spuridonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 912
- Πόντοι
- 81
Μουναρα μου!!!λάστιχο θα τον κάνουμε πάλι!
γαμωτο το ειχα και εγω αυτο στο παλιο το κινητο! εχεις και το ξεκωλιασμα? αν και δεν ηταν σε καλη ποιοτηταTρομερή η Ράλλη στο κρεβάτι ολόγυμνη και απλωμένη.
Επεσε υγρό και πέφτει ακόμη για τις φωτό της Ράλλη .Δυνατά πλάνα.γαμωτο το ειχα και εγω αυτο στο παλιο το κινητο! εχεις και το ξεκωλιασμα? αν και δεν ηταν σε καλη ποιοτητα
Το πιθανότερο να μπήκε η υπόθεση αρχείο .Κανείς δεν ξέρει τί έγινε.Υποτίθεται οτι ειχε κανει μήνυση κατά αγνώστων τοτε που διέρρευσαν οι φωτογραφίες, αλλα δεν ακούστηκε να εγινε κατι με αυτο το θεμα.
Φαντάσου να ειχαν διαρρεύσει και πιο αποκαλυπτικές και σκληρές φωτο, ακόμα θα τον παίζαμε νον στοπ απο το 2018.Επεσε υγρό και πέφτει ακόμη για τις φωτό της Ράλλη .Δυνατά πλάνα.
Και με αυτές έχει πέσει πολύ δουλειά πάντως.Δυναμίτης η Ράλλη.Φαντάσου να ειχαν διαρρεύσει και πιο αποκαλυπτικές και σκληρές φωτο, ακόμα θα τον παίζαμε νον στοπ απο το 2018.
Πιστευει κανεις οτι δεν υπηρχαν και πιο δυνατες φωτο ή και βιντεο?? Εγω λεω στανταρ υπηρχαν ειναι δυνατον να τραβηξε ερασιτεχνικα και να πηρε ο φακος μονο οτι δειχνει στηθος αντε και λιιιιγο κωλαρακι?? Οποιος εχει τετοιο υλικο στο κινητο του ή στο pc του στανταρ εχει κι αλλο πιο δυνατο! Απλα μαλλον αυτος που τις διερρευσε ηξερε τι εκανε και ηθελε να γινει ελεγχομενη διαρροη φωτο συγκεκριμενων...Φαντάσου να ειχαν διαρρεύσει και πιο αποκαλυπτικές και σκληρές φωτο, ακόμα θα τον παίζαμε νον στοπ απο το 2018.
Ετσι.Αλλιώς θα έτρεχε μέχρι σήμερα στη Δικαιοσύνη και δε θα ξέμπλεκε.Πιστευει κανεις οτι δεν υπηρχαν και πιο δυνατες φωτο ή και βιντεο?? Εγω λεω στανταρ υπηρχαν ειναι δυνατον να τραβηξε ερασιτεχνικα και να πηρε ο φακος μονο οτι δειχνει στηθος αντε και λιιιιγο κωλαρακι?? Οποιος εχει τετοιο υλικο στο κινητο του ή στο pc του στανταρ εχει κι αλλο πιο δυνατο! Απλα μαλλον αυτος που τις διερρευσε ηξερε τι εκανε και ηθελε να γινει ελεγχομενη διαρροη φωτο συγκεκριμενων...
Και εγώ αυτό πιστεύω, έγινε ελεγχόμενη διαρροή είτε γιατί δεν ήθελαν να την κάνουν εντελώς ρόμπα είτε γιατί ήθελαν να την εκβιάσουν για κάποιο θέμα οπότε η διαρροή ήταν για προειδοποίηση.Πιστευει κανεις οτι δεν υπηρχαν και πιο δυνατες φωτο ή και βιντεο?? Εγω λεω στανταρ υπηρχαν ειναι δυνατον να τραβηξε ερασιτεχνικα και να πηρε ο φακος μονο οτι δειχνει στηθος αντε και λιιιιγο κωλαρακι?? Οποιος εχει τετοιο υλικο στο κινητο του ή στο pc του στανταρ εχει κι αλλο πιο δυνατο! Απλα μαλλον αυτος που τις διερρευσε ηξερε τι εκανε και ηθελε να γινει ελεγχομενη διαρροη φωτο συγκεκριμενων...
Όντως?Με τον @celebre ειναι μαλλον στη φωτο
ετσι πιστευωΌντως?
ΣΟΚ...ετσι πιστευω
Γιατί; Φαντάσου να ήταν με τον ΒαροΣΟΚ...