Νέα

Παρτούζες / όργια σε σπίτια;;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Λοιπόν, βλέπω η Επιστημονική πλέον ΩΜΑΣ του μπού έδωσε ρέστα.

Όλοι πήραν σημειώσεις. Κανείς πυρφώρος στην απ έξω :afro:

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
114
Πόντοι
0
και μπράβο στο Δήμο που φροντίζει για τους δημοτες του.
αν τη διοργανώνει την παρτούζα ο Δήμος, γίνεται σε δημοτικά κτίρια;
Δήμος είναι ο Δημοσθένης η αλλιώς "Dim" για τους μυημένους!!! Φυσικά και ο δήμος Καβάλας έχει προγράμματα....

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Δοκίμασε Άγκστρο Σερρών στα βυζαντινά μπάνια 24h x7 ανοιχτά με μουνακια Βουλγαρικα Ρουμανικα 40-50-60 ετών έτοιμα για ολα και τα πάντα .... φοβερή εμπειρία. Που θα τα βρεις ? Bats hotel Βουλγαρικό Πετρίτσι .
ενημερωμένος είσαι!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297
να πας στη φωκαιας τυπε παρτουζιτσα με 30 γιουρια :wanker::wanker::wanker:
αλλιως εμετουργειο παρτουζα 10 γιουρια με δυο γυφτακια που εχουν πανουκλα πανω τους,αλλα θα σου καθαρισουν το μπουτζον με πανακι που καθαριζαν και τον προηγουμενο χυστη :confused::confused::confused:
μπονους οταν βγεις απο το μπουρδελακι,η μυρωδια απο λιβανι,μπαφο,αργιλε η λουλα που καπνιζουν τα αυτοκαταστρεφομενα πρεζακια (οσα εχουν ακομα στομα,και δεν τους εχει πεσει απο τη λεπρα),για μια ολοκληρωμενη οριενταλ εμπειρια :confused::confused::confused:
Φοβερός!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: enduro

berlouskoni(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
125
Πόντοι
1
Δοκίμασε Άγκστρο Σερρών στα βυζαντινά μπάνια 24h x7 ανοιχτά με μουνακια Βουλγαρικα Ρουμανικα 40-50-60 ετών έτοιμα για ολα και τα πάντα .... φοβερή εμπειρία. Που θα τα βρεις ? Bats hotel Βουλγαρικό Πετρίτσι .
καλημερα ..αγκιστρο μεσα στο χωριο?τα κοριτσια ειναι εκει?δουλευουν?

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
καλημερα ..αγκιστρο μεσα στο χωριο?τα κοριτσια ειναι εκει?δουλευουν?
Καλημέρα ! οχι βέβαια . Πρωτα κανονιζεις στο hotel Bats στο βουλγαρικο πετρίτσι και σουρχονται αυτα στο άγκιστρο στις Βυζαντινες μπανιερες στο τοπικο ξενοδοχειο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
ενημερωμένος και καρατσεκαρισμένο απο προσωπικές εμπειρίες αρκετές φορές .....
Μετα τα χαμαμ πηγαινα για φαγητο στον Γιαννη και για καφε στο πετρινο στην αρχη του χωριου.

• Like
Αντιδράσεις: xlm

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.890
Πόντοι
726
Προσοχη στις αγγελίες:
ζευγαρι με ένα φίλο τους αναζητά αλλο ζευγάρι. Ειναι μόνος και ψαχνει 2 ζευγάρια να μαμήσει.
πληρώνω γυναίκα για να κάνω για πρώτη φορα παρτούζα. Είναι φουστης που ζητάει φωτογραφίες
Είμαστε ζευγάρι και θέλουμε ζευγάρι. Απαραίτητες φωτογραφίες και των δύο. Σύντομα οι φωτογραφίες θα κυκλοφορούν στο διαδικτυο.
Είμαστε ζευγάρι και θέλουμε άντρα . Οι φωτογραφίες είναι για το φούστη.
Ψάχνω για τη γυναίκα μου...... Σύντομα θα είσαι αντικείμενο εκβιασμού απατεώνων.
10 στις 10 αγγελίες εδω και στις σελίδες κανε... ,safe..., και άλλες σχετικές είναι ψευτικες.
Θέλεις παρτούζα? ψαξτο αλλιως.
Ο μοναδικός αληθινος διοργανωτης είναι ο Δήμος ( δεν παρέχεται καμία πληροφορία .Αδικος ο κόπος)
Ο Δήμος φίλε είναι εγγύηση!

berlouskoni(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
125
Πόντοι
1
Καλημέρα ! οχι βέβαια . Πρωτα κανονιζεις στο hotel Bats στο βουλγαρικο πετρίτσι και σουρχονται αυτα στο άγκιστρο στις Βυζαντινες μπανιερες στο τοπικο ξενοδοχειο.
υπαρχει περιπτωση να τις δω πριν να ερθουν ?καποιες φωτο να διαλεξω?ενταξει μου φαινεται καλη φαση αρκει μη φαω φολα με τιποτε μπαζα

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
Πολλες παρτουζες γινονται σε φοιτιτικες εστιες οχι παντα αλλα γινονται εκει να δεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297
τυπε μενω σε ρετιρε στο εμετουργειο και τους βλεπω ολους απο ψηλα :confused::confused::confused:

homeless.jpg
Αφ' υψηλού ρε γατάκια....κάτω από τα αρχιδια του @enduro ρεεεεεεε!!!!!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Μέσω κύκλου αυτά...και για όσους έχουν παρόμοια ηλικία και εμφάνιση.
Να σε στείλω δίπλα,Σέρρες να σε περιλάβουν 2 ζόρικα γκρανάτα?
Πάρε ξηρά τροφή για 5 μέρες μαζί.....

:cool2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297
Να σε στείλω δίπλα,Σέρρες να σε περιλάβουν 2 ζόρικα γκρανάτα?
Πάρε ξηρά τροφή για 5 μέρες μαζί.....

Θα μου κάτσουν η θα βουτηξουν τις κονσέρβες και την γαλεττα και θα περάσουν τα σύνορα για να πουλήσουν τα φαγώσιμα στην μαυρη αγορά;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Θα μου κάτσουν η θα βουτηξουν τις κονσέρβες και την γαλεττα και θα περάσουν τα σύνορα για να πουλήσουν τα φαγώσιμα στην μαυρη αγορά;
Αν επιβιώσεις θα πεινάς μετά....

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρει πολύ να συμμετέχω σε παρτούζα ή όργιο. Είχα κάνει στο παρελθόν δύο φορές τρίο με 2 γυναίκες (φοβερές εμπειρίες και τις δύο φορές) αλλά θα ήθελα να συμμετέχω και από την άλλη πλευρά, να παίρνουμε μία ή περισσότερες γυναίκες δύο ή περισσότεροι άντρες (σε αποκλειστικά στρέιτ φάση, το λέω για να μην παρεξηγηθώ). Εννοείται ότι αναφέρομαι σε συναινετική κατασταση, όπου οι γυναίκες θα το γουστάρουν πολύ και κατά προτίμηση να μην είναι επαγγελματίες. Το θέμα μου είναι πως πρόκειται για ένα ζήτημα αρκετα ταμπού και απ'οσο ξέρω στον κύκλο μου δεν υπάρχουν άτομα που να είναι μέσα σ'αυτό οπότε μου είναι πολύ δύσκολο να φέρω την κουβέντα σε κάτι τέτοιο. Από την άλλη, έχω δει να παίζουν διάφορες αγγελίες αλλά σκέφτομαι ότι θα είναι από κυκλώματα μαστρωπείας και ουτε που το τολμάω. Καμιά ιδέα κάποιος / κάποια;;
Δεν ψάχνεις στο σωστό μέρος

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom