Δεύτερη επίσκεψη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ξανά review για να λυθούν απορίες σε αυτό το καυτό θέμα.. Είναι πιό εύκολο να καταφέρεις να ψήσεις φρέσκια γκόμενα με την οποία ξεκινάς να βγαίνεις παρά παλιότερες. Το όλο εγχείρημα ξεκινάει ως περιέργεια για ένα μαγαζί που έχεις δεί αλλά δεν έχεις πάει, δίνεις ένα brief outline και προσπαθείς να την κάνεις να ενδιαφερθεί. Πάμε στο ψητό.. Αυτή τη φορά άνοιξα και κουβέντα με κάποιους θαμώνες οι οποίοι είναι κυριολεκτικά κάθε εβδομάδα εκεί. Το παιχνίδι γίνεται κυρίως Παρασκευή όπου πάνε και οι πιό έμπειροι με τέτοιες καταστάσεις, ο tour guide μου είπε ότι το Σάββατο πάνε νεούδια (όπως εγω) που δεν κάνουνε πολλά. Σκάνε φυσιολογικά ζευγάρια σε σημείο να αναρωτιέμαι και οι πάντες κοιτάζονται. Δύο θαμώνες γυναίκες (η μία ΧΩΡΙΣ εσώρουχα) χορεύανε σαν παλαβές στο στύλο και δείχνανε το μουνί τους στο κοινό. Κατά τις 2.30 ανοίγει το μπικίνι μπαρ που είναι νέα προσθήκη και όλα τα λέφτά. Ανεβαίνουν ΜΟΝΟ ζευγάρια προκειμένου να μην έχει πολλές πούτσες και να παίζουν όλοι μπάλα (πράγμα πολύ σωστό, σιχαίνομαι τις ταγματικές). Παντού καπότες DUREX (σαν μπολ με φυστίκια), έλεγχος της κάρτας στην είσοδο και πέρασμα στο κυρίως χώρο ο οποίος είναι ένα διαμέρισμα στο δεύτερο όροφο, διαμορφωμένο για τρελά όργια. Όλοι λύνονται εκεί, το σινεμά έχει θέσεις για καμιά δεκαριά ζευγάρια και το χαμούρεμα παει σύννεφο. Δεν έμεινα πολύ γιατί ναι μεν έχω βρει ως τώρα 2 γκόμενες και πήγα αλλά όταν είδαν τα σκούρα την έκαναν. Το μέρος είναι value for money αν έχεις τη σωστή παρέα. Σύμφωνα με τον tour guide μου, ο οποίος πάει με φίλες του ξεκολιάρες (χωρίς να παίζει κάτι μεταξύ τους), στο μπικινι μπαρ γινεται κυριολεκτικά της κακομοίρας. Παρακαλώ τους συναγωνιστές να μην αρχίσουν να αμφισβητούν την αλήθεια των λεγόμενων μου, η ουσία μετράει και όποιος έχει κάτι να προσθέσει ή κάπου να διαφωνήσει να είναι συγκεκριμένος. Επόμενη επίσκεψη σχεδιάζω με fucking buddy κινεζάκι που έρχεται από εξωτερικό, μάλλον 15 ή 16 Ιούνη βράδυ, εκεί θα μπορέσω να δω και μέχρι που τελικιάζει το μέρος καθώς η παρέα θα είναι one off και δεν θα έχει κολλήματα ελλεινίδων.
Όποιος έχει στοκ από πρόθυμες φίλες, έστω και μέτριες, να στείλει pm προκειμένου να κανονιστεί ομαδική έξοδος, casual φάση.