Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
2.562
Πόντοι
721

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.421
Πόντοι
2.356
Από τη μια σκέφτομαι "πόσο ξεφτιλισμένος αυτός ο πρώην που ανέβασε όλες αυτές τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο", από την άλλη χαίρομαι γιατί μου έχει δώσει υλικό για ατέλειωτους αυνανισμούς ...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.377
Πόντοι
9.931
Από τη μια σκέφτομαι "πόσο ξεφτιλισμένος αυτός ο πρώην που ανέβασε όλες αυτές τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο", από την άλλη χαίρομαι γιατί μου έχει δώσει υλικό για ατέλειωτους αυνανισμούς ...
Οι περισσότερες φωτο φαινονται να της εχει τραβήξει η ιδια, τωρα απο εκει και περα δεν ξερουμε τι εγινε, μπορει να της εστελνε στο γαμια και αυτος μετα απο τον χωρισμο να της εβγαλε στην φορα, μπορει να της/του εκλεψαν το κινητο και καποιος να τις βρηκε και να τις ανεβασε, μπορει να πηγε το κινητο της/του για επισκευή και εκει καποιος τεχνικος να της υπέκλεψε...

Αυτο που μου κανει εντύπωση ειναι οτι δεν θυμάμαι να κινήθηκε νομικά για την υποκλοπή των φωτο.

ragozin

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
503
Πόντοι
81
Εχω χύσει άγρια με τις γυμνές της Ράλλη.:bigdick::bigdick::bigdick:

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
5.223
Πόντοι
1.041
ποιος πρωην?
την 'χακαραν' ειπε ,κατι βλακεια εκανε η ιδια και εκανε μετα μια μηνυση για χακαρισμα για τα ματια του κοσμου
αν το εκανε πρωην θα τον εστελνε στα δικαστηρια να τον αρμεξει οσο μπορει

ragozin

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
503
Πόντοι
81
ποιος πρωην?
την 'χακαραν' ειπε ,κατι βλακεια εκανε η ιδια και εκανε μετα μια μηνυση για χακαρισμα για τα ματια του κοσμου
αν το εκανε πρωην θα τον εστελνε στα δικαστηρια να τον αρμεξει οσο μπορει
Ετσι είναι.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
2.562
Πόντοι
721
Οι περισσότερες φωτο φαινονται να της εχει τραβήξει η ιδια, τωρα απο εκει και περα δεν ξερουμε τι εγινε, μπορει να της εστελνε στο γαμια και αυτος μετα απο τον χωρισμο να της εβγαλε στην φορα, μπορει να της/του εκλεψαν το κινητο και καποιος να τις βρηκε και να τις ανεβασε, μπορει να πηγε το κινητο της/του για επισκευή και εκει καποιος τεχνικος να της υπέκλεψε...

Αυτο που μου κανει εντύπωση ειναι οτι δεν θυμάμαι να κινήθηκε νομικά για την υποκλοπή των φωτο.
από ότι θυμάμαι με τον τυπά είχε πει ότι είχε σχέση και όντως τις φωτογραφίες τις τράβαγε μόνης της ή μαζί του.
και σε μια συνέντευξη της είπε ότι εκλεψαν τον υπολογιστή του πρώην και διέρρευσαν τις φωτογραφίες κάτι που στέκει γιατί αν είχαν χακάρει το δικό της θα είχαν βρει σίγουρα πιο πολύ υλικό.

Γνώμη μου είναι ότι ο τυπάς είχε κρατήσει το υλικό και την εκβίασε για λεφτά αυτή δεν του έδωσε και αυτός διέρρευσε τις πρώτες φωτογραφίες για να την φοβίσει και σίγουρα θα είχε και βίντεο να την γαμάει ή να παίζει με την μουνάρα της ή να βάζει δονητή.

έγινε μια καταγγελία άλλα έμεινε εκεί και οι φωτογραφίες δεν κατέβηκαν ποτέ από το ιντερνετ όπως έγινε και με άλλες αντίστοιχα.

ragozin

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
503
Πόντοι
81
από ότι θυμάμαι με τον τυπά είχε πει ότι είχε σχέση και όντως τις φωτογραφίες τις τράβαγε μόνης της ή μαζί του.
και σε μια συνέντευξη της είπε ότι εκλεψαν τον υπολογιστή του πρώην και διέρρευσαν τις φωτογραφίες κάτι που στέκει γιατί αν είχαν χακάρει το δικό της θα είχαν βρει σίγουρα πιο πολύ υλικό.

Γνώμη μου είναι ότι ο τυπάς είχε κρατήσει το υλικό και την εκβίασε για λεφτά αυτή δεν του έδωσε και αυτός διέρρευσε τις πρώτες φωτογραφίες για να την φοβίσει και σίγουρα θα είχε και βίντεο να την γαμάει ή να παίζει με την μουνάρα της ή να βάζει δονητή.

έγινε μια καταγγελία άλλα έμεινε εκεί και οι φωτογραφίες δεν κατέβηκαν ποτέ από το ιντερνετ όπως έγινε και με άλλες αντίστοιχα.
Ισχύει.

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.525
Πόντοι
1.046

Είτε από χακαρισμα είτε από εκβιασμό οι γυμνές φώτο της έχουν τιμηθεί από πολλούς...όσο για το υποτιθέμενο βίντεο μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε...οπότε αυτό που έχω να πω είναι να ευχαριστηθούμε αυτές τις φώτο όσο περισσότερο μπορούμε γιατί όπως ξέρουμε όλοι δεν έχουμε συχνά αυτή την ευκαιρία

ragozin

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
503
Πόντοι
81
Είτε από χακαρισμα είτε από εκβιασμό οι γυμνές φώτο της έχουν τιμηθεί από πολλούς...όσο για το υποτιθέμενο βίντεο μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε...οπότε αυτό που έχω να πω είναι να ευχαριστηθούμε αυτές τις φώτο όσο περισσότερο μπορούμε γιατί όπως ξέρουμε όλοι δεν έχουμε συχνά αυτή την ευκαιρία
Η απόλυτη ευχαρίστηση η ολόγυμνη Ράλλη.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
2.562
Πόντοι
721
συμφωνώ ήμασταν τυχεροί που έμειναν αυτές οι φωτογραφίες γιατί από τότε με την Ράλλη όλες οι διάσημες είναι πιο προσεκτικές.

υπάρχει υλικό και από πηλιχού, κρεμλίδου, τούνη αλλά ελάχιστο και καμία σχέση με το αριστούργημα της Ράλλη.
συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό αυτό αλλά η Ράλλη είχε δώσει άπειρο υλικό με τις φωτογραφίσεις της.

για το βίντεο που αναφέρω το υποθέτω εγώ μόνος μου δεν πατάω πάνω σε άλλα ποστ.
Πιστεύω ότι από τη στιγμή που έπαιζαν τέτοιο παιχνίδι με φωτογραφίες σίγουρα θα έπαιζε και βίντεο που ποτέ δεν θα ανέβηκε στο διαδίκτυο.

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
5.223
Πόντοι
1.041
συμφωνώ ήμασταν τυχεροί που έμειναν αυτές οι φωτογραφίες γιατί από τότε με την Ράλλη όλες οι διάσημες είναι πιο προσεκτικές.

υπάρχει υλικό και από πηλιχού, κρεμλίδου, τούνη αλλά ελάχιστο και καμία σχέση με το αριστούργημα της Ράλλη.
συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό αυτό αλλά η Ράλλη είχε δώσει άπειρο υλικό με τις φωτογραφίσεις της.

για το βίντεο που αναφέρω το υποθέτω εγώ μόνος μου δεν πατάω πάνω σε άλλα ποστ.
Πιστεύω ότι από τη στιγμή που έπαιζαν τέτοιο παιχνίδι με φωτογραφίες σίγουρα θα έπαιζε και βίντεο που ποτέ δεν θα ανέβηκε στο διαδίκτυο.
τι ξεκωλιασμα θα ετρωγε στο βιντεο αραγε

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.525
Πόντοι
1.046
Boobs boobs boobs:erection::wanker::cum::gumtits::jade::tits:
250094.JPG

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
2.562
Πόντοι
721

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.525
Πόντοι
1.046
τσαμπά κρατάει το ποτήρι ενώ θα μπορούσε να το βάλει ανάμεσα στις βυζάρες της και δεν θα πήγαινε πουθενά
Μάλλον θα χαθεί το ποτήρι εκεί μεσα...και αντε βρες το μετά

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
2.562
Πόντοι
721
Μάλλον θα χαθεί το ποτήρι εκεί μεσα...και αντε βρες το μετά
εγώ πάντως προσφέρομαι να βουτήξω εκεί μέσα να το βρώ και να χρησιμοποιήσω και τα δύο κεφάλια μου δεν έχω κανένα απολύτως θέμα :erection:

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
2.562
Πόντοι
721
κανα μισαωρο μ πηρε να παρατηρησω ποσο χαλια ειναι το φορεμα
αν εχεις βυζαρες τελικα μεγαλο προσον