λέμε με τη συζυγο αποψε να παμε.για παιχνιδι με άλλο ζευγαρι και αν κατσει,η δικιά μου ειναι προθυμη για παρτούζα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nirvana Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 380K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mr Dee
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2016
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
πριβε χωρο ξανα ανοιξε ο ΝΑΟΣ του swinger ή απλα ακομη περιοριζετε με το μικρο χωρο απο πισω ?
για μενα προσωπικα ειναι το νουμερο ενα μερος για swinger η ναυαρχιδα !
τα υπολοιπα μπορει να εχουν μεγαλυτερους χωρους και ποιο ανεση ... αλλα εκει εγινε η γενεση του swinger στην ελλαδα!
για μενα προσωπικα ειναι το νουμερο ενα μερος για swinger η ναυαρχιδα !
τα υπολοιπα μπορει να εχουν μεγαλυτερους χωρους και ποιο ανεση ... αλλα εκει εγινε η γενεση του swinger στην ελλαδα!
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
παιδες πηγε κανεις νιρβανα αυτες τις μερες ή ολοι λιωσατε στα αρνια και τα κοκορετσια?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
kostakis,γουστάρω τις παρτούζες με τη γυναίκα μου,όπως θέλω εγώ και χωρίς καφριλικια...ότι κατάλαβες κατάλαβες
Τύπε το νιρβάνα είναι για σκληρούς και αληθινούς σουίνγκερς. Άμα θες να κάνεις μάτι βίζιτες ή απλά να γαμήσεις την γυναίκα σου χωρίς να πληρώσεις χοτέλ πήγαινε 2+2.
Καλημέρα... Και δεν σε αφήνουν να μπεις με τίποτα... Θέλει να συνοδεύεσαι από γυναίκα...Αλλά και με παρεα 3 και 3....καλησπερα σε ολους... χωρις παρτενερ δεν σε αφηνουν να μπεις?
goldenbrown28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 534
- Πόντοι
- 301
Τελικα χωρις κοπελα δεν μπαινεις?
Δεν νομιζω!!!πεμπτη και κυριακη πας και μονος αλλα εχει εισοδο 80 με 2 ποτα ευρω...πιστευετε πηδας με τοσα λεφτα σε τετοια μαγαζια η μενεις με το πουλι στο χερι??
Περίεργο... κι εγώ από όσο γνωρίζω δεν παίζει κάτι τέτοιο. Εκτός αν άλλαξε πρόσφατα πολιτική το μαγαζί.Δεν νομιζω!!!
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 309
- Πόντοι
- 26
Τύπε το νιρβάνα είναι για σκληρούς και αληθινούς σουίνγκερς. Άμα θες να κάνεις μάτι βίζιτες ή απλά να γαμήσεις την γυναίκα σου χωρίς να πληρώσεις χοτέλ πήγαινε 2+2.
Σοβαρά ρωτάω επειδή δε γνωρίζω. Όντως στο 2+2 παίζει πολύ βίζιτα?
Καλησπερα... Στο 2+2 πηγαινουν και οι τυποι με γκομενες βιζιτες που τις πληρωνουν για παρεα αλλα και πολλα ζευγαρια... Γινονται καλες φασεις... Πηγαινε και θα δεις... Μονο Πρασκευη και Σαββατο...Ωραια ειναι να πας αφου το θελεις...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε το 2+2 είναι γεμάτο μπαρμπάδια και βίζιτες.'Ότι γίνεται εκεί μέσα είναι στημένο.Αν σου αρέσει κάτι τέτοιο πρόβλημά σου.Τουλάχιστον το νιρβάνα είναι ένα αληθινό σουίνγκερ κλαμπ,όπως φυσικά και το c4c
Lufc
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2019
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
σωστός ο παγουρας!Τύπε το 2+2 είναι γεμάτο μπαρμπάδια και βίζιτες.'Ότι γίνεται εκεί μέσα είναι στημένο.Αν σου αρέσει κάτι τέτοιο πρόβλημά σου.Τουλάχιστον το νιρβάνα είναι ένα αληθινό σουίνγκερ κλαμπ,όπως φυσικά και το c4c
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
εμεις εκει πηγενουμε. θεωρουμε οτι ειναι πιο παρεϊστικο πιο ζουζουνιαρικο.
Τύπε μήπως στριμώχνεστε μέσα στο κλουβί που είναι αρκετά ζουζουνιάρικο???
lakiskiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 471
- Πόντοι
- 301
σε πιο κλουβι (στο μικρο μεσα μεσα, μετα το μεγαλο?) οχι σε αυτο σπανια να μπουμεΤύπε μήπως στριμώχνεστε μέσα στο κλουβί που είναι αρκετά ζουζουνιάρικο???
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Το nirvana είναι χάλια. Μπορεί κάποτε να εξυπηρέτησε καταστάσεις αλλά εδώ και χρόνια είναι ξεπερασμένο. Το ότι σε κάποιους αρέσει, και το δέχομαι, δε σημαίνει ότι το 2+2 είναι γεμάτο μπαρμπαδες με βίζιτες. Και το C4C που εμένα μου αρέσει καλύτερα σαν κλαμπ, αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια της Κυριακής, είναι στην ουσία παρεϊστικο να πιεις το ποτάκι σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις