You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζες / όργια σε σπίτια;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 229679
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δήμος είναι ο Δημοσθένης η αλλιώς "Dim" για τους μυημένους!!! Φυσικά και ο δήμος Καβάλας έχει προγράμματα....και μπράβο στο Δήμο που φροντίζει για τους δημοτες του.
αν τη διοργανώνει την παρτούζα ο Δήμος, γίνεται σε δημοτικά κτίρια;
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
ενημερωμένος είσαι!!Δοκίμασε Άγκστρο Σερρών στα βυζαντινά μπάνια 24h x7 ανοιχτά με μουνακια Βουλγαρικα Ρουμανικα 40-50-60 ετών έτοιμα για ολα και τα πάντα .... φοβερή εμπειρία. Που θα τα βρεις ? Bats hotel Βουλγαρικό Πετρίτσι .
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.962
- Πόντοι
- 9.297
Φοβερός!να πας στη φωκαιας τυπε παρτουζιτσα με 30 γιουρια
αλλιως εμετουργειο παρτουζα 10 γιουρια με δυο γυφτακια που εχουν πανουκλα πανω τους,αλλα θα σου καθαρισουν το μπουτζον με πανακι που καθαριζαν και τον προηγουμενο χυστη
μπονους οταν βγεις απο το μπουρδελακι,η μυρωδια απο λιβανι,μπαφο,αργιλε η λουλα που καπνιζουν τα αυτοκαταστρεφομενα πρεζακια (οσα εχουν ακομα στομα,και δεν τους εχει πεσει απο τη λεπρα),για μια ολοκληρωμενη οριενταλ εμπειρια
ενημερωμένος και καρατσεκαρισμένο απο προσωπικές εμπειρίες αρκετές φορές .....ενημερωμένος είσαι!!
berlouskoni(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 125
- Πόντοι
- 1
καλημερα ..αγκιστρο μεσα στο χωριο?τα κοριτσια ειναι εκει?δουλευουν?Δοκίμασε Άγκστρο Σερρών στα βυζαντινά μπάνια 24h x7 ανοιχτά με μουνακια Βουλγαρικα Ρουμανικα 40-50-60 ετών έτοιμα για ολα και τα πάντα .... φοβερή εμπειρία. Που θα τα βρεις ? Bats hotel Βουλγαρικό Πετρίτσι .
Καλημέρα ! οχι βέβαια . Πρωτα κανονιζεις στο hotel Bats στο βουλγαρικο πετρίτσι και σουρχονται αυτα στο άγκιστρο στις Βυζαντινες μπανιερες στο τοπικο ξενοδοχειο.καλημερα ..αγκιστρο μεσα στο χωριο?τα κοριτσια ειναι εκει?δουλευουν?
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Μετα τα χαμαμ πηγαινα για φαγητο στον Γιαννη και για καφε στο πετρινο στην αρχη του χωριου.ενημερωμένος και καρατσεκαρισμένο απο προσωπικές εμπειρίες αρκετές φορές .....
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.626
- Πόντοι
- 17.436
Μετα τα χαμαμ πηγαινα για φαγητο στον Γιαννη και για καφε στο πετρινο στην αρχη του χωριου.
ζωάρα έκανες
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Εποχη 2008 προ μνημονίων.ζωάρα έκανες
Πηγαινα στα συνορα φορτωνα και επεστρεφα.
Φοβομουν να μπω Βουλγαρια και να παω σε τοπικα τους ξενοδοχεια...
Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.890
- Πόντοι
- 726
Ο Δήμος φίλε είναι εγγύηση!Προσοχη στις αγγελίες:
ζευγαρι με ένα φίλο τους αναζητά αλλο ζευγάρι. Ειναι μόνος και ψαχνει 2 ζευγάρια να μαμήσει.
πληρώνω γυναίκα για να κάνω για πρώτη φορα παρτούζα. Είναι φουστης που ζητάει φωτογραφίες
Είμαστε ζευγάρι και θέλουμε ζευγάρι. Απαραίτητες φωτογραφίες και των δύο. Σύντομα οι φωτογραφίες θα κυκλοφορούν στο διαδικτυο.
Είμαστε ζευγάρι και θέλουμε άντρα . Οι φωτογραφίες είναι για το φούστη.
Ψάχνω για τη γυναίκα μου...... Σύντομα θα είσαι αντικείμενο εκβιασμού απατεώνων.
10 στις 10 αγγελίες εδω και στις σελίδες κανε... ,safe..., και άλλες σχετικές είναι ψευτικες.
Θέλεις παρτούζα? ψαξτο αλλιως.
Ο μοναδικός αληθινος διοργανωτης είναι ο Δήμος ( δεν παρέχεται καμία πληροφορία .Αδικος ο κόπος)
berlouskoni(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 125
- Πόντοι
- 1
υπαρχει περιπτωση να τις δω πριν να ερθουν ?καποιες φωτο να διαλεξω?ενταξει μου φαινεται καλη φαση αρκει μη φαω φολα με τιποτε μπαζαΚαλημέρα ! οχι βέβαια . Πρωτα κανονιζεις στο hotel Bats στο βουλγαρικο πετρίτσι και σουρχονται αυτα στο άγκιστρο στις Βυζαντινες μπανιερες στο τοπικο ξενοδοχειο.
Xrononaytis1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2019
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Πολλες παρτουζες γινονται σε φοιτιτικες εστιες οχι παντα αλλα γινονται εκει να δεις
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.962
- Πόντοι
- 9.297
Μέσω κύκλου αυτά...και για όσους έχουν παρόμοια ηλικία και εμφάνιση.Πολλες παρτουζες γινονται σε φοιτιτικες εστιες οχι παντα αλλα γινονται εκει να δεις
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.962
- Πόντοι
- 9.297
Αφ' υψηλού ρε γατάκια....κάτω από τα αρχιδια του @enduro ρεεεεεεε!!!!!!τυπε μενω σε ρετιρε στο εμετουργειο και τους βλεπω ολους απο ψηλα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Να σε στείλω δίπλα,Σέρρες να σε περιλάβουν 2 ζόρικα γκρανάτα?Μέσω κύκλου αυτά...και για όσους έχουν παρόμοια ηλικία και εμφάνιση.
Πάρε ξηρά τροφή για 5 μέρες μαζί.....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.962
- Πόντοι
- 9.297
Θα μου κάτσουν η θα βουτηξουν τις κονσέρβες και την γαλεττα και θα περάσουν τα σύνορα για να πουλήσουν τα φαγώσιμα στην μαυρη αγορά;Να σε στείλω δίπλα,Σέρρες να σε περιλάβουν 2 ζόρικα γκρανάτα?
Πάρε ξηρά τροφή για 5 μέρες μαζί.....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Αν επιβιώσεις θα πεινάς μετά....Θα μου κάτσουν η θα βουτηξουν τις κονσέρβες και την γαλεττα και θα περάσουν τα σύνορα για να πουλήσουν τα φαγώσιμα στην μαυρη αγορά;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.962
- Πόντοι
- 9.297
Το μόνο σίγουρο....Αν επιβιώσεις θα πεινάς μετά....
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 1.196
Δεν ψάχνεις στο σωστό μέροςΤον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρει πολύ να συμμετέχω σε παρτούζα ή όργιο. Είχα κάνει στο παρελθόν δύο φορές τρίο με 2 γυναίκες (φοβερές εμπειρίες και τις δύο φορές) αλλά θα ήθελα να συμμετέχω και από την άλλη πλευρά, να παίρνουμε μία ή περισσότερες γυναίκες δύο ή περισσότεροι άντρες (σε αποκλειστικά στρέιτ φάση, το λέω για να μην παρεξηγηθώ). Εννοείται ότι αναφέρομαι σε συναινετική κατασταση, όπου οι γυναίκες θα το γουστάρουν πολύ και κατά προτίμηση να μην είναι επαγγελματίες. Το θέμα μου είναι πως πρόκειται για ένα ζήτημα αρκετα ταμπού και απ'οσο ξέρω στον κύκλο μου δεν υπάρχουν άτομα που να είναι μέσα σ'αυτό οπότε μου είναι πολύ δύσκολο να φέρω την κουβέντα σε κάτι τέτοιο. Από την άλλη, έχω δει να παίζουν διάφορες αγγελίες αλλά σκέφτομαι ότι θα είναι από κυκλώματα μαστρωπείας και ουτε που το τολμάω. Καμιά ιδέα κάποιος / κάποια;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K