baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
εσυ σε λιγο με τοσες αγαπες θα μας θυμισεις την μαρια αλιφιερη[move]Μια καλησπερα απο τον ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ...σας αγαπαω ολους!!!!! [/move]
εσυ σε λιγο με τοσες αγαπες θα μας θυμισεις την μαρια αλιφιερη[move]Μια καλησπερα απο τον ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ...σας αγαπαω ολους!!!!! [/move]
Δεν καταλαβα τιποταΕχω δεν νοιωθω κουρασμενος αυτη την στιγμη...ειμαι στα προθυρα της μεγαλυτερης κηδειας, που εχω κανει μεχρι σημερα στον Ο.Π.Α.Π....17/7/10...... [move]Ισως σημερα φτασω στην κορυφη...να ξεπερασει δελτιο μου, τα 10.000 ευρω!!!!!!!!!!!![/move]
Μονο? Εχασε αυτος κερδισε ο ΟΠΑΠ απ'οτι καταλαβα!ο ανθρωπος εχασε 10 χιλιαρικα
Τι άντρας θεέ μου!χαλαλι τα 150 ευρω που εδωσα!!!!!!!!!
ποια;Πω..πω...τι γαμησια μου εκανε η πουτανα?...δεν μπορω να παρω τα ποδια μου...χαλαλι τα 150 ευρω που εδωσα!!!!!!!!!
Δεν πειράζει, με της υγειες σουΠω..πω...τι γαμησια μου εκανε η πουτανα?...δεν μπορω να παρω τα ποδια μου...χαλαλι τα 150 ευρω που εδωσα!!!!!!!!!
Για σένα η υπογραφή μου
εσυ εισαι μωρη αν μου κανεις καλυτερη τιμη ελα τωραποια να ναι αραγε????????????????????????????????????????????????????
οπα ειχαμε επεισοδια!χαχαχαΗ πρωτη φορα στη ζωη μου....που απο την καβλα μου, εγλυψα γυναικεια κωλοτρυπιδα!!!!!!!!...το κακο ειναι οτι την ΠΕΜΠΤΗ φευγει και ερχεται παλι σε δυο μηνες Ελλαδα!!!!!!!
γεια σου ρε παιχτουρα σιτυτουρα.....μαρτυρα ρε ποια πηρες;Η πρωτη φορα στη ζωη μου....που απο την καβλα μου, εγλυψα γυναικεια κωλοτρυπιδα!!!!!!!!...το κακο ειναι οτι την ΠΕΜΠΤΗ φευγει και ερχεται παλι σε δυο μηνες Ελλαδα!!!!!!!
ρε μπας και πηρε την κυπρια αλλα μελος ποια να ειναιγεια σου ρε παιχτουρα σιτυτουρα.....μαρτυρα ρε ποια πηρες;