Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Οι Κυπριες μακρια απο την Πατριδα τους...ειναι το κατι αλλο!!!!!!Mιας και μαθαίνω έχεις και μια σχέση με το στοίχημα.
Πας την Κύπρια;
Οι Κυπριες μακρια απο την Πατριδα τους...ειναι το κατι αλλο!!!!!!Mιας και μαθαίνω έχεις και μια σχέση με το στοίχημα.
Πας την Κύπρια;
εδω εισαι λαθοις φιλε αν ξεχασουμε τον ομηρο και αφωσιοθουμε στις ταινιες ο αγαμεμνωνας βιαζει την ωραια ελενη αρα ολοι ειμαστε βολεμενοιδηλαδη θες να σου κανει πλατες για να γαμησεις μονο εσυ ρε εξυπνακια?
αχαχαχαα
Στα αρχίδια μου η ΩΡΘΩΓΡΑΦΕΙΑ εγω ξέρω ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗανοιξυ ρε αγραμματε
παλι με χρονια με καιρους παλι δικια μας θα ναι και αν ασπρισανε τα μαλλια μας η χαθηκανε στα χρονια η ελπιδα μας για την μοιραια γκομενα παντα θα παραμενει οσο μακρια και να ναι σαν αλλος μενελαος θα πολεμησω για να κερδισω την ωραια ελενη απο τον απλυστο παρη και εσυ σαν αδελφος πρεπει να μου σταθεις σαν αλλος αγαμεμνωνας να ριξουμε τα απορθητα τοιχη της καρδιας της και εστω και στα υστατα γεραματα να κατορθωσουμε το ακατορθωτο.
τι γραφω ο μαλακας οταν πινω μπυρες και γαμω τις εμπνευσης εχω
απο αριθμολογια σκαμπαζεις τιποτα?Στα αρχίδια μου η ΩΡΘΩΓΡΑΦΕΙΑ εγω ξέρω ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ
εχω χασει το μετρημα πρεπει να ειναι η 8 νομιζω ισως και 9Στην πόση μπύρα είσαι ?
Εγώ τελικά πιστεύω ότι στο γηροκομείο θα την καταφέρουμε την λουκ ... οι γερόντισσες είναι πιο καλόψυχες ...
Μόνο στην διαιρεση εχω προβλημααπο αριθμολογια σκαμπαζεις τιποτα?
τελικα αυτη την Ελενη, ολη η ιλιαδα την ειχε παρει ναουμε...εδω εισαι λαθοις φιλε αν ξεχασουμε τον ομηρο και αφωσιοθουμε στις ταινιες ο αγαμεμνωνας βιαζει την ωραια ελενη αρα ολοι ειμαστε βολεμενοι
Οι Κυπριες ...ειναι το κατι αλλο!!!!!!
Σιγά τη γκόμενα.....τελικα αυτη την Ελενη, ολη η ιλιαδα την ειχε παρει ναουμε...
εδινε κωλο η ελλεηνιδα ομως μιας και εχουμε αναλογο θεματελικα αυτη την Ελενη, ολη η ιλιαδα την ειχε παρει ναουμε...
Ειναι και αυτη μια αποψη....με λιγες πιθανοτητες ομως....γιατι εκτος απο πουτανες....γκομενες εδω μεσα ειναι ελαχιστες(τιποτα ψιλοσαβουρες)...εως καθολου!!!!!!!ενταξει δε πα να λετε.αυτα τα λεει ο παιχτουρας για οποια γκομενα δε του καθησει.
ΠαντρεμένεςΕιναι και αυτη μια αποψη....με λιγες πιθανοτητες ομως....γιατι εκτος απο πουτανες....γκομενες εδω μεσα ειναι ελαχιστες(τιποτα ψιλοσαβουρες)...εως καθολου!!!!!!!
δε σαρεσε? ειχε σπυρια στη μαπα?Σιγά τη γκόμενα.....
Την γαμούσε ο αγαμέμνονας ειταν ΤΡΑΒΕΣΤΙδε σαρεσε? ειχε σπυρια στη μαπα?
Το στοιχημα, θα μασησουμε...... μολις αρχισουν τα σοβαρα πρωταθληματα!!!Χαίρομαι που συμφωναμε
Αλλά το στοίχημα δεν το πας και θα χάσω τζάμπα σεξάκι άδικα
Με της μαλακιες νορβηγίες και σλοβενιες δεν παμε ταμειο....Το στοιχημα, θα μασησουμε...... μολις αρχισουν τα σοβαρα πρωταθληματα!!!
μηπως δουλευε καιστο Τροιας 104? (στον παραδρομο)Την γαμούσε ο αγαμέμνονας ειταν ΤΡΑΒΕΣΤΙ
Χεσε το τροιας .....ξαναλεω η ελενη είταν ΤΡΑΒΕΣΤΙ Πρωην ηρακληςμηπως δουλευε καιστο Τροιας 104? (στον παραδρομο)