You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nirvana Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 377K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
εκει μεσα και σοβαρο σκοπο? Α χα χ χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!zadren μην του αποπαιρνεις θα εχει σοβαρο σκοπο ο φιλος......
G_M swing c4c
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
esu pou pas se gaybar eheis poio sovaro logo re file?
Kostas13341
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Μπαίνουν γυναίκες μόνες ή μόνο τπτ κακογαμημένες γριές; Παίζουν και πληρωμένες η μόνο κανονικές;
SteliosM1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάντως εγω με την γυναικα μου που πηγαμε για πρωτη φορα, περασαμε ωραία. Καλός κόσμος, ποτα καθαρά, και ελαχιστες πληρωμένες...απλος κόσμος που εψαχνε να περασει καλά
Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
γεια σας αυτο που ψαχνουμε με την δικια μου ειναι να ατην βλεπω να κανει λεσβιακο...(ας πουμε τριο) ειναι το νιρβανα το καταληλο μερος να βρεθει καμια προθυμη κοπελα η μπα?
Γιάτι να μπλέξεις με άσχετους? (εκτός αν της αρέσει επίσης να την παίρνουν μάτι πολλοί)
Καμία βόλτα σε κανένα κλαμπάκι και να κάνετε παιχνίδι μαζί 'η καμία επαγγελματία.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Την πεμπτη εχει λιγο κοσμο η θα κατεβω τσαμπα??
με ποια θα πας?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
με ποια θα πας?
μια παλια γκομενα
καργιολα του κερατα
αλλα θελω την.εμπειρια
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Εγω εχω Παει με μια που ψώνισα στην Ομόνοια κ γαμησα 2 θιτσες αλλα είχα κατα καβλωσει απο το ολο σκηνικό
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Εγω εχω Παει με μια που ψώνισα στην Ομόνοια κ γαμησα 2 θιτσες αλλα είχα κατα καβλωσει απο το ολο σκηνικό
για πες κανα σκηνικο
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Τύπε πηγα οταν πρωτο άνοιξε . Το σκηνικό σε τρελαίνει να σου πέρνει πίπα στο καναπέ μια άγνωστη και ο πουτσος σου να εχει γίνει σίδερο
fantomashh
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
εισαι σε λαθος φορουμ....ανοιξε προφιλ στο πριβε το ελληνικο σαιτ για swingers η ακομα καλυτερα στο sdc.com με συνδρομη περιπου στα 130 ευρω.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
και γιατι παρακαλω ειναι σε λαθος νημα? Μαλλον δεν εχεις διαβασει ολα τα μηνυματα εδω φιλε...Μαλλον δεν θα εχεις δει αγγελιες εδω μεσα για ζευγαρια με φωτο γυναικων κλπ....Σε μια χαρα νημα τα γραφει. Τι αλλο θα πουν εδω μεσα αλλωστε? Τη μπαρα την ξερουμε, τα φωτορυθμικα τα ξερουμε, την discoμπαλλα την κατεβασαν, οι τουαλετες ανοιξαν....
ΥΓ, Εσυ ψαχνεις ζευγαρι και πληρωνεις 130 ευρω? Σε λιγο θα μας συστησεις και τροπο αναρτησης αγγελιας εκει μεσα....Και κατι αλλο
Εδω μεσα αν ειχανε τα αρχιδια καποιοι το PRIVE θα το γαμουσαμε...Θα γινονταν το 2ο Dating (οσοι παλιοι θυμονται)
ΥΓ, Εσυ ψαχνεις ζευγαρι και πληρωνεις 130 ευρω? Σε λιγο θα μας συστησεις και τροπο αναρτησης αγγελιας εκει μεσα....Και κατι αλλο
Εδω μεσα αν ειχανε τα αρχιδια καποιοι το PRIVE θα το γαμουσαμε...Θα γινονταν το 2ο Dating (οσοι παλιοι θυμονται)
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
και γιατι παρακαλω ειναι σε λαθος νημα? Μαλλον δεν εχεις διαβασει ολα τα μηνυματα εδω φιλε...Μαλλον δεν θα εχεις δει αγγελιες εδω μεσα για ζευγαρια με φωτο γυναικων κλπ....Σε μια χαρα νημα τα γραφει. Τι αλλο θα πουν εδω μεσα αλλωστε? Τη μπαρα την ξερουμε, τα φωτορυθμικα τα ξερουμε, την discoμπαλλα την κατεβασαν, οι τουαλετες ανοιξαν....
[size=10pt][size=10pt]+1[/size][/size]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 35