Gamikos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.179
- Πόντοι
- 1.011
Μηπως ξερεις που το βρισκουμαι?το βιντεο παντως ειναι ολα τα λεφτα
Μηπως ξερεις που το βρισκουμαι?το βιντεο παντως ειναι ολα τα λεφτα
στο κοτερο η το "αλλο" ? γιατι και τα δυο ειναι ολα τα λεφτα!το βιντεο παντως ειναι ολα τα λεφτα
Μηπως ξερεις που το βρισκουμαι?
ο αλεξ μονο με χοντρες κραταει βιντεοτυπε , μελος celebre εχει τα πάντα , μετα στελνεις σε μελος Αλεξ71 , αυτος εχει και πιο παλιο υλικο που εχει διαγραφει απο εδω μεσα , για να μην εχουμε προβληματα με το σαητ
Ευχαριστω για την αμεση απαντιση αν καταλαβα πρεπει να στειλω στον celebre δν υπαρχουν σε καποιο linkτυπε , μελος celebre εχει τα πάντα , μετα στελνεις σε μελος Αλεξ71 , αυτος εχει και πιο παλιο υλικο που εχει διαγραφει απο εδω μεσα , για να μην εχουμε προβληματα με το σαητ
Ευχαριστω για την αμεση απαντιση αν καταλαβα πρεπει να στειλω στον celebre δν υπαρχουν σε καποιο link
στο κοτερο η το "αλλο" ? γιατι και τα δυο ειναι ολα τα λεφτα!
μονταρισμενο πρεπει να ειναι αυτο. ειχε πολλες εκδοσεις με διαφορετικες ηχητικες ατακες για να νομιζουν οτι ειναι διαφορετικο βιντεοαυτο που δινει κωλο και φωναζει ''σκιστο μου πουτσαρα μου''
μονταρισμενο πρεπει να ειναι αυτο. ειχε πολλες εκδοσεις με διαφορετικες ηχητικες ατακες για να νομιζουν οτι ειναι διαφορετικο βιντεο
εγω εχω το mirror για να μην εχει τα metadata και βρουν απο που διερρευσε! ;)οχι ρε, εχω το οριτζιναλ
ενας φιλος μου το εχει τραβηξει
το ανταλλασω με βιντεο της νομικου με δονητη στον κωλοεγω εχω το mirror για να μην εχει τα metadata και βρουν απο που διερρευσε! ;)
στειλε νομικουτο ανταλλασω με βιντεο της νομικου με δονητη στον κωλο
στειλε νομικου
οτι εχεις πιο γρηγορο , βιαζομαιμε τον δονητη η την παρτουζα???
Κορμαραα!!!