Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Λογω σοβαρης δουλειας που εχω σημερα το μεσημερι και πρεπει να ειμαι φρεσκος...δεν γαμησα οπως σας εγραψα ανωθεν το βραδυ σημερα.Προς ενημερωση των θαυμαστων μου.Ο Μεγας και ανεπαναληπτος Παιχτουρας,θα χτυπησει και σημερα και μαλλον την ιδια....ειναι αστερι η γκομενα...φοβαμαι μην την καψουρευτω.Παω να φαω τωρα μελι.Τα ξημερωματα θα επακολουθησει και δευτερη κριτικη για την ιδια.Μετα τιμης ο Παιχτουρας(κατα κοσμο Αιαντας...ο γιγαντας και ηρωας του Ομηρικου επους με την αγαθη ψυχη....Ο Αχιλλεας ηταν φονεας ανδρων και εκπορθητης πολεων..ο πρωτος στην ταξη.. Ελληνας γενναιος και πολεμοχαρης πολεμιστης....για να μαθαινετε και λιγο Ελληνικη Ιστορια).Αντε γεια τωρα.
Πρέπει να έχεις μία ζωντάνια εσύ άλλο πράγμααα!!!Λογω σοβαρης δουλειας που εχω σημερα το μεσημερι και πρεπει να ειμαι φρεσκος...δεν γαμησα οπως σας εγραψα ανωθεν το βραδυ σημερα.Προς ενημερωση των θαυμαστων μου.
Ειδικα οταν πηγαινω στο βουνο,οπως θα παω αυριο.Πρέπει να έχεις μία ζωντάνια εσύ άλλο πράγμααα!!!
Ειδικα οταν πηγαινω στο βουνο,οπως θα παω αυριο.
καζινοαπολαυσεις..το περιμενα λογω του νεαρου της ηλικιας σου να μην καταλαβεις τι εννοει ο παιχτικος κοσμος οταν λεει θα παω στο βουνο.Ολυμπουσεξαπόλαυσεις!!!
Κατάλαβα ρε μαν ,πλάκα κάνω!!!καζινοαπολαυσεις..το περιμενα λογω του νεαρου της ηλικιας σου να μην καταλαβεις τι εννοει ο παιχτικος κοσμος οταν λεει θα παω στο βουνο.
Κατάλαβα ρε μαν ,πλάκα κάνω!!!
Καλη σου ξεκουραση,χαρηκα που τα ειπαμε.Πάντως επειδή και εγώ νιώθω κουρασμένος ,σας καληνυχτώ !!!
καζινοαπολαυσεις..το περιμενα λογω του νεαρου της ηλικιας σου να μην καταλαβεις τι εννοει ο παιχτικος κοσμος οταν λεει θα παω στο βουνο.
Καλο μου παιδι σε ευχαριστω που μου εγραψες ωστε μαζι με σενα,να παρουν και οι αλλοι την απαντηση..οντως παω για δευτερη φορα στο καζινο αυριο και με μεγαλο ποσο(τωρα μετα τις εορτες εχει ησυχια και καλη πιθανοτητα κερδους αν παιξεις εξυπνα),για να τους πεταξω τα ματια εξω!!!!!!!!!!!Που ειμαι ψευτης αγαπητε??????????? Ο Παιχτουρας ειναι απο τους λιγους εδω μεσα που ειναι αληθινος.Α ρε παιχτουρα, εκτος απο απιθανοφατσα εισαι και ψευτακος
μην καπηλευεσαι τα συμβολα σε παρακαλω!Βλεπω οτι χανεις την ψυχραιμια σου,
δεν ειναι καλο αυτο για ενα παιχτη νομιζω?
Α ρε παιχτουρα , λεγε λεγε ,σε λιγο θα το πιστεψεις και ο ιδιος
Ευχαριστω που καταδεχτηκες να μιλησεις μαζι μου,θα σου ελεγα και καλη τυχη αλλά τι να την κανεις ,αν εισαι ο παιχτουρας
Φιλε μου ναι την εχασα την ψυχραιμια μου και σε παραδεχομαι που το καταλαβες γιατι στο παρελθον παραλιγο να καταστραφω απο το μικροβιο αυτο και θα ηθελα να ελεγα ψεμματα και να μην περναγα στο παρελθον ασχημα...μακαρι να νομιζα οτι επαιζα... μακαρι.Δυστυχως ειναι αληθεια... καταφερα ομως σε μια διετια, οχι μονο να σταθω στα ποδια μου, αλλα και να τους γαμαω παιχτικα οπου τους βρισκω(δεν μιλαω για καζινο),απο εκει πηγαζει και η δυνατη ψυχολογια που εχω.Οσοι με γνωριζουν με αποκαλουν παιχτικα..εργολαβο κηδειων...γιατι πλεον ξερω πως να τους παιξω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Βλεπω οτι χανεις την ψυχραιμια σου,
δεν ειναι καλο αυτο για ενα παιχτη νομιζω?
Α ρε παιχτουρα , λεγε λεγε ,σε λιγο θα το πιστεψεις και ο ιδιος
Ευχαριστω που καταδεχτηκες να μιλησεις μαζι μου,θα σου ελεγα και καλη τυχη αλλά τι να την κανεις ,αν εισαι ο παιχτουρας