You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nirvana Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 380K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Xalandri_gymnismos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Σε τσοντάδικο ζευγάρι λέει να πάει ή θα πλακώσουν μόνο τριχωτοί γκέη;
το πιο χαλαρο ειναι το c4c στον πειραια!Ρε παιδιά , δώστε τα φώτα σας ... θέλω να μυήσω την γυναικα για αρχή στο same room sex και βλέπουμε για ανταλλαγές κτλ .... αλλά είναι του ακριβώς αντίθετου τύπου ... ούτε να ακούσει καν . Τελικά που είναι πιο ήρεμα να την πάω , να μπει λίγο στο πνεύμα χωρίς να την φοβίσω .. ήρεμα , χαλαρά μπας και καταφέρω κάτι ; .... Όποιος συναγωνιστής έχει άποψη καλοδεχούμενη αλλά όχι για χαβαλέ... στα σοβαρά μιλάμε .....
lakiskiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 471
- Πόντοι
- 301
Αρκετό παιχνίδι και χθες στο Nirvana. Αν κάποιος ήταν εκεί και γνωρίζει πληροφορίες για το πως μπορούμε να βρούμε την ψηλή μουναρα με το άσπρο string που πιπωνε 2-3 άτομα μαζί, να έρθει pm.
καλημερα! την φαση την χασαμε! αλλα?? που καθοταν εξω? σε πιο σημειο του μπαρ?
Αν έφυγες πριν τις 2:15 την έχασες. Έχεις pm.καλημερα! την φαση την χασαμε! αλλα?? που καθοταν εξω? σε πιο σημειο του μπαρ?
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 805
- Πόντοι
- 86
λεμε να παμε σημερα το βραδυ με την δικια μου, θα εχει κοσμο Κυριακατικα ? απο την εμπειρια του καποιοs αν ξερει να με βοηθησει
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Κυριακές δύσκολα να βρεις πολύ κόσμο. Μόνο σε τριήμερα.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.321
- Πόντοι
- 7.885
λέμε με τη συζυγο αποψε να παμε.για παιχνιδι με άλλο ζευγαρι και αν κατσει,η δικιά μου ειναι προθυμη για παρτούζα...
Τύπε πιστεύω να περάσατε καλά,σίγουρα θα το έχετε τεράστια ανάγκη. Οι Κυριακές έχουν καταντήσει γενικά μέρες για πρωτάρηδες και στανταρ θαμώνες,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Lufc
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2019
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
να είσαι καλά παγουρα,αλλά τελικά δεν πήγαμε εκεί,άλλαξε το σενάριο,ήπιε η σύζυγος και έγινε αλλού το γλέντιΤύπε πιστεύω να περάσατε καλά,σίγουρα θα το έχετε τεράστια ανάγκη. Οι Κυριακές έχουν καταντήσει γενικά μέρες για πρωτάρηδες και στανταρ θαμώνες,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.321
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε πάντως κάντε μια επίσκεψη και από νιρβάνα,ίσως να το έχει τεράστια ανάγκη και η δικιά σου
Lufc
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2019
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
ρε συ παγουρα,αποψε σε ριχνουν β εθνικη και το μυαλο σου ειναι στο νιρβανα,δεν παιζεσαι!!!!!!!μια παρτουζα την εχει κατα νου η δικια μου,εχω τους προβληματισμους μου για το τι παιζει στο νιρβανα,επειδη ειναι ελλαδισταν!αν μπορεις σε πμ,δωσε περισσοτερες πληροφοριες...!Τύπε πάντως κάντε μια επίσκεψη και από νιρβάνα,ίσως να το έχει τεράστια ανάγκη και η δικιά σου
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.321
- Πόντοι
- 7.885
ρε συ παγουρα,αποψε σε ριχνουν β εθνικη και το μυαλο σου ειναι στο νιρβανα,δεν παιζεσαι!!!!!!!μια παρτουζα την εχει κατα νου η δικια μου,εχω τους προβληματισμους μου για το τι παιζει στο νιρβανα,επειδη ειναι ελλαδισταν!αν μπορεις σε πμ,δωσε περισσοτερες πληροφοριες...!
Τύπε τι ακριβώς σε προβληματίζει στο νιρβάνα,ο κόσμος,ο χώρος,η μουσική,τα ποτά???Η δικιά σου γουστάρει να παίξει λεσβιακό,θα κάνει κανα στοματικό σε άλλον άντρα,θα κάτσει να γαμηθεί με άλλον άντρα,θα την ξεσκίσει όλο το κλαμπ???
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Τύπε πάντως κάντε μια επίσκεψη και από νιρβάνα,ίσως να το έχει τεράστια ανάγκη και η δικιά σου
μυστη kostakis θα επρεπε να ησουν πιλοτος σε lufthansa klm airfrance
εχουν τις πιο ρομαντικες πουραντζες για αερσυνοδους
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.321
- Πόντοι
- 7.885
μυστη kostakis θα επρεπε να ησουν πιλοτος σε lufthansa klm airfrance
εχουν τις πιο ρομαντικες πουραντζες για αερσυνοδους
Τύπε γουστάρουν νιρβάνα αυτές οι πουράτζες αεροσυνοδοί???
Lufc
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2019
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
kostakis,γουστάρω τις παρτούζες με τη γυναίκα μου,όπως θέλω εγώ και χωρίς καφριλικια...ότι κατάλαβες κατάλαβεςΤύπε τι ακριβώς σε προβληματίζει στο νιρβάνα,ο κόσμος,ο χώρος,η μουσική,τα ποτά???Η δικιά σου γουστάρει να παίξει λεσβιακό,θα κάνει κανα στοματικό σε άλλον άντρα,θα κάτσει να γαμηθεί με άλλον άντρα,θα την ξεσκίσει όλο το κλαμπ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις