gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ρε παπαρα γραφουμε ποτε εριξα ενα στοματικο γαμησι;μου τριβεται η τιμημενη!να τη γαμησω ιντερνετικα δασκαλε τι λες?
εγω φταιω επειτα;
ρε παπαρα γραφουμε ποτε εριξα ενα στοματικο γαμησι;μου τριβεται η τιμημενη!να τη γαμησω ιντερνετικα δασκαλε τι λες?
Ρε συ οπως το εχεις γραψει o ''gl''......... με το δικιο του σε ρωταει?παιδια χθες τραβηξα 2 μαλακιες το μεσημερι και το βραδυ εριξα ενα στοματικο γαμησι και σημερα νιωθω πολυ κουρασμενος
Οχι ειναι φιλος!μου τριβεται η τιμημενη!να τη γαμησω ιντερνετικα δασκαλε τι λες?
πρεπει να αποκλειουμε ολα τα ενδεχομενα με την νεα γενια που δεν εχει βρει ακομη σεξουαλικο προσανατολισμο..... ;)Μαλακια εγραψες η μου φαινεται?
Σωστος....αλλα πιστευω πως ο Νωντας εχει!!!!!!!πρεπει να αποκλειουμε ολα τα ενδεχομενα με την νεα γενια που δεν εχει βρει ακομη σεξουαλικο προσανατολισμο..... ;)
να σαι καλα!!!!!Σωστος....αλλα πιστευω πως ο Νωντας εχει!!!!!!!
τι εχει;σημα καμπανα;Σωστος....αλλα πιστευω πως ο Νωντας εχει!!!!!!!
Σωστος....αλλα πιστευω πως ο Νωντας εχει!!!!!!!
Καλο σου απογευμα φιλε...ολα καλα!!!!!!Τί λέει ρε???Πώς πάς???Όλα καλά???
Λοιπον ακουστε τωρα γιατι νοιωθω πραγματικα κουρασμενος σημερα... αλλα και να εχετε την προσοχη σας εξω.... γιατι πολυς κοσμος σημερα εχει καψει φλαντζα!!!!!!!!!Ημουν στο τραινο μεσα και επεστεφα σπιτι μου απο κατι δουλειες που ειχα στο κεντρο και δυο αντρες και οι δυο Ελληνες για χωρις λογο και αιτια..μονο και μονο επειδη ο ενας καταλαθως για να περασει στον κοσμο εσπρωξε ελαφρα τον αλλον.... ηλθαν στα χερια με ασχημο μπουνιδι μεταξυ τους και κανανε ενα τραινο μπαχαλο!!!!!!!!Ιδου ο σημερινος κοσμος!!!!!!!!!!!!!
Καλο σου απογευμα φιλε...ολα καλα!!!!!!
καλό απόγευμα παιχτουραΛοιπον ακουστε τωρα γιατι νοιωθω πραγματικα κουρασμενος σημερα... αλλα και να εχετε την προσοχη σας εξω.... γιατι πολυς κοσμος σημερα εχει καψει φλαντζα!!!!!!!!!Ημουν στο τραινο μεσα και επεστεφα σπιτι μου απο κατι δουλειες που ειχα στο κεντρο και δυο αντρες και οι δυο Ελληνες για χωρις λογο και αιτια..μονο και μονο επειδη ο ενας καταλαθως για να περασει στον κοσμο εσπρωξε ελαφρα τον αλλον.... ηλθαν στα χερια με ασχημο μπουνιδι μεταξυ τους και κανανε ενα τραινο μπαχαλο!!!!!!!!Ιδου ο σημερινος κοσμος!!!!!!!!!!!!! Καλο σου απογευμα φιλε...ολα καλα!!!!!!
Ο ενας ηταν 35-40 χρ. και πρεπει να ηταν ψυχασθενης γιατι αυτος προκαλεσε χωρις λογο τον αλλον που ηταν γυρω στα 60 χρ....η πλακα ηταν οτι περναγε μια γκομενα για να κατεβει και εφαγε απο τον ψυχακια ενα μπουνιδι αδεσποτο και ειπε τον δεσποτη..Παναγιωτη!!!!!!! Με τους Αλβανους τα ειχε παντως ο ψυχακιας γιατι αποκαλουσε τον εξηνταρη που ηταν Ελληνας...Αλβανο!!!!!καλό απόγευμα παιχτουρα
λες να ήταν τίποτα δικοί μας από δω μέσα?
άκουσες τίποτα "ΧΟΥ ρε" ή "δεν γαμάω στράκια" και τέτοια?
ή είχαν "άγνωστο" λεξιλόγιο?
ΑΜΑΝ! ο τρελός του μπου.Ο ενας ηταν 35-40 χρ. και πρεπει να ηταν ψυχασθενης γιατι αυτος προκαλεσε χωρις λογο τον αλλον που ηταν γυρω στα 60 χρ....η πλακα ηταν οτι περναγε μια γκομενα για να κατεβει και εφαγε απο τον ψυχακια ενα μπουνιδι αδεσποτο και ειπε τον δεσποτη..Παναγιωτη!!!!!!! Με τους Αλβανους τα ειχε παντως ο ψυχακιας γιατι αποκαλουσε τον εξηνταρη που ηταν Ελληνας...Αλβανο!!!!!
Σου 'χει κάνει τρελή ζημιά λέμε!
μου τα έκανε τσουρέκια 5 μήνες!Σου 'χει κάνει τρελή ζημιά λέμε!
Πες ότι δεν το εννοείς..
Λες να ηταν κανενας απο εδω μεσα???? Δεν το πιστευω γιατι η τρελλα εχει παει παντου σημερα και πιστευω οτι εμεις εδω μεσα ειμαστε οι πιο γνωστικοι!!!ΑΜΑΝ! ο τρελός του μπου.
πρέπει να τον έχεις ακουστά.Το χαζό που νομίζει ότι είναι μπάτσος,βρίζει συνεχώς τους πάντες και άμα σου κολλήσει δεν ξεκολλάει!
έκτορας πουστρίνι είναι το νικ του (λοπέζ το λέει ο ίδιος)!
Παίχτουρα είσαι τύπος! Τον έναν τον βρήκαμε!
πάμε για τον άλλο τώρα...
λέτε ο ζορό μήπως? :S
ρε μηπως ο γερος ητανε ο ΠΠ και του ειπε τιποτα για την ανεξαρτητη Τσαμουρια?????Με τους Αλβανους τα ειχε παντως ο ψυχακιας γιατι αποκαλουσε τον εξηνταρη που ηταν Ελληνας...Αλβανο!!!!!
Λες να ηταν κανενας απο εδω μεσα???? Δεν το πιστευω γιατι η τρελλα εχει παει παντου σημερα και πιστευω οτι εμεις εδω μεσα ειμαστε οι πιο γνωστικοι!!!
ρε μηπως ο γερος ητανε ο ΠΠ και του ειπε τιποτα για την ανεξαρτητη Τσαμουρια?????
Οχι ρε συ ηταν στο Μοναστηρακι...καθοντουσαν ο ενας πλαι στο αλλον στο καθισμα(εδω ειναι η μεγαλη πλακα, δεν ησαν ορθιοι)και σηκωνεται ο ψυχακιας να κατεβει και βρισκει στο ποδι του εξηνταρη και εγινε το ελα να δεις!!!!!!!!!!!ρε μηπως ο γερος ητανε ο ΠΠ και του ειπε τιποτα για την ανεξαρτητη Τσαμουρια?????
o ΠΠος παντως ερχεται αρκετα συχνα στην Αθηνα για "ψωνια"....Οχι ρε συ ηταν στο Μοναστηρακι...καθοντουσαν ο ενας πλαι στο αλλον στο καθισμα(εδω ειναι η μεγαλη πλακα, δεν ησαν ορθιοι)και σηκωνεται ο ψυχακιας να κατεβει και βρισκει στο ποδι του εξηνταρη και εγινε το ελα να δεις!!!!!!!!!!!