XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Φιδια..........
Καλυτερα η νοικοκυρα με διαθεση για σεξ και ας εχει και μετρια εμφανιαση παρα μοντελο που ο,τι κανει ειναι ψευτικο
Ειναι κανα 6αρι χρονια τωρα που η απεναντι μου συχνα κυκλοφορει γυμνη,η' αλαζει μπροστα στο κρεβατι της που απο εμενα ειναι ορατα ολα μεστο δωματιο της.εκεινη γυρω στα 50 ξανθια ισιο μακρυ μαλλι ,με στηθος απλα τεραστιο ,σπασμενη στη μουρη αλλα με κορμι που οκ ειναι μεγαλη αλλα κανονικη...σου αφηνει την εντυπωση οτι ηταν τουμπανο καλο(αν και θα πρεπε να ειναι ξενερωτη πολυ)!!ειναι χρονια μονη(ποτε δεν εχω δει κανενα εκει μεσα).καποια περιοδο σκεφτηκα οτι δεν εχει παρει χαμπαρι οτι την βλεπω,αλλη στιμγη ειπα το κανει επιτιδες αλλα οταν εκατσα φανερα να την χαζεψω εκλεινε κουρτινες.αψυχολογητη γυναικα,δεν ξερω αν επρεπε να κανω κατι αλλο (φυσικα εχω αλαξει και εγω με κουρτινες ανοιχτες και αυτη απεναντι να ξερω πως βλεπει---αλλα ως εκει ,δεν αντεδρασε,ουτε καν ασχημα)... ηθελα απλα να το πω και να ακουσω τι θα κανατε στη θεση μου ,γιατι ποτε δεν ειναι αργα και η (κυρια) εξακολουθει να κανει το ιδιο....
Οκ απλα ειναι και το γεγονος πως μενω με γονεις και σε φαση πουστραβωσει με κατι εκεινη , δεν ξερω τι εχει να πει οταν θα πινει καφε στο μπαλκονι απεναντι με τους δικους μου.
Οταν τελειώσεις το γυμνάσιο κάνεις κίνηση.Τωρα είναι νωρίς.Οκ απλα ειναι και το γεγονος πως μενω με γονεις και σε φαση πουστραβωσει με κατι εκεινη , δεν ξερω τι εχει να πει οταν θα πινει καφε στο μπαλκονι απεναντι με τους δικους μου.
Κάνε τον ντελιβερά και βρες κάτι να της πας όταν είναι μόνη.
Πάνε στο σουπερ μαρκετ που συχνάζει για ψώνια και κάνε touch
Ξεκίνα κάπως την γνωριμία
Καλυτερα η νοικοκυρα με διαθεση για σεξ και ας εχει και μετρια εμφανιαση παρα μοντελο που ο,τι κανει ειναι ψευτικο
Η λέξη παντρέψου είναι εντελώς εκτός θέματος και θα έπρεπε να απαγορευτεί γενικά από το Μπου. Παράξενο όμως, με τόση κρίση να μην έχει κάποιος μιά εμπειρία στο θέμα
Συμφωνώ 100%....Οι μοντέλες συνήθως έχουν πολλές ανασφάλειες, ενώ οι καθημερινές γυναίκες είναι πιό αληθινές και φωτιά στο κρεβάτι...Τα πιό ωραία & αξέχαστα πηδήματα τα έχω κάνει με απλές, καθημερινές γυναίκες του μέσου όρου.
Λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου, ΝΑΙ. Οχι όμως πάρα πολλές...4 ή 5 αν θυμάμαι καλά...
Στο σχολείο πάντως θυμάμαι οτι όλες οι σπασίκλες & οι αγάμητες ήθελαν να γίνουν γιατρίνες.