Bάλε την κυρά σου ή την μάνα σου να σου φτιάξουνε μια τσουκνιδόπιττα και μετα θα είσαι τούρμπο...Φτιάαχνεται όπως καθε χορτόπιττα...δε νιωθω καλα![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νοιώθω κουρασμένος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 111K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
χαρες τα γαβρακιαBάλε την κυρά σου ή την μάνα σου να σου φτιάξουνε μια τσουκνιδόπιττα και μετα θα είσαι τούρμπο...Φτιάαχνεται όπως καθε χορτόπιττα...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.056
- Πόντοι
- 7.885
Παιδιά,χθες κοιμόμουν από τις 17:00 και ξύπνησα σήμερα στις 12:00 και πάλι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!!Άραγε αν πάω να γαμήσω το απόγευμα θα τελειώσω πιο γρήγορα ή πιο αργά απ'ότι συνήθως???Μετά από μεγάλη κούραση άλλες φορές τελειώνω πολύ γρήγορα και άλλες αργώ πάρα πολύ ή δεν τελειώνω καθόλου.Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό...
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ζητω συγνωμη που μερικες ημερες τωρα ημουν εξαφανισμενος και μαλλον για μερικες ακομα θα συνεχισω να ειμαι.Μου εχουν ρουφηξει το μεδουλι οι ατιμες...μην δουν σηκωμενο εργαλειο,αμεσως πανω του να το ξεκαβλωσουν οι λυσαρες..που θα παει αυτο...δεν μπορω να παρω τα ποδια μου!!!!!!!!!!!!!!!
Ζητω συγνωμη που μερικες ημερες τωρα ημουν εξαφανισμενος και μαλλον για μερικες ακομα θα συνεχισω να ειμαι.Μου εχουν ρουφηξει το μεδουλι οι ατιμες...μην δουν σηκωμενο εργαλειο,αμεσως πανω του να το ξεκαβλωσουν οι λυσαρες..που θα παει αυτο...δεν μπορω να παρω τα ποδια μου!!!!!!!!!!!!!!!
συγνωμη πως ειναι δυνατον να σου σηκωνεται ακομα και με προφυλακτικο κιολας??
καθε ποτε περιπου κανεις σεξ?
1 φορα την εβδομαδα?
αν κανεις 1 φορα καθε 2 βδομαδες το θεωρω ρεαλιστικο να σου σηκωνεται. πιο νωρις ,δεν θα λες ολη την αληθεια.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δεν διαδαζεις φαινεται τις τελευταιες κριτικες μου και θα σε αφησω μεταξεταστεο!!!!!!!!!συγνωμη πως ειναι δυνατον να σου σηκωνεται ακομα και με προφυλακτικο κιολας??
καθε ποτε περιπου κανεις σεξ?
1 φορα την εβδομαδα?
αν κανεις 1 φορα καθε 2 βδομαδες το θεωρω ρεαλιστικο να σου σηκωνεται. πιο νωρις ,δεν θα λες ολη την αληθεια.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δεν διαδαζεις φαινεται τις τελευταιες κριτικες μου και θα σε αφησω μεταξεταστεο!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καθε ποτε κανεις σεξ?
απαντησε φιλτατε παιχτουρα.
1 φορα καθε 10 μερες?
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εφοσον θελεις να σου απαντησω σε προσωπικο επιπεδο για μενα,το κανω..αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να πηγαινα και καθε μερα σε στουντιο..θα το εκανα!!!!!!!!!! Το σεξ για μενα ειναι εγεφαλικο στον καθε ανθρωπο και δεν εχει σχεση με την ηλικια του καθενος!!!!!!καθε ποτε κανεις σεξ?
1 φορα καθε 10 μερες?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Τι προσφωνήσεις είναι αυτές ρε μαλάκα, δεν παίζεις στο καλημέρα ζωήκαθε ποτε κανεις σεξ?
1 φορα καθε 10 μερες?
Εφοσον θελεις να σου απαντησω σε προσωπικο επιπεδο για μενα,το κανω..αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να πηγαινα και καθε μερα σε στουντιο..θα το εκανα!!!!!!!!!! Το σεξ για μενα ειναι εγεφαλικο στον καθε ανθρωπο και δεν εχει σχεση με την ηλικια του καθενος!!!!!!
ΜΑ δεν μου απαντας.
τι αν και αν..
τωρα τους τελευταιους 2 μηνες καθε ποτε κανεις σεξ?
θαρρος θελει.απλα πες την αληθεια.
1 φορα την εβδομαδα?
1 φορα τις 2 βδομαδες?
πες αξιοτιμε φιλε.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Σχεδον επι καθημερινης βασης οπως τρωω και το φαγητο μου κανω και σεξ..ειτε σε στουντιο..ειτε με κατι γυναικακια που γνωρισα το τελευταιο διαστημα!!!!!!!!!!!!ΜΑ δεν μου απαντας.
τι αν και αν..
τωρα τους τελευταιους 2 μηνες καθε ποτε κανεις σεξ?
θαρρος θελει.απλα πες την αληθεια.
1 φορα την εβδομαδα?
1 φορα τις 2 βδομαδες?
πες αξιοτιμε φιλε.
Σχεδον επι καθημερινης βασης οπως τρωω και το φαγητο μου κανω και σεξ..ειτε σε στουντιο..ειτε με κατι γυναικακια που γνωρισα το τελευταιο διαστημα!!!!!!!!!!!!
δηλαδη καθε μερα κανεις σεξ και μαλιστα με προφυλαξη?
δεν γινεται φιλε.δεν μπορει να εχεις στυση και να καταφερνεις να τελειωνεις τοσο συχνα και μαλιστα με καποτα.
λες την μιση αληθεια. η υπερβαλλεις
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
δεν γινεται φιλε.δεν μπορει να εχεις στυση και να καταφερνεις να τελειωνεις τοσο συχνα και μαλιστα με καποτα.
γιατι ρε?πιτσιρικάς δεν ειναι?
γιατι ρε?πιτσιρικάς δεν ειναι?
γυρω στα 40 μου ειπε οτι ειναι παλιοτερα αν θυμαμαι.
αλλα και 30ρης να ειναι τα ιδια θα ελεγα.δεν γινεται ρε καθε μερα. ακομα και αν καθεσαι ολη μερα αραχτος.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Σου γραφω μια συνταγη προχειρα...απαραιτητα πρασινη σαλατα με το φαγητο,μπολικο νερο ημερησιως,φρουτα...γυμναστικη και οχι αγχος και ανασφαλεια!!!!!!!!!!!δηλαδη καθε μερα κανεις σεξ και μαλιστα με προφυλαξη?
Σου γραφω μια συνταγη προχειρα...απαραιτητα πρασινη σαλατα με το φαγητο,μπολικο νερο ημερησιως,φρουτα...γυμναστικη και οχι αγχος και ανασφαλεια!!!!!!!!!!!
χωρις αγχος και ανασφαλεια? ακομα και οι επιχειρηματιες εχουν.
αρα εισαι μονιμος δημοσιος υπαλληλος.
μολογα.
για να πουμε και τιποτα σοβαρο, σιγα την υπερβολη μωρε
ενταξει οντως ο τυπας σπαει πλακα εδω μεσα, αλλα μια χαρα γινεται να καρφωνει μια φορα την μερα
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[/move]για να πουμε και τιποτα σοβαρο, σιγα την υπερβολη μωρε
ενταξει οντως ο τυπας σπαει πλακα εδω μεσα, αλλα μια χαρα γινεται [move]να καρφωνει μια φορα την μερα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)