Επισκέπτης
Ο γαμος σκοτωνει τον Ερωτα.
Δεν την αγαπάς πραγματικά...
Ο γαμος σκοτωνει τον Ερωτα.
Φτασε πρωτα στον γαμοΟ γαμος σκοτωνει τον Ερωτα.
μπορει..ειναι δικος μου και καμια δε θα μου τον παρει
ο δασκαλος ειναι ελευθερος σκοπευτης ρεεεεΟ γαμος σκοτωνει τον Ερωτα.
ε τοτε δε γινεται μεταξυ μας!Ενας Ανδρας μια φορα αγαπα πραγματικα.Τις υπολοιπες ξεγελα τον εαυτο του.Για μενα η πραγματικη αγαπη περασε καποτε, διχως να την εκτιμησω γιατι τοτε ημουν Παν-ηλιθιος.
Ενας Ανδρας μια φορα αγαπα πραγματικα.Τις υπολοιπες ξεγελα τον εαυτο του.Για μενα η πραγματικη αγαπη περασε καποτε, διχως να την εκτιμησω γιατι τοτε ημουν Παν-ηλιθιος.
Κανενα προβλημα.Σεβαστο.ε τοτε δε γινεται μεταξυ μας!
με κοροιδευει ναι και χωριζουμε!
με κοροιδευει ναι και χωριζουμε!
Χωριζουμε και ενα θα ειναι το ονειρο μου.....Εγω νεκρος και εσυ κερι διπλα στο φερετρο μου!!!!!!!!!!με κοροιδευει ναι και χωριζουμε!
άστο χωρισαμε ενταξει δεν θελω αλλο να γινομαστε θεαμα!
θελε τις τι να πω!Θέλω τις ποδάρες σου!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι εγινε ρε παιδια??? Πανω που λεγαμε τα γαμοτραγουδα αρχισαμε τα μοιρολογια???? Τι γρηγορα που περναει ο καιροs!!!!!!!!!μην μου ξαναμιλησεις παιχτουρα!
θελε τις τι να πω!
Το θεαμα..μοιαζει με φαρο!!!Στεκεται εκει,μεσοπελαγα και βοηθει να βρεις το δρομο σου η να τον χασεις τελειως!!! Οποτε μην σβησεις!!!!!!!!Φωτιζε εστω απο μακρια!!!άστο χωρισαμε ενταξει δεν θελω αλλο να γινομαστε θεαμα!
Θαυμάζω οτι λαμόγιεψες περιτεχνα, διακριτικά και επαγγελματικά απο την πρόταση γάμου της γκόμενας. Αν δεν φαινόσουν και κλαψομούνης θα το δεχομουν σαν τον καλύτερο τρόπο αποφυγής της γκιλοτίναςΚανενα προβλημα.Σεβαστο.