Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Κανενα προβλημα...ισα..ισα..που μαθαινουμε για τις Τσεχες!!!!!!Το γαμήσαμε το θρεντ του παιχτουρα....
Κανενα προβλημα...ισα..ισα..που μαθαινουμε για τις Τσεχες!!!!!!Το γαμήσαμε το θρεντ του παιχτουρα....
αν τολμησει ας τα κανει τυπεχαζοχαρουμενα, βλαμμενα, πως να το περιγραψω...
αρκει να σου πω οτι το τσεχακι που ειδες ητανε με γκομενο στη Χερσονησσο.... και μετα τουριχνε και μπινελικια που μας ενοχλουσε(!)... μια Ρωσσιδα δεν τα κανει αυτα...
χαζοχαρουμενα, βλαμμενα, πως να το περιγραψω...
αρκει να σου πω οτι το τσεχακι που ειδες ητανε με γκομενο στη Χερσονησσο.... και μετα τουριχνε και μπινελικια που μας ενοχλουσε(!)... μια Ρωσσιδα δεν τα κανει αυτα...
Ορθογραφικα βλέπωΕντάξει , ανάφερες μια περΗπτωση ... αλλά , η αίσθΙση μου είναι ότι γενικά είναι περισσότερο ανοικτόμυαλα απο τις ρωσίδες ... τις οποίες αντιπαθούν αν κατάλαβα καλά ...
εχω και αλλες τετοιες περιπτωσεις απο Τσεχακια....Εντάξει , ανάφερες μια περίπτωση ... αλλά , η αίσθηση μου είναι ότι γενικά είναι περισσότερο ανοικτόμυαλα απο τις ρωσίδες ... τις οποίες αντιπαθούν αν κατάλαβα καλά ...
Ορθογραφικα βλέπω
Μου εχουν και αποψηΤσεχες και Ρωσιδες στο γαμησι εχουν κοινα σημεια....ενδιαφερονται για την ικανοποιηση του αρσενικου....η αληθεια ειναι αυτη!!!!!!Καμμια σχεση με τις δικες μας..που μαθανε να εχουν αποψη στο γαμησι!!!!!!!
οι Ελλεηνιδες ειναι απλα διεκπαιρεωτικες...Τσεχες και Ρωσιδες στο γαμησι εχουν κοινα σημεια....ενδιαφερονται για την ικανοποιηση του αρσενικου....η αληθεια ειναι αυτη!!!!!!Καμμια σχεση με τις δικες μας..που μαθανε να εχουν αποψη στο γαμησι!!!!!!!
Προς το παρον δεν εχω προβλήμα....θα το εχω υποψη για το μελλον!!!!Παιχτουρ αν νοιωθεις κουρασμενος ,παρε Αργινινη ,ενα απο τα απαραιτητα αμινοξεα ,που υπαρχει σαν συμπληρωμα διατροφης ,χωρις παρενεργειες.
Αν το συνδυασεις με το Prelox ,που ειναι το μοναδικο συμπληρωμα διατροφης που αυξανει την στυτικη ικανοτητα.(Προσοχη ,το βιαγκρα παρατεινει την στυση ,δεν αυξανει την στυτικη ικανοτητα ,που φαινεται το πρωϊ ,με την
"αυτοματη "στυση -χωρις διεγερση ).
Μετα απο 20 περιπου ημερες ,θα νοιωθεις ευεξια ,και το πρωϊ θα μπορεις να κατουρας μονο στην μπανιερα ,γιατι δεν θα σου πεφτει.Οσοι εχουν ντουζιερα ,θα εχουν προβλημα.
ΕΤΣΙ!!!!!!οι Ελλεηνιδες ειναι απλα διεκπαιρεωτικες...
και ειναι οι μονες γυναικες στον κοσμο που χρησιμοποιουν το σεξ ως διαπραγματευτικο οπλο...
με μια Ρωσσιδα, το χειροτερο καυγα να εχεις κανει, θα κατσει να τον φαει μια χαρα και θα σου τα κανει ολα....
Αρχηγε Παιχτουρ ,με τον πιο πανω συνδυασμο ,Αργινινη+ Prelox ,εριξα αρκετες φορες 4 συνεχομενα καιΠρος το παρον δεν εχω προβλήμα....θα το εχω υποψη για το μελλον!!!!
γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν το κάνουν αυτό μόνο οι ρωσίδες και οι τσέχες αλλά ΟΛΕΣ πλην των ελεεινίδων...Τσεχες και Ρωσιδες στο γαμησι εχουν κοινα σημεια....ενδιαφερονται για την ικανοποιηση του αρσενικου....η αληθεια ειναι αυτη!!!!!!Καμμια σχεση με τις δικες μας..που μαθανε να εχουν αποψη στο γαμησι!!!!!!!
Χρησιμη πληροφορια δινεις και σε ευχαριστω!!!!Αρχηγε Παιχτουρ ,με τον πιο πανω συνδυασμο ,Αργινινη+ Prelox ,εριξα αρκετες φορες 4 συνεχομενα και
τα τρια ημερησιως δεν μου ηταν δυσκολα.
Και ειμαι και σαραντα παρα 7 μηνες.
Επιστημονικα ,ειναι ο μοναδικος σιγουρος συνδυασμος.
Αναφερεται και στο βιβλιο "The hardness factor" που μπορεις να αγορασεις με λιγα ευρω απο το Amazon.
ΟΛΕΣ ?γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν το κάνουν αυτό μόνο οι ρωσίδες και οι τσέχες αλλά ΟΛΕΣ πλην των ελεεινίδων...
είμαι προκατελειμένος???
δεν νομίζω...
τυχαίο???
φίλε μου sorry...ΟΛΕΣ ?
Ξεχασες τις Αλβανιδες.
ΟΧΙ....ειναι μεσογειακη επιδημια...αυτο στις γυναικες...το εχουν και οι Ιταλιδες(ειδικα αυτες)!!!!!!!!γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν το κάνουν αυτό μόνο οι ρωσίδες και οι τσέχες αλλά ΟΛΕΣ πλην των ελεεινίδων...
είμαι προκατελειμένος???
δεν νομίζω...
τυχαίο???
λοιπόν... πολλές μαζεύτηκαν και δεν μου αρέσει αυτό...ΟΧΙ....ειναι μεσογειακη επιδημια...αυτο στις γυναικες...το εχουν και οι Ιταλιδες(ειδικα αυτες)!!!!!!!!