Ομορφες..πολύ όμορφες γυναίκες.
Αλλά δυστυχώς είναι συνηθισμένες σε άλλο τρόπο ζωής. Πουλάνε την ομορφια τους ή (ας το πω καλυτερα) έχουν απαιτήσεις για να τη διαθεσουν.
Οι ίδιες θα σου πουνε.."Εχω απαιτήσεις απο ένα άντρα... Να με φροντίζει, να με αγαπαει, δε με νοιαζει τοσο η ομορφια όσο η προσωπικότητα" Και θα σου αμολησουν και ένα "εγω εργαζομαι και εχω μαθει να είμαι ανεξάρτητη"...
Φυσικα δεν πανε στο Ζουμπερι για μπανια...πανε στη Μυκονο, Σαντορίνη, Σκιαθο κλπ Συνηθως τα φτιαχνουν με "επιχειρηματιες"...
Τωρα εγω και εσυ που τελος παντων σπουδασαμε και βγαζουμε ένα χιλιαρικο το μηνα με το ζορι...ε δε γινεται να κυκλοφορησεις με αυτες. Δε φτανουν. Φτανουν για να συντηρησεις τον εαυτο σου, να πληρωσεις τους λογαριασμους σου, να πας κανα καφε με φιλους και να κανονισεις κανα 3ημερο εδω κοντα. Στην καλυτερη να πας κανα στουντιο 2 φορες το μηνα το πολυ.
Μετα θα βρεις κανα γκομενακι πανω κατω σαν και εσενα. μετρια εμφανιση, μετριο ύψος, μετρια στο σεξ.
Και ζεις μια ζωή μετριοτητας.
Γαμας και κανα πουτανακι που και που για να νιωσεις γκομενος, το παιζεις χαβαλε με φιλους για να δειξεις σπουδαιος ενω είσαι μετριοτητα.
Βεβαια υπαρχουν και οι πουθεναδες, ακομα χειροτερα.
Αν βγαζεις 2 χιλιαρικα το μηνα κάπως την παλευεις για πιο καλη γκομενα, πιο καλο αμαξι και ζωη.
Τωρα όλες αυτες οι μοντελες πρεπει να βγαζεις πολυ περισσότερα για να τις ζήσεις (και να γαμας).
Και πιστευω οι πουτανες (οι δηλωμενες) θα σου βγουνε οικονομικότερα...