Νέα

Nirvana Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
το μιλφάκι εμφανίστηκε και χθες. Πιο δραστήριο αυτή τη φορά. Σε καλό δρόμο είναι.

Τύπε δώσε και καμιά περιγραφή της τύπισσας και τι έκανε στο κλαμπ να ξεροχύσουνε οι μύστες,αφού ξέρεις ότι κάτι τέτοια τα έχουμε τεράστια ανάγκη.

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
657
Πόντοι
81
Εννοείς αυτήν με το φούξια φόρεμα και κάλτσες στο χρώμα του δέρματος? Γύρω στα 35?

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
το μαγαζί έχει πεθάνει? δεν βλέπω κίνηση εδω και καιρό...

Bernd Leno 22

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
62
Πόντοι
0
Καλημέρα όχι ρε παιδια εγω παω με την γυναικα μου και την παρεα μας κάθε σαββατο εκει τακτικα , το μαγαζι είναι γεματο,απλα εχει άλλη  τακτικη στο θεμα πελατων

Bernd Leno 22

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
62
Πόντοι
0
Το Άλλο κλαμπ στον πειραια βαζει και μονους αντρες από τη ξερω καποιες μερες  και είναι ποιο ελαστικο  σε τρανς , στο νιρβανα δεν εχουμε δει  εμεις μονο αντρα η αντρα να ζευγαρι σαν μπαλαντέρ νωμιζο είναι το μονο μαγαζι  που είναι κανωνικο  Swinger club και όχι μιξ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Καλημέρα όχι ρε παιδια εγω παω με την γυναικα μου και την παρεα μας κάθε σαββατο εκει τακτικα , το μαγαζι είναι γεματο,απλα εχει άλλη  τακτικη στο θεμα πελατων

Τύπε τι τακτική έχει το μαγαζί στο θέμα των πελατών???

Bernd Leno 22

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
62
Πόντοι
0
Τύπε τι τακτική έχει το μαγαζί στο θέμα των πελατών???
Κοιτα λιγο ειμαστε ζευγαρι , ζουμε στην γερμανια   οποτε ειμαστε στην ελλαδα  παμε στο νιρβανα  μας αρεσει σαν μαγαζι που είναι κλαμπ που δεν θας δεις μονους αντρες  οπος στα αλλα 2 κλαμπ που είχαμε παει  πριν αρκετο καιρο, στον πειραια  απλα εδώ  που ζουμε  εχει διαφορα το swinging  με το cockolding εχει αλλα μαγαζια  αυτό στην αθηνα  δεν υπαρχει αυτό είναι όλα μιξ μεχρι και βίζιτες  πανε μεσα  εχω ακουσει εδώ ότι να ναι δηλαδή μεσα ,ουτε μελοι  μπαντε σκυλοι αλλεστε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Κοιτα λιγο ειμαστε ζευγαρι , ζουμε στην γερμανια  οποτε ειμαστε στην ελλαδα  παμε στο νιρβανα  μας αρεσει σαν μαγαζι που είναι κλαμπ που δεν θας δεις μονους αντρες  οπος στα αλλα 2 κλαμπ που είχαμε παει  πριν αρκετο καιρο, στον πειραια  απλα εδώ  που ζουμε  εχει διαφορα το swinging  με το cockolding εχει αλλα μαγαζια  αυτό στην αθηνα  δεν υπαρχει αυτό είναι όλα μιξ μεχρι και βίζιτες  πανε μεσα  εχω ακουσει εδώ ότι να ναι δηλαδή μεσα ,ουτε μελοι  μπαντε σκυλοι αλλεστε

Τύπε στο νιρβάνα με γυαλιά μπαίνεις???Ή πας μεθυσμένος,αλλιώς δεν εξηγούνται αυτά που γράφεις.

Bernd Leno 22

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
62
Πόντοι
0
δεν ξερω μονο αντρα μεσα  δεν εχουμε δει και κοσμο εχει αρκετο και καλο  τωρα , βρομες  στην ελλαδα  υπαρχει αυτή η ασθενια να θελουμε  το κακκο του αλλου  η να κανουμε διαχωρισμους  σε ζευγάρια που μπωρει να είναι ποιο παχουλα  η να εχουν  ιδιετερωτιτες άλλες στην γερμανια αυτό δεν υπαρχει  οι ανθρωποι δεν εχουν κομπλεξ

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
θελω εδω και πολυ καιρο να παω την μιλφαρα που γαμαω αλλα εχω ακουσει οτι παιζει πολυ κλικα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
δεν ξερω μονο αντρα μεσα  δεν εχουμε δει και κοσμο εχει αρκετο και καλο  τωρα , βρομες  στην ελλαδα  υπαρχει αυτή η ασθενια να θελουμε  το κακκο του αλλου   η να κανουμε διαχωρισμους   σε ζευγάρια που μπωρει να είναι ποιο παχουλα  η να εχουν  ιδιετερωτιτες άλλες στην γερμανια αυτό δεν υπαρχει  οι ανθρωποι δεν εχουν κομπλεξ

Τύπε λες ότι το νιρβάνα κινείται σε γερμανικά πρότυπα???

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
657
Πόντοι
81
Για αρχαριες και αρχάριους μια χαρα είναι το μαγαζί. Η τύπισσα μπήκε γρήγορα στο κλιμα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Γίνεται να μπει κάποιος στο μαγαζί αν δε συνοδεύεται; Σε αυτή την περίπτωση πόσο είναι το αντίτιμο;

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα..Δεν μπαινει καποιος μονος του...Μονο οταν συνοδευεται απο κοπελα η παρεα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom