Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.022
Πόντοι
481
Ακριβώς...αυτο θέλουμε και εμείς άλλωστε...και αυτή το ξέρει...και μας τα δείχνει πλουσιοπαρωχα
πιστεύω ότι από τότε που έγινε ο χαμός με τις φωτογραφίες της και έψαχναν όλοι στο ίντερνετ , κατάλαβε ότι τον παίζαμε όλοι για τις βυζάρες της και της έφυγε αυτό το κομπλεξ και πλέον μας τα δίνει στο πιάτο να παίρνουμε ένα μεζέ

• Like
Αντιδράσεις: satov1

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.515
Πόντοι
5.956
πιστεύω ότι από τότε που έγινε ο χαμός με τις φωτογραφίες της και έψαχναν όλοι στο ίντερνετ , κατάλαβε ότι τον παίζαμε όλοι για τις βυζάρες της και της έφυγε αυτό το κομπλεξ και πλέον μας τα δίνει στο πιάτο να παίρνουμε ένα μεζέ
Σίγουρα.

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.349
Πόντοι
1.046
Εμένα αυτό μου ακούγεται λογικό...στο κάτω κάτω δεν έμεινε και τίποτα να κρύψει...οπότε για ποιο λόγο να μην μας δώσει αυτό που θέλουμε να δούμε???

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.515
Πόντοι
5.956
Εμένα αυτό μου ακούγεται λογικό...στο κάτω κάτω δεν έμεινε και τίποτα να κρύψει...οπότε για ποιο λόγο να μην μας δώσει αυτό που θέλουμε να δούμε???
Περισσότερο καλό τις έκαναν οι γυμνές ,παρά κακό.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.022
Πόντοι
481
συνήθως οι γυναίκες με μεγάλο φυσικό στήθος έχουν κόμπλεξ και δεν θέλουν να το προβάλουν πολύ.
και επειδή πλέον οι περισσότεροι έχουν δει έστω και μια φωτογραφία της σου λέει χέστηκα.
για αυτό είπα και πριν ότι μαλακία που δεν υπάρχουν πλέον περιοδικά γιατί εύκολα θα έκανε τελείως γυμνό πλέον

• Like

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.515
Πόντοι
5.956
συνήθως οι γυναίκες με μεγάλο φυσικό στήθος έχουν κόμπλεξ και δεν θέλουν να το προβάλουν πολύ.
και επειδή πλέον οι περισσότεροι έχουν δει έστω και μια φωτογραφία της σου λέει χέστηκα.
για αυτό είπα και πριν ότι μαλακία που δεν υπάρχουν πλέον περιοδικά γιατί εύκολα θα έκανε τελείως γυμνό πλέον
Το είχε άνετα η Ράλλη.

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.349
Πόντοι
1.046
Για τελείως γυμνό δεν ξερω...και αυτό το λέω διότι πλέον έχει γίνει μαμά και δεν ξερω αν θα εμπαινε στη διαδικασία για κάτι τέτοιο...πάντως για μια πιο σεξυ φωτογράφηση υπάρχει πιθανότητα και να εκανε

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
6
Like
2.022
Πόντοι
481
Για τελείως γυμνό δεν ξερω...και αυτό το λέω διότι πλέον έχει γίνει μαμά και δεν ξερω αν θα εμπαινε στη διαδικασία για κάτι τέτοιο...πάντως για μια πιο σεξυ φωτογράφηση υπάρχει πιθανότητα και να εκανε
αν είχε γιο δεν θα έκανε εύκολα, τώρα με την κόρη μπορεί να το ρίσκαρε.
έτσι και αλλιώς πλέον μια δύο ολόγυμνες βγαίνουν κατευθείαν στο google μόλις πατήσεις το ονομά της.
επίσης αν ερχόταν ένα περιοδικό και της έδινε εξαψήφιο νούμερο δύσκολα θα έλεγε όχι

• Like

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.349
Πόντοι
1.046
έτσι και αλλιώς πλέον μια δύο ολόγυμνες βγαίνουν κατευθείαν στο google μόλις πατήσεις το ονομά της.
επίσης αν ερχόταν ένα περιοδικό και της έδινε εξαψήφιο νούμερο δύσκολα θα έλεγε όχι
Δεν ξερω...το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλα είναι πιθανά...η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.515
Πόντοι
5.956
Ναι θα έλεγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom