You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νικολέττα Ράλλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Από αυτά που λέει έχει νοοτροπία Ελλεηνίδας αλλά της συγχωρούνται όλα λόγω βυζιών!
Η Νικολέττα Ράλλη είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Ιάσονα Μιχόπουλο, με τον οποίο τη βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις.
Κάπου διάβασα πως είναι δύο χρόνια μικρότερός της.
1) «Δεν θα σχολιάσω τίποτα για τη διαφορά ηλικίας» μου λέει γελώντας.
«Είναι πολύ μικρή άλλωστε, δεν το έχω σκεφτεί καθόλου τον καιρό που είμαστε μαζί.
Έχουμε κλείσει ενάμιση χρόνο σχέσης.
Μου φαίνεται πολύ περισσότερο βέβαια.
2)Τον γνώρισα το 2014 σε ένα ταξίδι που είχα πάει με μια ομάδα γιόγκα.
Τότε απλά είχαμε συστηθεί και ουδέποτε μου είχε περάσει τότε από το μυαλό κάτι άλλο. Αργότερα ήρθαμε κοντά μέσα από μαθήματα Iron Hot Yoga (σ.σ. γιόγκα με βάρη σε περιβάλλον με μεγάλη θερμοκρασία) που έτυχε να κάνουμε μαζί.
Για ένα διάστημα ανταλλάσσαμε συνεχώς μηνύματα στο Facebook και τέσσερις μήνες μετά βγήκαμε για φαγητό.
Θυμάμαι ότι είχαμε πάει στο Artisanal, στην Κηφισιά, και εκείνος είχε πολύ άγχος, ενώ εγώ ένιωθα ότι βγήκα με ένα γνωστό μου που συμπαθώ, για να τον γνωρίσω καλύτερα.
Σκέψου πως δεν είχα ντυθεί καν σαν να βγαίνω ραντεβού, ήμουν πολύ πιο χύμα.
Περάσαμε πολύ ωραία και από τότε είμαστε μαζί».
3)Πόσο εύκολο είναι για ένα ζευγάρι να περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μακριά, δεδομένου πως ο Ιάσονας μαζί με τον αδελφό του, Φίλιππο, τρέχει το οικογενειακό ξενοδοχείο Κιβωτός στη Μύκονο;
«Επειδή δεν μένουμε μαζί,περισσότερο κοινό χρόνο περνάμε το καλοκαίρι στη Μύκονο, ουσιαστικά εκεί συζούμε.
Βέβαια ο Ιάσονας δουλεύει,οπότε εγώ τον περιμένω να τελειώσει με τις υποχρεώσεις του για να ιδωθούμε.
Το καλύτερό μου είναι όταν είναι και η Αθηνά Οικονομάκου στο νησί (σ.σ. η σύντροφος του αδελφού του, Φίλιππου) και κάνουμε παρέα, πάμε για μπάνιο, περνάω υπέροχα μαζί της» λέει.
4)Σήμερα, η επαγγελματική της δραστηριότητα αναπτύσσεται σε δύο πυλώνες.
«Εδώ κι ένα χρόνο έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας υποδημάτων Tsakiris Mallas.
Αυτή η συνεργασία είναι για μένα ένα δώρο όσον αφορά την εμπειρία αλλά και το αντικείμενο, που το αγαπώ πολύ» μου λέει η Νικολέττα, η οποία παράλληλα διατηρεί και το προσωπικό της blog στο Queen.gr.
«Ό,τι κάνω επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια με γεμίζει και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Δουλεύω από παιδί και μου αρέσει να είμαι δημιουργική.
Και οικογένεια να κάνω, θα συνεχίσω να δουλεύω, γιατί δεν έχω μάθει να κάθομαι και να με συντηρούν οι άλλοι».
1)Μόλις της πετάνε για τη διαφορά ηλικίας (και για να μη την χαρακτηρίσουν) αρχίζει τα κλασσικά εμετικά "δεν θα σχολιάσω τίποτα" αλλά αμέσως μετά μωρή καριολίτσα "είναι πολύ μικρή άλλωστε,δεν το έχω σκεφτεί καθόλου" κλπ,κλπ.
2)Τον τύπο τον γνώρισε σε κάτι γιόγκες και λοιπές αηδίες-ας πούμε οκ ως εδώ,αν και ο τύπος δείχνει για
Εδέησε να βγει έξω,μαζί του,για φαγητό,για να γνωριστούν καλύτερα ύστερα από ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ!
(Όπου ο άλλος βέβαια ήταν χεσμεντέν και κρεμόταν από τα χείλη-πάνω και κάτω-της βυζοΝικολέτας ενώ αυτή τον είχε γραμμένο στη μούνα της.)
3)Ο Ιάσωνας έχει ξενοδοχείο στη Μύκονο-υπεράνω χρημάτων δηλαδή η Νικολέτα.
"Ο Ιάσωνας δουλεύει οπότε εγώ τον περιμένω να τελειώσει με τις υποχρεώσεις του για να ιδωθούμε".
Της πουτάνας γίνεται δηλαδή.
Η υπόθεση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα μια και το καλύτερό της είναι όταν βρίσκεται στη Μύκονο και η Οικονομάκου (η οποία έχει διπλαρώσει τον αδελφό του Ιάσωνα-άλλο βρωμόμουνο αυτό) οπότε οι μέρες περνάνε ευχάριστα στο στυλ "περιμένοντας τον Ιάσωνα πλακομουνιάζομαι με την Οικονομάκου".
4)Τα περί επαγγελματικής απασχόλησής της είναι για να γελάν (μαζί με τα βυζιά της) κι οι πέτρες
Η Νικολέττα Ράλλη είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Ιάσονα Μιχόπουλο, με τον οποίο τη βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις.
Κάπου διάβασα πως είναι δύο χρόνια μικρότερός της.
1) «Δεν θα σχολιάσω τίποτα για τη διαφορά ηλικίας» μου λέει γελώντας.
«Είναι πολύ μικρή άλλωστε, δεν το έχω σκεφτεί καθόλου τον καιρό που είμαστε μαζί.
Έχουμε κλείσει ενάμιση χρόνο σχέσης.
Μου φαίνεται πολύ περισσότερο βέβαια.
2)Τον γνώρισα το 2014 σε ένα ταξίδι που είχα πάει με μια ομάδα γιόγκα.
Τότε απλά είχαμε συστηθεί και ουδέποτε μου είχε περάσει τότε από το μυαλό κάτι άλλο. Αργότερα ήρθαμε κοντά μέσα από μαθήματα Iron Hot Yoga (σ.σ. γιόγκα με βάρη σε περιβάλλον με μεγάλη θερμοκρασία) που έτυχε να κάνουμε μαζί.
Για ένα διάστημα ανταλλάσσαμε συνεχώς μηνύματα στο Facebook και τέσσερις μήνες μετά βγήκαμε για φαγητό.
Θυμάμαι ότι είχαμε πάει στο Artisanal, στην Κηφισιά, και εκείνος είχε πολύ άγχος, ενώ εγώ ένιωθα ότι βγήκα με ένα γνωστό μου που συμπαθώ, για να τον γνωρίσω καλύτερα.
Σκέψου πως δεν είχα ντυθεί καν σαν να βγαίνω ραντεβού, ήμουν πολύ πιο χύμα.
Περάσαμε πολύ ωραία και από τότε είμαστε μαζί».
3)Πόσο εύκολο είναι για ένα ζευγάρι να περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μακριά, δεδομένου πως ο Ιάσονας μαζί με τον αδελφό του, Φίλιππο, τρέχει το οικογενειακό ξενοδοχείο Κιβωτός στη Μύκονο;
«Επειδή δεν μένουμε μαζί,περισσότερο κοινό χρόνο περνάμε το καλοκαίρι στη Μύκονο, ουσιαστικά εκεί συζούμε.
Βέβαια ο Ιάσονας δουλεύει,οπότε εγώ τον περιμένω να τελειώσει με τις υποχρεώσεις του για να ιδωθούμε.
Το καλύτερό μου είναι όταν είναι και η Αθηνά Οικονομάκου στο νησί (σ.σ. η σύντροφος του αδελφού του, Φίλιππου) και κάνουμε παρέα, πάμε για μπάνιο, περνάω υπέροχα μαζί της» λέει.
4)Σήμερα, η επαγγελματική της δραστηριότητα αναπτύσσεται σε δύο πυλώνες.
«Εδώ κι ένα χρόνο έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας υποδημάτων Tsakiris Mallas.
Αυτή η συνεργασία είναι για μένα ένα δώρο όσον αφορά την εμπειρία αλλά και το αντικείμενο, που το αγαπώ πολύ» μου λέει η Νικολέττα, η οποία παράλληλα διατηρεί και το προσωπικό της blog στο Queen.gr.
«Ό,τι κάνω επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια με γεμίζει και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Δουλεύω από παιδί και μου αρέσει να είμαι δημιουργική.
Και οικογένεια να κάνω, θα συνεχίσω να δουλεύω, γιατί δεν έχω μάθει να κάθομαι και να με συντηρούν οι άλλοι».
1)Μόλις της πετάνε για τη διαφορά ηλικίας (και για να μη την χαρακτηρίσουν) αρχίζει τα κλασσικά εμετικά "δεν θα σχολιάσω τίποτα" αλλά αμέσως μετά μωρή καριολίτσα "είναι πολύ μικρή άλλωστε,δεν το έχω σκεφτεί καθόλου" κλπ,κλπ.
2)Τον τύπο τον γνώρισε σε κάτι γιόγκες και λοιπές αηδίες-ας πούμε οκ ως εδώ,αν και ο τύπος δείχνει για
Εδέησε να βγει έξω,μαζί του,για φαγητό,για να γνωριστούν καλύτερα ύστερα από ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ!
(Όπου ο άλλος βέβαια ήταν χεσμεντέν και κρεμόταν από τα χείλη-πάνω και κάτω-της βυζοΝικολέτας ενώ αυτή τον είχε γραμμένο στη μούνα της.)
3)Ο Ιάσωνας έχει ξενοδοχείο στη Μύκονο-υπεράνω χρημάτων δηλαδή η Νικολέτα.
"Ο Ιάσωνας δουλεύει οπότε εγώ τον περιμένω να τελειώσει με τις υποχρεώσεις του για να ιδωθούμε".
Της πουτάνας γίνεται δηλαδή.
Η υπόθεση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα μια και το καλύτερό της είναι όταν βρίσκεται στη Μύκονο και η Οικονομάκου (η οποία έχει διπλαρώσει τον αδελφό του Ιάσωνα-άλλο βρωμόμουνο αυτό) οπότε οι μέρες περνάνε ευχάριστα στο στυλ "περιμένοντας τον Ιάσωνα πλακομουνιάζομαι με την Οικονομάκου".
4)Τα περί επαγγελματικής απασχόλησής της είναι για να γελάν (μαζί με τα βυζιά της) κι οι πέτρες
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Ο τύπος φαίνεται τρελός γαμιάς
Κρίμα τέτοιες μουνάρες να τις κυκλοφοράνε φλώροι.
Κρίμα τέτοιες μουνάρες να τις κυκλοφοράνε φλώροι.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ο τύπος φαίνεται τρελός γαμιάς
τρομπας και πλουσιος η καλυτερη επιλογη
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
λιγο δροσερος μου φαινεται αυτος
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.540
- Πόντοι
- 3.506
[instagram] https://www.instagram.com/p/BIxBjqajVNt/?hl=el [/instagram]
Ελληνιδες εν ωρα εργασιας...
:o :o :o....
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Ας ξεκουραστούν κ λίγο τα κορίτσια!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.780
- Πόντοι
- 9.931
Η αλήθεια ειναι οτι κουράζονται λίγο τα κορίτσια, μιας και πρέπει να ειναι παντα έτοιμες, πρόσχαρες και άμεσα διαθέσιμες για να ικανοποιήσουν τα γούστα του εκάστοτε επιχειρηματία που έχουν "σχέση", ωστε αυτος να συνεχίσει να προσφέρει, δωρεαν διακοπές σε ακριβά ξενοδοχεία, ακριβά δωρακια, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, αεροπορικά εισιτήρια, γεύματα σε γκουρμέ εστιατόρια κ.α. που χρειάζονται για να διατηρήσουν τον ακριβό τρόπο ζωης που εχουν επιλέξει.
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Η αλήθεια ειναι οτι κουράζονται λίγο τα κορίτσια, μιας και πρέπει να ειναι παντα έτοιμες, πρόσχαρες και άμεσα διαθέσιμες για να ικανοποιήσουν τα γούστα του εκάστοτε επιχειρηματία που έχουν "σχέση", ωστε αυτος να συνεχίσει να προσφέρει, δωρεαν διακοπές σε ακριβά ξενοδοχεία, ακριβά δωρακια, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, αεροπορικά εισιτήρια, γεύματα σε γκουρμέ εστιατόρια κ.α. που χρειάζονται για να διατηρήσουν τον ακριβό τρόπο ζωης που εχουν επιλέξει.
και ξερεις ποια ειναι διαφορα οτι αυτες δεν τις λεμε πουτανες ... αλλα σελεμπριτις!! εγω τις πουτανες τις σεβομε περισσοτερο απο αυτα τα τσολια
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.780
- Πόντοι
- 9.931
και ξερεις ποια ειναι διαφορα οτι αυτες δεν τις λεμε πουτανες ... αλλα σελεμπριτις!! εγω τις πουτανες τις σεβομε περισσοτερο απο αυτα τα τσολια
Η πουτάνα ειναι πιο τίμια γιατι εχει σταθερή ταρίφα και δεν σου πουλάει έρωτες και καψουρα...αυτες της celebrity's εγω της λεω πουτανες με ακριβα συμβόλαια μιας και συνηθως νταραβερίζονται με καποιον για μεγαλες περιόδους, ώσπου αυτος που την εχει να την βαρεθεί και να την στείλει για καποια αλλη, η ο χορηγος να κοψει την χορηγια και αυτες να την φυγουν προς ανεύρεση νεου...
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Η πουτάνα ειναι πιο τίμια γιατι εχει σταθερή ταρίφα και δεν σου πουλάει έρωτες και καψουρα...αυτες της celebrity's εγω της λεω πουτανες με ακριβα συμβόλαια μιας και συνηθως νταραβερίζονται με καποιον για μεγαλες περιόδους, ώσπου αυτος που την εχει να την βαρεθεί και να την στείλει για καποια αλλη, η ο χορηγος να κοψει την χορηγια και αυτες να την φυγουν προς ανεύρεση νεου...
+100000
Πολύ σωστά τα λες ;)
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
καλα μην το λες υπαρχουν και πουτανες που πουλανε και ερωτες και καψουρα απλα σε καλητερη τιμη.. το ιδιο λεμε φιλος και οι περισσοτερες σε αυτο το συνναφι τα ιδια κανουν θελουν δεν θελουν για να βγουν απο την αφανεια
grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
για να λιώσει η πούτσα..!!! ο Σαλπιγγιδης ειναι τουτος ?ΧΥΝ...!!!!!
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
για να λιώσει η πούτσα..!!! ο Σαλπιγγιδης ειναι τουτος ?
Συναγωνιστη δεν ειναι ο Σαλπιγγας αυτος αλλα αν κρινω απο τη γλωσσα του σωματος κι απο την μυτη ο κοντοπιθαρος ποντιος πρεπει να το καρφωνει το μωρο...
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τι να το κάνει το τάπα ρε τύπε,τραβα παρα πίσω να δεις αντρα βαρβατο που τη καρφώνει,κανας περσοναλ θα ειναι ο κοντοπουτανος κέτςΣυναγωνιστη δεν ειναι ο Σαλπιγγας αυτος αλλα αν κρινω απο τη γλωσσα του σωματος κι απο την μυτη ο κοντοπιθαρος ποντιος πρεπει να το καρφωνει το μωρο...
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τι να το κάνει το τάπα ρε τύπε,τραβα παρα πίσω να δεις αντρα βαρβατο που τη καρφώνει,κανας περσοναλ θα ειναι ο κοντοπουτανος κέτς
Τυπε αλλη νοοτροπια οι πουτανες και οι φραγκατοι εμεις δεν μπορουμε να μπουμε στο μυαλο τους.Ποιος ξερει μπορει να την καρφωνουν και οι 2.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις