Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
τι να το κάνει το τάπα ρε τύπε,τραβα παρα πίσω να δεις αντρα βαρβατο που τη καρφώνει,κανας περσοναλ θα ειναι ο κοντοπουτανος κέτς

εν εχει ο ταπας κανα κοτερο και μερικα μυρια στην τραπεζα μια χαρα θα την καρφωνε...

αυτες οι γκομενες ηθελα να ξερω τι κανουν οταν το βυζι και ο κωλος τους φτασει πατωμα, περασουν τα 40 και εχουν περασει ολους τους γκομενους με τα λεφτα που της γαμανε για 1 χρονο μετα τις βαριουνται βρισκουν νεα πιπινια γιατι μπορουν και αυτες τις διαολοστελνουν σαν προφυλακτικο μετα το γαμισι

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ποιος ξερει μπορει να την καρφωνουν και οι 2. :2on1:
o επισημος σιγουρα,δε τιθεται θεμα για αυτο,ο κοντός μπορει στο παρτ ταιμ
αυτες οι γκομενες ηθελα να ξερω τι κανουν οταν το βυζι και ο κωλος τους φτασει πατωμα, περασουν τα 40 και εχουν περασει ολους τους γκομενους με τα λεφτα που της γαμανε για 1 χρονο μετα τις βαριουνται βρισκουν νεα πιπινια γιατι μπορουν και αυτες τις διαολοστελνουν σαν προφυλακτικο μετα το γαμισι
αν εχουν κανει τις οικονομιες τους διαβιουν αξιοπρεπη γεράματα αλλιως ξεφτιλιζονται σα το σαπιο γκιλφ χριστινα παππά

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
τα γυαλια της τι τα έκανε τελικα? στον κώλο του τα έβαλε?
ο τύπος σαν υπηρεσία μου φαίνεται
αλλάζει τα λεκανάκια και τεντώνει τα σεντόνια γιαυτό και είναι μυώδης

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ομορφες..πολύ όμορφες γυναίκες.
Αλλά δυστυχώς είναι συνηθισμένες σε άλλο τρόπο ζωής. Πουλάνε την ομορφια τους ή (ας το πω καλυτερα) έχουν απαιτήσεις για να τη διαθεσουν.
Οι ίδιες θα σου πουνε.."Εχω απαιτήσεις απο ένα άντρα... Να με φροντίζει, να με αγαπαει, δε με νοιαζει τοσο η ομορφια όσο η προσωπικότητα" Και θα σου αμολησουν και ένα "εγω εργαζομαι και εχω μαθει να είμαι ανεξάρτητη"...

Φυσικα δεν πανε στο Ζουμπερι για μπανια...πανε στη Μυκονο, Σαντορίνη, Σκιαθο κλπ Συνηθως τα φτιαχνουν με "επιχειρηματιες"...
Τωρα εγω και εσυ που τελος παντων σπουδασαμε και βγαζουμε ένα χιλιαρικο το μηνα με το ζορι...ε δε γινεται να κυκλοφορησεις με αυτες. Δε φτανουν. Φτανουν για να συντηρησεις τον εαυτο σου, να πληρωσεις τους λογαριασμους σου, να πας κανα καφε με φιλους και να κανονισεις κανα 3ημερο εδω κοντα. Στην καλυτερη να πας κανα στουντιο 2 φορες το μηνα το πολυ.
Μετα θα βρεις κανα γκομενακι πανω κατω σαν και εσενα. μετρια εμφανιση, μετριο ύψος, μετρια στο σεξ.
Και ζεις μια ζωή μετριοτητας.
Γαμας και κανα πουτανακι που και που για να νιωσεις γκομενος, το παιζεις χαβαλε με φιλους για να δειξεις σπουδαιος ενω είσαι μετριοτητα.
Βεβαια υπαρχουν και οι πουθεναδες, ακομα χειροτερα.

Αν βγαζεις 2 χιλιαρικα το μηνα κάπως την παλευεις για πιο καλη γκομενα, πιο καλο αμαξι και ζωη.

Τωρα όλες αυτες οι μοντελες πρεπει να βγαζεις πολυ περισσότερα για να τις ζήσεις (και να γαμας).
Και πιστευω οι πουτανες (οι δηλωμενες) θα σου βγουνε οικονομικότερα...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Αλλά δυστυχώς είναι συνηθισμένες σε άλλο τρόπο ζωής. Πουλάνε την ομορφια τους ή (ας το πω καλυτερα) έχουν απαιτήσεις για να τη διαθεσουν.
Οι ίδιες θα σου πουνε.."Εχω απαιτήσεις απο ένα άντρα... Να με φροντίζει, να με αγαπαει, δε με νοιαζει τοσο η ομορφια όσο η προσωπικότητα" Και θα σου αμολησουν και ένα "εγω εργαζομαι και εχω μαθει να είμαι ανεξάρτητη"...

Φυσικα δεν πανε στο Ζουμπερι για μπανια...πανε στη Μυκονο, Σαντορίνη, Σκιαθο κλπ Συνηθως τα φτιαχνουν με "επιχειρηματιες"...
Τωρα εγω και εσυ που τελος παντων σπουδασαμε και βγαζουμε ένα χιλιαρικο το μηνα με το ζορι...ε δε γινεται να κυκλοφορησεις με αυτες. Δε φτανουν. Φτανουν για να συντηρησεις τον εαυτο σου, να πληρωσεις τους λογαριασμους σου, να πας κανα καφε με φιλους και να κανονισεις κανα 3ημερο εδω κοντα. Στην καλυτερη να πας κανα στουντιο 2 φορες το μηνα το πολυ.
Μετα θα βρεις κανα γκομενακι πανω κατω σαν και εσενα. μετρια εμφανιση, μετριο ύψος, μετρια στο σεξ.
Γαμας και κανα πουτανακι που και που για να νιωσεις γκομενος, το παιζεις χαβαλε με φιλους για να δειξεις σπουδαιος ενω είσαι μετριοτητα.

Αν βγαζεις 2 χιλιαρικα το μηνα κάπως την παλευεις για πιο καλη γκομενα, πιο καλο αμαξι και ζωη.

Τωρα όλες αυτες οι μοντελες πρεπει να βγαζεις πολυ περισσότερα για να τις ζήσεις (και να γαμας).

ωραιος  αλλα τα φραγκα κ τα μουνια δεν κανουν τον ανθρωπο

η καλοσυνη το ηθος κ η ευγενεια σε ανεβαζουν στα ματια των αλλων

αν σε ρωτησω που καθηγητες σου θυμασαι απο την ιατρικη θα σκεφτεις του πιο καλοσυνατους που αγαπουσαν τους φοιτητες

οχι τα μουνοπανα με τις μεγαλες εδρες ουτε τα λαμογια που γαμουσαν φοιτητριες στα γραφεια τους για να τις περνανε στα μαθηματα

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Φιλε ειναι στο DNA τηε Ελλεινιδας το να θελει να βρει πλουσιο γαμπρο... απο μανα σε κορη περναει και προφορικα...
αυτη η Ραλλη τουλαχιστον προσπαθησε να γινει γνωστη ... γκομενες που απλα εχουν ενα καλο σωμα και ομορφο πρωσοπο θελουν να λυσουν τα προβληματα τους τα οικονομικα και μη , με τον πλουσιο γαμπρο... τι να λεμε τωρα ετσι εχει καταντισει ο κοσμος και αυτοι ειναι οι ανθρωποι... γι αυτο και εγω λεω καλητερα πουτανα και εξω απο την πορτα παρα πουτανα στον σβερκο μια ζωη κι ας ειναι και η Ραλλη

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486

Μια χαρά είσαι με χίλια γιούρια αν κατέχεις και δικό σου σπίτι. Με δύο χιλ είσαι άρχοντας... Εδώ άλλοι τη βγάζουν με 600 (και στο νοίκι) ή πόσοι ακόμα παίρνουν από τα τρία το μακρύτερο στην Ελλάδα του 2016. Επίσης όπως τη βρίσκει ο καθένας με γκόμενες και γαμήσια επί πληρωμή ή μη...

Προφανώς η κοπέλα μοντέλο/παρουσιάστρια/"τραγουδίστρια" θα ψάξει για κάποιον από το συνάφι της και γύρω.
Δεν θα τη δεις ποτέ να βγαίνει για καφέ στα Πατήσια ή να πηγαίνει διακοπές στη Νέα Μάκρη όπως λες και εσύ. Θα τη δεις όμως στην Κηφισιά για καφέ ή στη Βουλιαγμένη και το καλοκαίρι σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί, με όνειρο ζωής να βρει το πριγκηπόπουλο (aka χορηγό/εφοπλιστή).

Το άσχημο και το παράλογο όμως σε αυτό το "παιχνίδι" είναι οι μετρίου επιπέδου γκόμενες (ή και χαμηλότερα) που έχουν και αυτές τέτοιες βλέψεις πλέον :headbang: ...

Προσωπικά έχω πάψει να ζηλεύω ακριβή ζωή, σπίτια πολυτελείας, εξοχικά και αυτοκίνητα άνω του 50αρικου.
Από μένα τρώει αρκετό φτύσιμο πλέον το κάθε ξεκωλάκι που ψάχνει να βρει φαγητό εκεί που δεν φτάνει όπως φυσικά και η κάθε μετριότητα με ύφος Μπριζίτ Μπαρντό.

Σεξ με ιερόδουλη μερικές φορές το μήνα και όλα μια χαρά.
Έχω βρει την υγεια μου και επίσης με το φτύσιμο εισπράττω αναγνώριση κάποιες φορές σε σχέση με άλλους τύπους/αγαπούληδες που κολλάνε πάνω τους ή τρέχουν ξοπίσω τους...

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
δεν το περιμενα να γινει πορνη πολυτελειας η νικολετα....

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
δεν το περιμενα να γινει πορνη πολυτελειας η νικολετα....

Εσύ μάλλον είσαι αγνό παιδί και πίστευες ότι θα παραμείνει μια απλή πόρνη του λαού.. :2funny: :2funny: :2funny: Εκτός αν την ήξερες απ'το σχολείο κι άλλαξε απρόσμενα επαγγελματικό προσανατολισμό..

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865

Δυστυχώς όλες οι νέες το έχουν αυτό.Μόνο απαιτήσεις για να δίνουν ένα μουνί,εαν και όποτε θέλουν.Δεν φταίνε αυτές.Είναι σφάλμα των οικογενειών τους,ιδιαιτέρως των μανάδων τους.Επίσης η κοινωνία ευθύνεται πάρα πολύ,καθώς προάγει συνεχώς και αποδέχεται τέτοια πρότυπα.Όμως η μεγαλύτερη ευθύνη είναι στο ίδιο το άτομο,καθώς όσο και να "επιρρεάζεσαι",στην τελική είναι δική σου η απόφαση για το τι θα κάνεις.Δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε τέτοιες γυναίκες.Δεν έχουν εργαστεί ποτέ τους σε αληθινή δουλειά,κοκόμαθαν απο μαλακοκάβληδες μουνόδουλους πιρφορους και εν γένει προτίμησαν να είναι πόρνες για να περνάνε καλά.Αλλά ακόμα και στον ρόλο της πόρνης δεν τα καταφέρνουν.Βλέπετε η πόρνη είναι τίμια,καθώς παίρνει λεφτά για πολύ συγκεκριμένα πράγματα και μέχρι εκεί.Δεν πουλαει κυριλίκι,φούμαρα κα δεν βαπτίζεται με άλλη ιδιότητα για να κάνει τζιριτζάτζουλες.Η Ράλλη και άλλες "celebrities" ανα τον κόσμο είναι καριολάρες που απλά ψάχνουν χορηγούς για να παίρνουν λεφτά και πολλές φορές δεν κάνουν καν σεξ μαζί τους,αν είναι και τίποτα αγαπούληδες.Βέβαια τις γαμάνε άλλοι τσάμπα,αλλά είναι άλλο καπέλο αυτό.Ζουν μέσα στο ψέμα.Και όχι ψέμα προς το "κοινό",αλλά προς τον ίδιο τους τον εαυτό.Κάποια στιγμή ξυπνάνε,όμως,και οι συνέπειες είναι καταστροφικές.Δεν είναι τυχαία τα περιστατικά "celebrities" που απο την μια στιγμή στην άλλη διαλύθηκαν απο το αλκοόλ ή την πρέζα.

kafetzis1886

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Like
16
Πόντοι
1
:tits: :tits: :tits: :wanker: :wanker: :tits: :tits:

gr-celebs.blogspot.gr%2B%2B3.jpg
gr-celebs.blogspot.gr%2B%2B4.jpg
gr-celebs.blogspot.gr%2B%2B2.jpg
gr-celebs.blogspot.gr%2B%2B8.jpg
gr-celebs.blogspot.gr%2B%2B6.jpg

[URL unfurl="true"]http://gr-celebs.blogspot.gr/2016/08/vd_24.html[/url]

kafetzis1886

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Like
16
Πόντοι
1
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Από τα πιο ωραία μουν!@ της τηλεόρασης [/size][/size][/size][/size][/size][/size] :wanker: :wanker: :wanker:

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Να την εχεις να χτυπαει τη μουναρα της πανω στον πουτσο σου και να πιπιλας τις βυζαρες της....και για να γινω και ρομαντικος εξω να χιονιζει και μεσα να εχεις αναμενο τζακι....και μετα χυσιμο στη μουρη!!!!!! :pipa1:  :pipa2: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom