Νέα

Νίκος Αλέφαντος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alphonso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θυμάστε το χώσιμο που είχε κάνει στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλο από το πουθενά, είχε πάει ένα σχολείο στο μέγαρο και τα ρώταγε ο Πρόεδρος τι ομάδα είναι, ρωτάνε και αυτά, `Παναχαϊκή' τους λέει `αν και δεν πάμε και τόσο καλά', γράφει και ένα σχόλιο ένας δημοσιγραφάκος του στυλ :`Αλέφαντε στην είπε ο Πρόεδρος' και έγινε της τάνας, `ο ποδηλατάκιας' που δεν πέρνει ψήφους ούτε στο χωριό του κ.α.
Μάταια προσπαθούσαμε να τον ηρεμήσουμε αλλά αυτός τίποτα, οι μισοί στην Πάτρα να τον βρίζουν και οι μισοί να τον υποστηρίζουν, τελικά ο Λουκούπουλος τον έδιωξε.

Αθάνατη Ελλάδα. Αυτό δεν το θυμόμουνα :2funny: Μου θύμισε το άλλο με τη περιοδεία Σημίτη (Πρωθυπυργός όντας) στη Θράκη με λεωφορείο, όπου ο ιδιοκτήτης και οδηγός, ότι και να του λέγανε δεν άλλαζε τα σκυλάδικα '70 από τη κασέτα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλά έκανε και την είπε στον Στεφανόπουλο...γιατί όλοι επιδίδονταν σε ένα άνευ προηγουμένου γλύψιμο προς αυτόν,και τι σοβαρός που είναι και πρώτος σε δημοτικότητα κλπ...όταν όμως κατέβαινε στις εκλογές τον είχαν στο ουστ....το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα με τον Παπούλια...από το περιθώριο και την πολιτική ανυπαρξία όλοι τώρα τον γλύφουν ακατάπαυστα...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
καλά έκανε και την είπε στον Στεφανόπουλο...γιατί όλοι επιδίδονταν σε ένα άνευ προηγουμένου γλύψιμο προς αυτόν,και τι σοβαρός που είναι και πρώτος σε δημοτικότητα κλπ...όταν όμως κατέβαινε στις εκλογές τον είχαν στο ουστ....το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα με τον Παπούλια...από το περιθώριο και την πολιτική ανυπαρξία όλοι τώρα τον γλύφουν ακατάπαυστα...
Ο Κωνσταντίνος (Κωστής) Στεφανόπουλος (Πάτρα, 15 Αυγούστου 1926) διετέλεσε πέμπτος κατά σειρά, μετά την μεταπολίτευση του 1974 και την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Είναι δικηγόρος και πολιτικός. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1926. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 1954 άσκησε ενεργό δικηγορία μέχρι το 1974, ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών. Άρχισε να πολιτεύεται στις εκλογές του 1958 με την Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση (ΕΡΕ) και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας το 1964. Επανεξελέγη βουλευτής Αχαΐας, με τη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) στις εκλογές του 1974, 1977, 1981 και 1985. Διετέλεσε Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος από το 1981 μέχρι το 1985. Το 1974 μετείχε στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή ως Υφυπουργός Εμπορίου. Τα επόμενα επτά χρόνια υπήρξε μέλος των κυβερνήσεων της ΝΔ ως Υπουργός Εσωτερικών από το Νοέμβριο του 1974 μέχρι το Σεπτέμβριο του 1976, Υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών (Σεπτέμβριος 1976 - Νοέμβριος 1977) και Υπουργός Προεδρίας της Κυβερνήσεως (1977-1981).
Το 1985, ο Κ. Στεφανόπουλος διεκδίκησε χωρίς επιτυχία την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, κατόπιν αποχώρησε από αυτήν και στις 6 Σεπτεμβρίου του ιδίου έτους ίδρυσε το κόμμα της Δημοκρατικής Ανανέωσης (ΔΗ.ΑΝΑ.). Εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών στις εκλογές του 1989, ενώ παρέμεινε πρόεδρος του κόμματος αυτού μέχρι τον Ιούνιο του 1994

Οχι και πολιτική ανυπαρξία ο Στεφανόπουλος!!! δεν ανήκω σε αυτό τον χώρο, ίσα ίσα την δεξιά την μισώ, ούτε τοπικιστικά μιλάω, ίσως να τον υποστηρίζω λόγο τον ίδιων οπαδικόν επιλογών  ;)

Και για τον Παπούλια λάθος είσαι:

Το 1974 εντάχθηκε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και έγινε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Το 1977, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων. Έχει διατελέσει υπουργός Εξωτερικών τις περιόδους από 26/7/1985 έως 2/7/1989 και από 13/10/1993 έως 22/1/1996. Ως υπουργός συνετέλεσε τα μέγιστα στην επίλυση πολλών προβλημάτων της Μέσης Ανατολής, όπως και καθοριστική ήταν η παρέμβασή του για την τελική ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπηρέτησε επίσης κατά διαστήματα ως υφυπουργός Εξωτερικών και αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας. Εξελέγη βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1977 έως το 2004. Στις 8 Φεβρουαρίου 2005 εκλέχθηκε από την Ελληνική βουλή στο ανώτατο αξίωμα της χώρας

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ίσως δεν το διατύπωσα καλά...τον συμαπθούσα πάντα τον στεφανόπουλο,αξιοπρεπέστατος,άσχετα με την μαλακία του 1985....
απλά με αηδίαζε το εκ μέρους των καναλιών κυρίως λιβάνισμά του μέρα νύχτα....όπως συμβαίνει και σήμερα με τον παπούλια,ο οποίος ήταν ένας μετριότατος υπουργός εξωτερικών και οφείλει την ύπαρξή του στη φιλία του με τον Ανδρέα....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ίσως δεν το διατύπωσα καλά...τον συμαπθούσα πάντα τον στεφανόπουλο,αξιοπρεπέστατος,άσχετα με την μαλακία του 1985....
απλά με αηδίαζε το εκ μέρους των καναλιών κυρίως λιβάνισμά του μέρα νύχτα....όπως συμβαίνει και σήμερα με τον παπούλια,ο οποίος ήταν ένας μετριότατος υπουργός εξωτερικών και οφείλει την ύπαρξή του στη φιλία του με τον Ανδρέα....

τι μαλακια εκανε το 85?που διεκδίκησε το αρχηγιλίκι της ΝΔ?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
όχι βέβαια...αλλά που έφυγε...αφού έπαιξες κι έχασες,γιατί δεν αποδέχεσαι το αποτέλεσμα?...
καταλαβα τι λες..ε ενταξει ο καθενας το βλεπει αλλιως..
εσυ αν εχανες απο καποιον υποδεεστερο,θα εμενες?εγω οχι..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καταλαβα τι λες..ε ενταξει ο καθενας το βλεπει αλλιως..
εσυ αν εχανες απο καποιον υποδεεστερο,θα εμενες?εγω οχι..

καταρχήν αφού σε κέρδισε,δεν είναι υποδεέστερος...αλλά και σαν αρχηγικό προφίλ ήταν πολύ ανώτερος ο Μητσοτάκης....
άσε που η εποχή δεν σήκωνε ήπιους πολιτικούς τυπου Στεφανόπουλου...θυμήσου πόσο κορόιδευαν οι αριστεροί και οι πασοκτσήδες τον ράλλη για το δεν θέλω ου,που ήταν μια μικρή έστω έκφραση πολιτικού πολιτισμού....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καταρχήν αφού σε κέρδισε,δεν είναι υποδεέστερος...αλλά και σαν αρχηγικό προφίλ ήταν πολύ ανώτερος ο Μητσοτάκης....
άσε που η εποχή δεν σήκωνε ήπιους πολιτικούς τυπου Στεφανόπουλου...θυμήσου πόσο κορόιδευαν οι αριστεροί και οι πασοκτσήδες τον ράλλη για το δεν θέλω ου,που ήταν μια μικρή έστω έκφραση πολιτικού πολιτισμού....

βασικα για τον μητσοτακη δεν εχω καθολου καλη αποψη,αλλα να σου πω,εσενα αν αρχηγος στο κομμα σου, αναλαμβανε καποιος που θεωρουσες επικίνδυνο ή ασχετο ή ολα τα ασχημα μαζι,δεν θα εφευγες?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ έχω αρκετά καλή γνώμη...πιστεύω πως δικαιώθηκε σε όλες του τις επιλογές ιδιωτικοποιήσεις,εξωτερικά κλπ...αλλά εδώ και 50 χρόνια δέχεται μεγάλο πόλεμο για μια επιλογή του που ήταν αμφιλεγόμενη την αποστασία...και με χαρακτηρισμούς αδικαιολόγητους του τύπου εφιάλτης,γκαντέμης κλπ...ποτέ δεν κρίθηκε ψύχραιμα...
σκέψου τι ανάλογες ανήθικες ή ανέντιμες πράξεις έκανε ο Ανδρέας και όμως θεοποιήθηκε,από την αριστερή προπαγάνδα εφημερίδων,καναλιών κλπ....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγώ έχω αρκετά καλή γνώμη...πιστεύω πως δικαιώθηκε σε όλες του τις επιλογές ιδιωτικοποιήσεις,εξωτερικά κλπ...αλλά εδώ και 50 χρόνια δέχεται μεγάλο πόλεμο για μια επιλογή του που ήταν αμφιλεγόμενη την αποστασία...και με χαρακτηρισμούς αδικαιολόγητους του τύπου εφιάλτης,γκαντέμης κλπ...ποτέ δεν κρίθηκε ψύχραιμα...
σκέψου τι ανάλογες ανήθικες ή ανέντιμες πράξεις έκανε ο Ανδρέας και όμως θεοποιήθηκε,από την αριστερή προπαγάνδα εφημερίδων,καναλιών κλπ....

τι ανεντιμες πραξεις εκανε ο ανδρεας?αν εννοεις το 'βρωμικο 89' ,αθωωθηκε αν θυμασαι..

αστο θα βγουμε οφ τοπικ,εγω τον εχω συνδεσει με τις μεγαλες καταληψεις-πορεεις για την παιδεια κ την δολοφονια του τεμπονερα κ την εισοδο των αλβανων στην χωρα..

αλλααστο,ειμαστε οφ τοπικ,θα τα πουμε σε αναλογο τοπικ αλλη στιγμη

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μαγκες εδω ειναι τοπικ για τον αλεφαντο οχι για την νεα δημοκρατια ουτε για το πασοκ 

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
ο υπερτατος αλεφας τα χωνει στον Τραπεζανιδη
[youtube=425,350]R1oAmaRRkog[/youtube]

[youtube=425,350]DOR8lFih8FI[/youtube]

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Υπάρχει και στο Facebook "Nikos Alefantos appreciation society"

OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
ολοκληρο το "σουπερ σαββατο" της προηγουμενης εβδομαδας με τον αλεφα καλεσμενο να αναλυει τα αιτια της αποτυχιας στο euro  :jerking: :jerking:
[youtube=425,350]kYboyybVeF4[/youtube]
[youtube=425,350]Pr9Hm-qnXo0[/youtube]
[youtube=425,350]Mci7Sv8NQS4[/youtube]

OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
Αλεφαντος vs χαριστεας
[youtube=425,350]Y-yJpwtIAFI&feature=related[/youtube]

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλά αυτός για εμένα προσωπικά αποτελεί το μεγαλύτερο νούμερο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και αποτελεί ντροπή για αυτό η ύπαρξη ατόμων σαν τον Αλέφαντο.....

και τελικά αν και αποτελεί ατόπημα η εκπομπή του Αντένα με το άτομο αυτό τόσο και άστοχη ήταν η επίθεση του στον Χαριστέα που τουλάχιστον ήταν και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Εθνικής μα ομάδας που είχε φυσική κατάσταση ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα ήταν για κανένα σανατόριο....

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ειχε Αλεφα στον Alpha. Τα πε ωραια για αλλη μια φορα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
[youtube=425,350]fM8zDuWQ6-8[/youtube]

:2funny: :2funny: Μεγάλη μπάλα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλά θεϊκή στιγμή το περασμένο weekend!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom