Μεγα παιχτικη νικη, του ζωγραφου πλεον ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ, στο ποδοσφαιρικο στοιχημα του Ο.Π.Α.Π. Η αδρεναλινη.. μου ειχε χτυπησει κοκκινο και προσπαθουσα να διατηρω την ηρεμια μου, με το να συμμετεχω επιλεχτικα σε καποια θρεντ εδω μεσα...τους πεταξα στην κυριολεξια αυτη την φορα τα ματια εξω...εβγαλα τα στουντιο μου, για τρεις μηνες τουλαχιστον σε προγραμματα φουλ οποτε θα πηγαινω...την στιγμη αυτη εχω πονο στο στηθος απο την παιχτικη υπερανταση.. γιατι εκτος απο ενα μικρο δελτιο... επιασα και ενα μεγαλο και κουμπωνα στην ισοπαλια της Μπορντω που εγινε με τα χιλια ζορια στο τελος.Μενω Κυψελη.. τα κοντινα μελη διατιθομαι να τα κερασω αυριο σε ουζερι που θα παω να κερασω τους φιλους μου.Τωρα θα χαλαρωσω λιγο γιατι δεν αισθανομαι καλα απο την υπερανταση.....εχω ομως ικανοποιηση για την πραγματοποιηση του παιξιματος μου.Οχι....οχι....δεν ειμαι παιχτουρας, τελικα....ειμαι ο ζωγραφος των πρακτορων του Ο.Π.Α.Π και των στουντιοκοριτσων.Μετα τιμης ο ζωγραφος Παιχτουρας συνεχιστης πλεον του Αχιλλεα...ο Τελαμωνιος δεν μου κανει ηταν αγαθος στην ψυχη.Τελος, Χρονια πολλα στους Θανασηδες και στις Αθανασιες.Μετα τιμης ο εργολαβος παιχτικων κηδειων.