Νέα

Νιώθω χάλια... ψυχολογική υποστήριξη σας παρακαλώ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον αδερφοι μου,
χρειαζομαι λιγη συμπαρασταση και λιγη υπομονη.Σημερα ηταν η αποκορυφωση και σιναμα η χειροτερη μερα της ζωης μου.
Λοιπον για να παρω τα πραγματα απο την αρχη.Ειμαι 19 χρονων.Εχω ερθει εξω να σπουδασω ενω ειχα σχεση με την 1η κοπελα που ειχα σεξουαλικη επαφη,εκτος οικου ανοχης.Για να μην τα πολυλογω,αυτη μου ειπε να κρατησουμε τη σχεση μας ενω της εξηγησα οτι αυτο δεν ειναι εφικτο,λογω αποστασης αλλα παρ ολα αυτα συνεχισαμε.Καποια στιγμη τον νοεμβρη μαθαινω απο την ιδια οτι πηδηχτηκε με εναν τυπο,θυμηθηκε εμενα και τον αφησε στα κρυα του λουτρου.Οκ λεω,ανθρωποι ειμαστε,αδυναμιες εχουμε,δεν πειραζει.*Αυτο εγινε επειδη της εχω και αδυναμια λογω πρωτης ολοκληρωμενης σχεσης.
         Εχθες λοιπον με πιασαν τα διαολια μου,μου ειχε πει και τον κωδικο της στο φαιισμπουκ,λεω για να τσεκαρουμε*ξερω κατινια απο εναν ανδρα αλλα ειπαμε με βαλαν τα διαολια μου.Μπαινω και τι να δω ρε παιδια...?και ποτε θα ερθεις να κανουμε σεξ? και κατι τετοια.Δουλεμα κανονικο!!!Κοροιδια.Ετσι και ησασταν στη θεση μου θα κλαιγατε,μα τω θεο!
Την παιρνω τηλ. ,φυσικα τα αρνηθηκε.Της ειπα τελος,οποτε σημερα το παραδεχτηκε!!!
Και μπηκα σε σκεψεις...καλα ρε πουστη μου εδωσα τα παντα και αυτος δεν εδωσε τιποτα.και οι 2 πηραμε το ιδιο πραγμα.Μα τι φταει?και ως μαλακας που ειμαι αρχισα να τα ριχνω στον εαυτο μου!
Τελος λεω,πηρα και το φιλαρακι μου στην ελλαδα,με συνεφερε λιγο και λεω...ολες ποθτανες ειναι,θα περασω καλα!

Κανω ντουζ,παιρνω το αυτοκινητο και κατεβαινω προς τα μπουρδελα,κατι σαν να παιρνω εκδικηση...Σκαω 30 ευρουλακια,και αρχιζει η πουτανα,λιστα με απαγορευσεις.καποια στιγμη ετσι που την πηδαγα,βγαινει...και λεει α επιασες το προφυλακτικο και κατι τετοια...και αρχισε τη χειρωνακτικη εργασια και επειδη δεν τελειωνα,με αφησε ετσι κανοντας και τον μαγκα.Και λεω καλα ρε πουστη,ουτε σε μπουρδελο?

Η αυτοπεποιθηση μου ειναι στο ναδιρ,και σαν ανδρας νιωθω ενα ρακος.Αληθεια σας λεω αντικειμενικα ΔΕΝ ειμαι ασχημος,ειμαι καλος και ευγενικος!!!Και ακουω συνεχως απο φιλους μου,πηδηξα την μια και πηδηξα την αλλη...και εγω και να θελω δεν μπορω λογω γλωσσας!!!Γιατι τετοια γκαντεμια,αφου το μονο που θελω ειναι να γαμαω και μονο αυτο δεν εχω!!!

Ειμαι σε αδιεξοδο ,πραγματικα!!!
Λιγη συμπαρασταση!!!

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου (για να είναι ποιό κατανοητό το Θέμα)...

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αδερφέ , κοντά στα ΚΤΕΛ έχει μια γέφυρα . Ανέβα , άναψε ένα τσιγάρο και πέσε
:rockon: :rockon:

Πλάκα κάνω έτσι ?

Εγώ θα σου πω τα ίδια που έχω ξαναπεί .
Πήδα τη κολλητή της ή την αδερφή της .
Αν είσαι και milfας πήδα και τη μάνα της .
Θα νοιώσεις καλύτερα  :rockon:

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σου πα ρε φιλε,ειμαι εξωτερικο...προφανως δεν διαβασες ολο το μυνημα ,απλα ηθελες να πεις και εσυ τη μαλακια σου...δικαιωμα σου...μαγκας εισαι!

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
σου πα ρε φιλε,ειμαι εξωτερικο...προφανως δεν διαβασες ολο το μυνημα ,απλα ηθελες να πεις και εσυ τη μαλακια σου...δικαιωμα σου...μαγκας εισαι!

Σε ποια χώρα αν επιτρέπεται ?

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Στη Ζυρίχη ?

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αν είσαι Ζυρίχη ξέρω μαγαζιά και τι παίζει γι' αυτό .

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε πραγματικά τα λόγια ενός nick name μπορεί να είναι για εσένα παρηγοριά και συμπαράσταση;;; :huh: :huh:
Τελοσπάντων για να το λες μάλλον ναι.Λοιπόν αρχίζω παραθέτοντας τις εξής φράσεις:
α)Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.
β)Ποτέ μη λες ποτέ.
Στη συνέχεια σου λέω ότι ένα λάθος ξεκίνημα στα ερωτικά δεν πρέπει να γίνεται αιτία τέτοια νήλας(μάλλον την γάμησα την ορθογραφία).Έχεις να γνωρίσεις μαλάκες και μαλακισμένες........Αν με τη?ον πρώτη/ο τόσο down με την επόμενη/ο;;; :huh: :huh:<<Λόγω γλώσσας>> μάλλον θες να πεις flirt εδώ θα πω μόνο σιγά σιγά όλα θα γίνουν(πρόβλημα με τα ελληνικά σου δεν βλέπω). :rockon:
30e Παρακαλώ τέλος επίσκεψης,ο επόμενος!!! :grin:
Υ.Γ.Αν κάνεις πλάκα ντροπή σου που μου ξόδεψες 3'λεπτά από τον υπερπολίτιμο χρόνο μου!!! :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κατ'αρχάς θεωρώ κακή ιδέα τις σχέσεις από απόσταση. Αλλά μια και έγινε, δεν το συνεχίζω.
Δεύτερον, σιγά, πουτάνες και αρχίδια υπάρχουν σωρό, όσο μεγαλώνεις θα διαλέγεις καλύτερα ποιον θα έχεις δίπλα σου, αν θες κάποιον δίπλα σου.
Προς το παρόν εγώ λέω βγες μια βόλτα, πήγαινε σε κάνα μπαρ, ξέρω γω, κοίτα να περνάς καλά και θα έρθει και το γαμήσι. Όσο κάθεσαι και χαλιέσαι δεν πρόκειται να το βρεις πάντως.

Edit: Καινούργιε, highfive!

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν κανω πλακα ρε φιλε.και δεν ειναι λαθος ξεκινημα.μου εχει ξανατθχει στο παρελθον παρομοια κατασταση.το θεμα ειναι οτι νιωθω τελειως αδυναμος να γινω αυτο που ονειρεομουνα.ΓΑΜΙΑΣ!!και δεν ειναι θεμα μπουρδελου.εχω παει αρκετες φορες.Νιωθω οτι δεν θα βρει τιποτα η κοπελα πανω μου.και το οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο το σκεφτηκα και εγω αλλα ερχεται το ενα πισω απο το αλλο...
ΥΓ Ευχαριστω για τον χρονο σου.

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μην νομιζεις οτι θελω και εγω να χαλιεμαι...ποιος θελει?

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε χαλαρωσε γιατι σε πηρε πολυ απο κατω..

Επισκέπτης
φιλε ηρεμια καταρχας...σου πηδηχτηκε η γκομενα...δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος...ειδικα απο τη στιγμη που εισαι μακρια θα συνεβαινε αυτο εκτος αν ηταν πολυ καλη η κοπελα...τεσπα...συνεχισε τη ζωη σου κανονικα...αφοσιωσου στις σπουδες σου εκει...θα βρεις και ελβετιδουλες να γαμησεις...στην αρχη θα πηγαινεις και σε μπουρδελα...εχω φιλους κοντα στη ζυριχη που λενε οτι εχει πολλα και καλα μπουρδελα εκει...και μην εχεις το σκεπτικο 'θα την εκδικηθω 'κτλ....γιατι ετσι θα εισαι για πολυ καιρο σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση και δε θα μπορεις να σκεφτεσαι καθαρα ...

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πραγματικα!ειναι δυσκολο να ζεις στην ξενιτια  μονος σου και να σου τυχαινουν και ολα αυτα που σου τυχαινουν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν εννοώ ότι το θέλεις, αλλά όσο κάθεσαι μέσα και σε παίρνει από κάτω δε βγαίνει τίποτα.
Πήγαινε κάπου να πιεις ένα ποτό, έτσι, χαλαρά βρε παιδί μου. Μη σκέφτεσαι πώς θα γαμήσεις, σκέψου πώς θα περάσεις καλά. Μετά θα έρθουν τα άλλα.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Edit: Καινούργιε, highfive!
Θες η ώρα,θες το ικιού μου δεν σε πολύ κατάλαβα τι θες να πεις!!! :huh: :huh:
xerw_gw? πολύ βαριά το πήρες μην πέφτεις έτσι εύκολα,τι πρέπει να κάνουμε οι μικρομεσέοι,ότι πρότεινε παραπάνω ο Borja;;;!!! :grin:
Χαλάρωσε και αισιοδοξία!!! :rockon:
Υ.Γ.Πουτάνα από τον δρόμο ποτέ ξανά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν κανω πλακα ρε φιλε.και δεν ειναι λαθος ξεκινημα.μου εχει ξανατθχει στο παρελθον παρομοια κατασταση.το θεμα ειναι οτι νιωθω τελειως αδυναμος να γινω αυτο που ονειρεομουνα.ΓΑΜΙΑΣ!!και δεν ειναι θεμα μπουρδελου.εχω παει αρκετες φορες.Νιωθω οτι δεν θα βρει τιποτα η κοπελα πανω μου.και το οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο το σκεφτηκα και εγω αλλα ερχεται το ενα πισω απο το αλλο...
ΥΓ Ευχαριστω για τον χρονο σου.
Ελα ρε γαμια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μα Θελω και εγω επιτελους να ζησω ρε παιδια!στο γυμνασιο ελεγα οταν θα παω λυκειο,εκει παλι τα ιδια για το πανεπιστημιο,ε ποτε θα γυρισει αυτη η πουτανα η τυχη?Ελεος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom