stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Κερναω και καφε να μου μαθεις το μυστικο της επιτυχια σου...
γραψε και συ διπλα να παμε 7 σελιδες.....Κερναω και καφε να μου μαθεις το μυστικο της επιτυχια σου...
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!!...λεπτομερειες στο θρεντ.."τιμη και δοξα στον Παιχτουρα"...μολις φτασει στην εβδομη σελιδα του!!!!Κερναω και καφε να μου μαθεις το μυστικο της επιτυχια σου...
ΚοντέυειΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!!...λεπτομερειες στο θρεντ.."τιμη και δοξα στον Παιχτουρα"...μολις φτασει στην εβδομη σελιδα του!!!!
..ας το διαβασουμε ολοι....προσεχτικα αυτο το κειμενο του φιλου μας!!!!!!!!!!το καμενο χωμα της ερημου και να βρεξη δεν ανθιζη,υπαρχουν ομως οι οασεις,και μαζευονται γυρω γυρω να σβησουν την διψα τους
και παλι λιγοι θα καταλαβουν,φωνη βοωντως εν τη ερημο................ας το διαβασουμε ολοι....προσεχτικα αυτο το κειμενο του φιλου μας!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ!και παλι λιγοι θα καταλαβουν,φωνη βοωντως εν τη ερημο..............
αυτο εννοω με τα λεγομενα μου σαν να ειμαι μες στο μυαλο του,τον εξυπνο τροπο σκεψης,δεν περιγραφω αλλο ο νοων νοητω!!!!!!!!!!!!εχουν καλη τυχη να κατσουν
Αυτος ειναι ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ....απο το πρωι σας τα εγραψα...και εγιναν και τα τρια!!!....θα αργησω να ξαναμπω σε συνδεση γιατι τα λεφτα που κερδισα το τελευταιο διαστημα ειναι πολλα και θα πρεπει να τα επενδυσω στην διασκεδαση!!!!!!!!Οι ασσοι στους κωδικους 107,108 και 109 εχουν καλη τυχη να κατσουν!!!!!!!!
ποια ματσακια θα παιξεις?Χτυπουν καμπανες σημερα....ακρα του ταφου σιωπη...καποιος εργολαβος στοιχηματικων κηδειων, θα κανει χτυπημα 300 ευρω, σε επτα παιχνιδια με μικρες αποδοσεις....μονοκουκι!!!!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΕ....τα τελευταια μου ποστ...στο θρεντ..."ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ"!!!!!!!!ποια ματσακια θα παιξεις?
..............................Και τωρα αποσπασμα του μοναδικου μας Γ.Σεφερη(απο τον γυρισμο του ξενιτεμενου)....."Παλιε μου φιλε συλλογισου....σιγα-σιγα θα συνηθισεις...η νοσταλγια σου εχει πλασει μια χωρα ανυπαρχτη με νομους εξω απ' της γης κι απ'τους ανθρωπους"!!!!!!!!
Εχω δεν νοιωθω κουρασμενος αυτη την στιγμη...ειμαι στα προθυρα της μεγαλυτερης κηδειας, που εχω κανει μεχρι σημερα στον Ο.Π.Α.Π....17/7/10...... [move]Ισως σημερα φτασω στην κορυφη...να ξεπερασει δελτιο μου, τα 10.000 ευρω!!!!!!!!!!!![/move]Κι εγω νιωθω κουρασμενοσ εξαιτιας της ζεστης.