνικο της χτεσινης αντιξοης μαχης με τις δυο λυσαρες το μονο που θυμαμαι ειναι οτι σκεφτομουν ποδοσφαιρικα γεγονοτα στο μυαλο μου για να μην εκσπερματωσω αμεσως και ζητουν κι αλλο.Με την βοηθεια δονητου που ειχα στις αποσκευες μου,τον εχωνα ποτε στην μια ποτε στην αλλη και τους εσβηνα την ακορεστη και αρρωστημενη λυσσα τους.Το αποτελεσμα ηταν να θελουν και σημερα, τα πορνιδια αλλα ο Μεγας Παιχτουρας τους απαντησε λακωνικα πως ειμαι ενας επιβατης τρενου και σε καθε σταση του ,μπαινω σε καινουργιο βαγονακι.
να'ρθω με μια κουβερτουλα???
Παιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω.
παρε παιχτη...Παιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω.
Παιδια δεν πιστευω να εχετε παρει στα σοβαρα αυτα που γραφω???????? Την πλακιτσα μας κανουμε.Εδω με μια γκομενα και μου βγαινει το λαδι και θα θελω και παρτουζα??????????? Απλως διαβαζω οτι ολοι γαμανε εδω μεσα και θελω και εγω ο κακομοιρος να σας εντυπωσιασω.
Σωστος ο συναγωνιστης.