oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
Καλα κανεις φιλε και σε χαιρομαι....πηγες σαν καλος ανθρωπος που εισαι και ανοιξες εδω μεσα ενα θρεντ,βαζοντας και ψηφοφορια για τα μεγαλυτερα βυζια και οι ψευτογκομενες αντι να δειξουν καμια πραγματικη φωτο με τα βυζια τους...μας επηξαν στην μαλακια και στο παραμυθι.Τουλαχιστον στο Θεμο θα δεις καμια γλαστρα.εγω βλεπω τα μωρα του θεμου....ειχα χτυπησει νωριτερα ενα φιλετο αλα κρεμ με μανιταρια.....
Καλα ξηγηθηκες φιλε και ειδικα για το πορτοκαλι να το επιδιωκεις παντα ,ειναι βιταμινουχο.εγω δασκαλε επειδη ενιωθα κουρασμενος και γω εφαγα ενα λαβρακι λεμονατο με πατατες σαλατα ψωμια μια λακτα λαβιτ και μετα επειδη πειναγα παραγγειλα 2 πιτες γιγας καλαμακι κοτοπουλο απ ολα κι εφαγα κι ενα πορτοκαλι στο τελος
αφου δεν μιλατε κιολας....δεν εχω καποια δηλωση να κανω!
δεν εχω καποια δηλωση να κανω!
οκ ερχομαι....θελω εναν ψηλο μελαχρινο να μου φερνει τα σουβλακια και να καθομαστε μαζι!
θελω εναν ψηλο μελαχρινο να μου φερνει τα σουβλακια και να καθομαστε μαζι!
εσυ με φτυσες χωρις λογο!Φρεσκα ψαρια.... ξεχασε τον Παιχτουρα......την ευκαιρια στην εδωσε και εσυ του ελεγες τα δικα σου....αντε γεια τωρα.Φιλικα πλεον.![]()
![]()
Φρεσκα ψαρια.... ξεχασε τον Παιχτουρα......την ευκαιρια στην εδωσε και εσυ του ελεγες τα δικα σου....αντε γεια τωρα.Φιλικα πλεον.![]()
![]()
σου ριχνω ομως δεκα ποντους....καστανος σου κανει;![]()
46αρης.παει ο 56αρης παιχτουρας...![]()
Θα ειμαστε φιλοι καλη μου Μαριαννα....δεν ειμαι ακομα σε ηλικια για να παντρευτω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.εσυ με φτυσες χωρις λογο!
Ο έρωτας κοιμήθηκε νωρις.. Παιχτουρα αει ψοφα που δεν γαμας ουτε στον αιωνα τον απαντα .. οι υπολοιποι τι φάγατε σήμερα? εγω κοτοπουλο κοκκινιστο με μακαρονια