Νέα

Νίνης και Εθνική ομάδα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρέπει να παίξει στην εθνική ομάδα ;;

• Βεβαίως γιατί νιώθει Ελληνας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι βέβαια αφού είναι αλβανός

• αλβανός είναι αλλά ας παίξει για το καλό της ομάδας.

• Να παίξει αφού είναι Ελληνας.Τι αλβανος και μαλακίες

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Επισκέπτης
ʼλλο πράγμα οι Βορειοηπειρώτες , από την Αλύτρωτη (ακόμα) Βόρεια Ήπειρο και άλλο οι Αλβανοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Σοτίρ Νίνι. Στην πρώτη ο Δήμας. Αλλά φυσικά ο Νίνι είναι ευπρόσδεκτος στην Εθνική. Αυτό έλειπε να περνάμε τους παίκτες της Εθνικής από τεστ DNA. Νίκες θέλουμε κι ας είναι και με 11 κογκολέζους.
Αν είναι να κάνω νίκες με Αλβανούς στην ομάδα,προτιμώ να τελειώνω τα προκριματικά μόνο ήττες.ʼλλο ο σύλλογος και άλλο η εθνική.Στον Ολυμπιακό δε με χαλάει ο Μπουλούτ λόγω εθνικότητας,ούτε θα έχω κανένα πρόβλημα με τον Αλβανό Χίκα που πήραμε από τη Ρόζεμποργκ.Μακάρι να βγει παιχτούρα.Αλλά στην εθνική μόνο Έλληνες!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πάντως, βλέποντας τα πρόσωπα του Βαλέριου Λεωνίδη και του Κάχι Κιαχιασβίλι, βλέπεις Έλληνες. Οι άνθρωποι αυτοί, φυσιογνωμικά, δε μοιάζουν με τίποτα άλλο από Έλληνες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα κ μόνο με αυτό:
Με τιμάει ως Έλληνα που ο Νίνης μας επέλεξε,χωρίς 2η σκέψη,να φορέσει το εθνόσημο της χώρας μας & με τσιτώνει που ένα κωλόπαιδο της κλάσης του καστίγιο(με μικρό επίτηδες το όνομά του)με έχει ως 3η επιλογή για να παίξει στην Εθνική μου.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αν είναι να κάνω νίκες με Αλβανούς στην ομάδα,προτιμώ να τελειώνω τα προκριματικά μόνο ήττες.ʼλλο ο σύλλογος και άλλο η εθνική.Στον Ολυμπιακό δε με χαλάει ο Μπουλούτ λόγω εθνικότητας,ούτε θα έχω κανένα πρόβλημα με τον Αλβανό Χίκα που πήραμε από τη Ρόζεμποργκ.Μακάρι να βγει παιχτούρα.Αλλά στην εθνική μόνο Έλληνες!
Σωστος..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα κ μόνο με αυτό:
ο Νίνης μας επέλεξε
Απο που και ως που ο νινης εχει το περιθωριο της επιλογης?
Γιατι ποια αλλη εθνικη θα τον επερνε?Η αλβανιας?
Ποιο αλλο σαπισμενο πρωταθλημα θα τον εκανε βασικο,θα τον ελληνοποιουσε αυτον και το σωι του σε χρονο dt?
Που αλλου θα του καναν τετοια αυξηση σε αποδοχες οταν σε λιγους αγωνες επαιξε καλη μπαλα?
Που αλλου θα αποθεωνοταν ενα 17χρονο αλβανακι ως ο λυτρωτης μιας ομαδας?
Μονο σε χωρες που δε ξερουν απο μπαλα γινονται αυτα.
Ξεχναμε τον οφορικουε και αλλα "ταλεντα"που βλεπαμε σαν λιρα 100 πριν καποια χρονια?
Η ιδια βαβουρα και τοτε..
Εμενα δε με τιμαει που στην εθνικη παιζουν αλβανοι και παπαδοπουλοι.
Αλλα τετοια χωρα ειμαστε που μας αξιζουν,αναρωτιεμαι πως μπορουμε να κανουμε και ελληνα τον Ριβαλντο,που ξερεις ισως ειναι καλυτερος απο κατι αλλα σαπακια πουχουμε.
Πεφτει μεγαλο δουλεμα μαγκες,ξυπνηστε και δειτε που ειναι οι αλλοι και που ειμαστε εμεις.
Ακομα και ποδοσφαιρικο ταλεντο να ειναι ο νινης θα παει στραφι σε αυτη τη χωρα.
Διαβαστε τις εφημεριδες για μεταγραφολογιες να δειτε τι παραμυθι πεφτει για τους βλακες που τις πληρωνουν.
Ουτε ενα σοβαρο πρωτοκλασατο ονομα δε σκεφτεται να ερθει στο ποδοσφαιρικο μπουρδελο μας.Μονο οσοι πανε για συνταξη η οσοι ειναι απο ουζμπεκισταν και αλβανια κανουν για εμας.
Αυτο μας αξιζει,γιατι αν ξεραμε ως λαος ποτε μας δουλευουν οι παραγοντες δε θα παταγε κανεις στο γηπεδο να δινει το στερημα του για να εχει το αλβανακι αυριο wrangler η τα λαμογια οι κοκκαλογιανοκοπουλαιοι ακρες στο πολιτικο συστημα.
Αντε λοιπον παρτε τα διαρκειας,γεμιστε τα γηπεδα και του χρονου παλι τα ιδια σκατα θαμαστε εξω,αλλα δε πειραζει τουλαχιστον ενα 17χρονο θα παρει συνταξη στα 20!
Τι και αν ο παπαδοπουλος ειναι γεωργιανος?Η εθνικη ελλαδος τους θελει ολους.
Τι και αν υπαρχουν τοσες ποδοσφαιρικες εφημεριδες?Τηλεοπτικες αθλητικες εκπομπες?Ραδιοφωνικες επισης?
Τι και αν καθε μερα αναλυουν,ξανααναλυουν την καταντια μας?
Αφου δε θελουμε να δουμε που εχουμε φτασει τι να λεμε.
Αντε και να παρουμε και κινεζους ποδοσφαιριστες πλεον γιατι αδικουνται,εχουν μεγαλο μεριδιο πλεον στην αγορα μας.
Ελληνες,αλβανοι,ρωσοποντιοι,γεωργιανοι δεν υπαρχουν πλεον ειναι ολοι το ιδιο,ολοι  παιζουν στην ιδια εθνικη ομαδα.Νο problem.

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν βλέπω ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσει η φανατίλα γενικότερα. Δεν κρίνω κανένα εδώ μέσα και εκεί έξω. Σε καμία  περίπτωση δεν είμαι υπεράνω.

Πείτε μου όμως κάτι: Θα είχατε το ίδιο θέμα αν "παίζατε" με την παρακάτω ομάδα;

Θα λέγατε κάτι για την αλβανοτουρκογερμανοσουηδομερικανορωσοκαταγωγή τους; Π.χ. θα λέγατε "Δεν σας πηδάω παλιοαλβανοτουρκογερμανοσουηδομερικανορωσίδες;"
(Ναι, copy-paste το έκανα. Σιγά μην το ξαναέγραφα)

Συνημμένα

• adriana-145.jpg
    adriana-145.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 29

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
'Οσο για τον φίλο που σύγκρινε ελληνικές ακαδημίες με αυτές της Manchester. .. δεν θα το σχολιάσω!!!! Έτρωγα ένα μπισκότο και παρά λίγο να μου κάτσει όταν το διάβασα!!!

Μάλλων δεν κατάλαβες. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συγκρίνω την ακαδημία ποδοσφαίρου της Manchester με τα Ελληνικά σχολεία. Αλλά εγώ απο ένα παιδάκι 16-17 χρονών έχω την απαίτηση αν μη τι άλλο μέσα στο γήπεδο να τρέχει. Ο Νίνης πρέπει να δουλέψει πολύ ακόμα. Οτι και να πούμε παιχταράς παίχτουρας κλπ δεν είναι 

AMAN

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αφου τα σαπακια τα δικα μας δε μπορουν να παιξουν μπαλα καλυτερα απο ενα αλβανο καλα εκανε και μπηκε εθνικη.
Τετοιες ξεφτιλες μας αξιζουν γιαυτο και τοσα χρονια παμε σκατα στο ποδοσφαιρο.
Αντε να μπουν και τουρκοι και ταλιμπαν του χρονου μαζι μετα δικα μας σαπακια.

Α ρε περηφανη ελλαδα,αν το ξεραν τοτε αυτοι που πολεμησαν για σενα οτι σημερα θαμασταν με 1/6 πληθυσμο απο αλλοδαπους στην πρωτευουσα και με αλβανους εκπροσωπους μας σε διεθνη επιπεδα, ε ρε γελια που θαχαμε σημερα.
Προσωπικα θεωρω ντροπη να βαφτιζονται "ελληνες" αλβανοι σε χρονο dt μονο και μονο επειδη οι παραγοντες των ΠΑΕ κερδιζουν σε λεφτα απο τους ηλιθιους που νομιζουν οτι ενας παικτης κανει τη διαφορα.
Ντροπη επισης για καθε ελληνα εργατη που ενα 17χρονο θα βγαλει σε μια 5ετια οσα θα βγαλει αυτος στη ζωη του,αλλα και αλβανος?Ελεος..
Ωπ,λαθος εκανα δεν ειναι "αλβανος"ειναι "βορειοηπειρωτης"..
τωρα τι σχεση εχει εχει ο ελληνας εργατης με τον αλβανο ποδοσφαιριστη δεν σε πιανω.επισης σε ολες τις χωρες πλεον υπαρχει μεγαλος αριθμος μεταναστων που εργαζονται και μενουν εκει.εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με κανεναν αρκει να μην με πειραξει.σε ολες τις εθνικες επισης αγωνιζονται ξενοι παικτες που εχουν παρει τις εκαστοτε υπηκοοτητες.
Και να σου πω και κατι αλλο?εχω καφετερια και απασχολω και αλβανους.βοριοηπειρωτες οπως θες πεστους και ξερεις γιατι?διοτι στη δουλεια τους ειναι πολυ καλυτεροι απο τη δικη μας νεολαια η οποια το μονο που τη νοιαζει ειναι το αραγμα και η φραπεδια στην παραλια και το πως θα τη σκαπουλαρουμε σημερα απο το 8ωρο.οπως επισης παμπολες φορες για παραδειγμα εχουν ερθει γυναικες(ελληνιδες) μεγαλυτερης ηλικιας να μου ζητησουν δουλεια λεγοντας μου οτι εχουν αναγκη απο χρηματα και θελουν οποιαδηποτε δουλεια και οταν τους λεω ψαχνω μια αποκλειστηκα για τουαλετες καθαρισμα παιρνουν ενα υφος λες και τους ειπα δεν ξερω και εγω τι.
Αnyway για μενα ο ρατσισμος ειναι το χειροτερο πραγμα που υπαρχει.αν ο νινης ηταν πχ ελληνοολλανδος η κατι αλλο τεσπα θα ειχες το ιδιο προβλημα?//Δεν νομιζω

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το οτι εχουμε γινει χαβουζα των αλλοδαπων και κατα πλειοψηφια των αλβσνων ειναι επειδη καποιοι πονηροι τους βαζουν σαυτη τη χωρα,τους προσλαμβανουν,τους νοικιαζουν σπιτι για να κονομανε μαυρα.Δε λεω για τους νομιμους μεταναστες που ειναι με αδεια παραμονης,λεω για τους παρανομους που γινεται της πουτανας.
Αυτος ο παρανομος λοιπον συμφερει και να τον βαλεις στη δουλεια σου,να του νοικιασεις το σπιτι σου ε και να κανει και μερικες ληστειες τι εγινε?
Ειχαμε που ειχαμε τα δικα μας ελληνικα μαφιοζικα συστηματα,ηρθαν και τα εξωτερικα και ειμαστε ενταξει.
Οσο για το θα σε ενοχλησει καποιος μονο αν σε πειραξει,σου προτεινω να πας μια βολτα απο κεντρο μετα τις 1 με την κοπελα σου να δουμε αν σε πειραξει κανενας.Βεβαια αυτοι που δε τους πειραζουν ποτε ειναι αυτοι που ειναι στις "πανακριβες"συνοικιες οπου και σαφως κανενας μεταναστης ακομα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να μεινει εκει.
Αυτοι λοιπον σαφως και δεν εχουν προβλημα με τους μεταναστες.Εχουν ολοι οι υπολοιποι που τους λουζονται στις γειτονιες τους.
Εχω τετοιες αποψεις φιλε οχι γιατι ειμαι ρατσιστης αλλα και ολλανδοι να εμεναν σαυτη τη χωρα και να δημιουργουσαν τα προβληματα που κανουν οι αλβανοι το ιδιο θα ελεγα.
Βεβαια οι Ολλανδοι δεν εχουν ξεπεσει τοσο σαν εθνος που να θεωρουν σανιδα σωτηριας την ελλαδα.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
φιλε ΑΜΑΝ τη μερα που θα ερθει ο αλβανοσ και θα σου αδειασει το μαγαζι και πολλη πιθανον  αν αντισταθεισ να σε στειλει εισ κυριον που δεν στο ευχομαι θα καταλαβεισ τη παει να πει αλβανοσ υπαλληλοσ.διωχτουσ πριν σε καθαρισουν.

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εντάξει ρε παιδιά αν εξελιχθεί σε παιχταρά που του το εύχομαι,γιατί να μην παίξει?Έχουμε πολλούς καλούς παίχτες σ'αυτη τη θέση?Δεν το βλέπω εθνικιστικά αλλά καθαρά αγωνιστικά.Εξάλλου μας χάλασε ο Δήμας?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Έλληνας ειναι λεμεεεεεε...

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξιδακι σε οσους χαλιουνται στην προοπτικη της συμμετοχης του Βορειοηπειρωτη (ΕΛΛΗΝΑ την καταγωγη) Σωτηρη Νινη στην Εθνικη ομαδα...

Οσο και να χτυπιεστε ο μικρος ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ με κατι αρχιδια να, ΠΡΑΣΙΝΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ... :grin: :grin: :grin: :birdman:

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ξιδακι σε οσους χαλιουνται στην προοπτικη της συμμετοχης του Βορειοηπειρωτη (ΕΛΛΗΝΑ την καταγωγη) Σωτηρη Νινη στην Εθνικη ομαδα...

Οσο και να χτυπιεστε ο μικρος ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ με κατι αρχιδια να, ΠΡΑΣΙΝΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ... :grin: :grin: :grin: :birdman:

Είδατε τι βγάζει η Τριφυλλάρα!!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Να σας πω ρε παιδιά κάτι όμως...Έχουμε τοοοσα προβλήματα στο ποδόσφαιρο μας αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα, ένα χάλια πρωτάθλημα, χουλιγκανισμός, βία στα γήπεδα, ομάδες που δεν 'τραβάνε',παράγκες,προέδροι που μας κοροιδεύουν.. γενικά ένα ανύπαρκτο ελληνικό ποδόσφαιρο και δυστηχώς καθόμαστε και ασχολούμαστε με το 'εθνικό' θέμα του Νίνη...λες και θα αλλάξει τίποτα πια...

AMAN

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
@gaomanoules
οταν λεω εχω υπαλληλους εννοω φυσικα νομιμους με αδεια παραμονης και εργασιας.
επισης ειμαι απο επαρχια δεν μενω αθηνα και ποσο μαλιστα σε ακριβα προαστια

@taz
ενα βραδυ μου την επεσαν για την εισπραξη φιλε αλλα δεν ηταν αλβανοι...θες να σου πω τι ηταν?καταλαβες μαλλον.και ξερεις ποιος μπηκε μπροστα στον καυγα?ο αλβανος σερβιτορος μου.
οποτε μην τα ισοπεδωνεις ολα

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε μαγκες ενα σωρο <<ελληνες>> εχουν παιξει σε εθνικες ομαδες διαφορων αθληματων δεν νομιζω να σας πειραξε ο νινης...στο κατω κατω βορειοηπειρωτης ειναι και οχι μεξικανος....εδω θα βαπτισουν τον καστιγιο απο νερι σε νερωνα...τον μπατιστα τον θυμαστε της αεκ τον μαυρο με τις μπουκλες???ειχε παιξει στην εθνικη....τουλαχιστον αυτος δεν εκμεταλευτηκε την ελληνικη υπηκοοτητα παιζει και στην ελπιδων ...θυμαστε τουσςτομιτς,νακιτς,ταρλατς,ζεβροσενκο,σοκ,πετσαρσκι,μισουνοφ,τσακαλιδης, στογιακοβιτς....... και στο κατω κατω της γραφης η εθνικη ομαδα της ΗΠΑ ,Γαλλιας κτλ στο μπασκετ,ποδοσφαιρο μονο γηγενεις δεν ειναι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom