SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
το αντιστροφο μαλλον οχι!
Μπορώ να στο κάνω εξαιρετική εμπειρία ... Δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ ?
το αντιστροφο μαλλον οχι!
ρε στεφανακη και αυτη την γκομενα θελεις να μας φας για κατσε φρονιμα φαταουλαΠρόσωπο γλυκό , σκληρό ή πρόστυχο ?
ρε στεφανακη και αυτη την γκομενα θελεις να μας φας για κατσε φρονιμα φαταουλα
ουτε εγω κοιτα συμπτωση λες να ειμαστε οι μονοιΑμ , δεν έχω φάει και καμμία , καημένε μπάρο ...
ουτε εγω κοιτα συμπτωση λες να ειμαστε οι μονοι
μαλλον φταει οτι κυνηγαμε μονιμος την ιδια γκομενα δεν γινεται να γαμανε ολοι οι αλλοι στο σαιτ εκτος απο εμαςΝαι , μόνο εμείς ... Γι' αυτό ταιριάζουμε τόσο πολύ ...
Δεν είναι απιθανοοτι ο Μαρινος.... ειναι Μαριαννα....αυτο το σκεφτηκατε????....
Για το αρχικο..που εγραψα εγω...ειναι ανεξαρτητη citytours!!!!μαλλον φταει οτι κυνηγαμε μονιμος την ιδια γκομενα δεν γινεται να γαμανε ολοι οι αλλοι στο σαιτ εκτος απο εμας
παιχτουρα εισαι μεγαλος και σεβασμιος αλλα κανεις ατοπιματα δεν πρεπει να κοβεις τα φτερα απο τα νεα παιδια πρεπει να τους δινεις ελπιδες να ανταπεξελθουν σε αυτους τους δυσκολους καιρους η γνωση και η σοφια των πρεσβυτερων πρεπει να δινει ελπιδες στα νιατα χρησιμοποιησε τα οπλα σου για καλο σκοπο υπερ της νεολαιας οπως πολυ καλα κανεις και στο στοιχημα οι συμβουλες σου ειναι χρησιμες.Ξυπνηστε και μην τσακωνοσαστε...αν ο σεβαστος ΤΟΜΙΤΟ....το ειπε για πλακα...οτι ο Μαρινος.... ειναι Μαριαννα....αυτο το σκεφτηκατε????....
μαλλον φταει οτι κυνηγαμε μονιμος την ιδια γκομενα δεν γινεται να γαμανε ολοι οι αλλοι στο σαιτ εκτος απο εμας
Ξυπνηστε και μην τσακωνοσαστε...αν ο σεβαστος ΤΟΜΙΤΟ....το ειπε για πλακα...οτι ο Μαρινος.... ειναι Μαριαννα....αυτο το σκεφτηκατε????....
ενταξει δε πα να λετε.αυτα τα λεει ο παιχτουρας για οποια γκομενα δε του καθησει.
Οποτε μην εισαι καλε μου φιλε...ευκολοπιστος.... σε οτι σου γραφουν εδω μεσα.... οι Μαριαννες=Μαρινοι!!!!!!!παιχτουρα εισαι μεγαλος και σεβασμιος αλλα κανεις ατοπιματα δεν πρεπει να κοβεις τα φτερα απο τα νεα παιδια πρεπει να τους δινεις ελπιδες να ανταπεξελθουν σε αυτους τους δυσκολους καιρους η γνωση και η σοφια των πρεσβυτερων πρεπει να δινει ελπιδες στα νιατα χρησιμοποιησε τα οπλα σου για καλο σκοπο υπερ της νεολαιας οπως πολυ καλα κανεις και στο στοιχημα οι συμβουλες σου ειναι χρησιμες.
παλι με χρονια με καιρους παλι δικια μας θα ναι και αν ασπρισανε τα μαλλια μας η χαθηκανε στα χρονια η ελπιδα μας για την μοιραια γκομενα παντα θα παραμενει οσο μακρια και να ναι σαν αλλος μενελαος θα πολεμησω για να κερδισω την ωραια ελενη απο τον απλυστο παρη και εσυ σαν αδελφος πρεπει να μου σταθεις σαν αλλος αγαμεμνωνας να ριξουμε τα απορθητα τοιχη της καρδιας της και εστω και στα υστατα γεραματα να κατορθωσουμε το ακατορθωτο.Ναι ρε , και έχουμε πέσει στην πιο ακατάδεκτη γκόμενα ... γάμησε τα ... Σκληρή η μοίρα μας φίλε μπάρο ... Μας αφιερώνω το "γι' άλλους τα ντόρτια και οι διπλές και γι' άλλους οι εξάρες" ...
Είχε ανιξει παλια ενα θρεντΟποτε μην εισαι καλε μου φιλε...ευκολοπιστος.... σε οτι σου γραφουν εδω μεσα.... οι Μαριαννες=Μαρινοι!!!!!!!
παλι με χρονια με καιρους παλι δικια μας θα ναι και αν ασπρισανε τα μαλλια μας η χαθηκανε στα χρονια η ελπιδα μας για την μοιραια γκομενα παντα θα παραμενει οσο μακρια και να ναι σαν αλλος μενελαος θα πολεμησω για να κερδισω την ωραια ελενη απο τον απλυστο παρη και εσυ σαν αδελφος πρεπει να μου σταθεις σαν αλλος αγαμεμνωνας να ριξουμε τα απορθητα τοιχη της καρδιας της και εστω και στα υστατα γεραματα να κατορθωσουμε το ακατορθωτο.
τι γραφω ο μαλακας οταν πινω μπυρες και γαμω τις εμπνευσης εχω
ανοιξυ ρε αγραμματεΕίχε ανιξει παλια ενα θρεντ