stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ασε καθε 10ημερο μπένει ρε αυτη η φημη οτι πισω απο τα γυνεκεια ονοματα κρυβωνται αντρες υσχιει?"Ο Μαρινος...θελω να πω η Μαριαννα που πηγε?
Ασε καθε 10ημερο μπένει ρε αυτη η φημη οτι πισω απο τα γυνεκεια ονοματα κρυβωνται αντρες υσχιει?"Ο Μαρινος...θελω να πω η Μαριαννα που πηγε?
εχει παει Ταϋλανδη για ενα μηνα...Ο ραφμαν που χάθηκε?
Ο Μαρινος...θελω να πω η Μαριαννα που πηγε?
οι ιδιες φημες λενε οτι πισω απο ενα αντρικο νικ με αβαταρ ενα νησι κρυβεται ενα τραβελι!ισχυει?Ασε καθε 10ημερο μπένει ρε αυτη η φημη οτι πισω απο τα γυνεκεια ονοματα κρυβωνται αντρες υσχιει?"
Αληθεια που χαθηκε?Ο ραφμαν που χάθηκε?
για αδελφες-φολες...πιστευω οτι ισχυει στο περισσοτερο ποσοστο...μην τα ισοπεδωσουμε ολα!!!Ασε καθε 10ημερο μπένει ρε αυτη η φημη οτι πισω απο τα γυνεκεια ονοματα κρυβωνται αντρες υσχιει?"
Καλα σταματαω!!!Σε εχω προκαλέσει για στοίχημα, μην επιμένεις
Φακιουοι ιδιες φημες λενε οτι πισω απο ενα αντρικο νικ με αβαταρ ενα νησι κρυβεται ενα τραβελι!ισχυει?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
θα μου πεις τι με θες? θα την κανω οπου ναναι...
τα μικρα τσεχακια ειναι λιγο καμμενα στον εγκεφαλο ομως..... ;)Με αφορμνή το ποστάρισμα που έκανες της μικρής τσέχισσας , κατά τη γνώμη μου οι τσέχες είναι απο τις πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες στην Ευρώπη και νομίζω καλύτερες απο ρωσίδες ... Στην Πράγα έχω μείνει συνολικά 3 εβδομάδες και αυτή είναι η εντύπωση μου ...
Σιορ στεφανακο ,εχεις παει στη Ρωσσια ή την Ουκρανια ,και ποσες φορες -ποσες μερες ?Με αφορμνή το ποστάρισμα που έκανες της μικρής τσέχισσας , κατά τη γνώμη μου οι τσέχες είναι απο τις πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες στην Ευρώπη και νομίζω καλύτερες απο ρωσίδες ... Στην Πράγα έχω μείνει συνολικά 3 εβδομάδες και αυτή είναι η εντύπωση μου ...
τα μικρα τσεχακια ειναι λιγο καμμενα στον εγκεφαλο ομως..... ;)
παιρνει δισκος πλατω απο τα 18.... αν μετα βελτιωνονται δεν το ξερω...
Σιορ στεφανακο ,εχεις παει στη Ρωσσια ή την Ουκρανια ,και ποσες φορες -ποσες μερες ?
Αν πας στην Οντεσσα (1ωρα και 45 λεπτα αεροπορικως)
θα δεις τετοια μουνοθυελλα ,που πιθανως να αναθεωρησεις τα περι Πραγας .Οι Ιταλοι ,παντως ,που πηγαινουν στην Οντεσσα ,την προτιμουν "οφθαλμολογικα" απο την Πραγα.
χαζοχαρουμενα, βλαμμενα, πως να το περιγραψω...Τι εννοείς καμμένα ? Εγώ νομίζω , μαλακίες βέβαια λέω ενδεχομένως με 3 βδομάδες μόνο , ότι είναι πιο επιπέδου από τα αντίστοιχα ρωσάκια ...
Το γαμήσαμε το θρεντ του παιχτουρα....
Για αυτό νοιώθει κουρασμένος...
Πηγαινε στην Οντεσσα σερΣτεφι και θα σου φτιαξει το κεφι .Δεν είναι μόνο το οφθαλμόλουτρο ... είναι και το στυλ και ο χαρακτήρας ... νομίζω ότι αυτά είναι πιο ενδιαφέροντα στις τσέχες ...