Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.720
- Πόντοι
- 6.256
Α εκτος απο μπουστης εισαι και κοπρολαγνος;Δεν διάβασες την δεύτερη φράση...εσύ δεν θα ήθελες να γευθείς έναν δονητη που μπήκε στον υπέροχο πάτο της;
Α εκτος απο μπουστης εισαι και κοπρολαγνος;Δεν διάβασες την δεύτερη φράση...εσύ δεν θα ήθελες να γευθείς έναν δονητη που μπήκε στον υπέροχο πάτο της;
Εγώ θέλω να γλείψω εκείνον τον δονητη...κάτι δικό της θα έχει απομείνει εκεί.
Τυπε εσυ γλυφεις δονητες που βαζουν στο κωλο τους γκομενες ή εισαι τιποτα περιεργος;
Τυπε η επομενη αποκαλυψη σου θα ειναι ποσο θα θελες να γλυψεις σπερματα απο το μουνι της Νικολουλη;Πολλοί θα έτρωγαν και τα σκατα της δούκισσας Νομικού...για ένα γευστικό δείγμα από τον δονητη το κάνετε θέμα;
τύπε παλι καλα που το διευκρινησεςΘα φροντίσω να συγκρατηθω...θα περασω το δάχτυλο από τον δονητη και θα το γλείψω διακριτικά...θα δείξω επιπεδο αντίστοιχο της Δούκισσας Νομικού.
τύπε παλι καλα που αντι για δονητή δεν ανέφερες χρησιμοποιημένη καποτα. αυτο θα ταν λιγακι πουστιαΘα φροντίσω να συγκρατηθω...θα περασω το δάχτυλο από τον δονητη και θα το γλείψω διακριτικά...θα δείξω επιπεδο αντίστοιχο της Δούκισσας Νομικού.
Με μπερδεύεις με άλλους...Τυπε η επομενη αποκαλυψη σου θα ειναι ποσο θα θελες να γλυψεις σπερματα απο το μουνι της Νικολουλη;
Προφανώς ...τύπε παλι καλα που αντι για δονητή δεν ανέφερες χρησιμοποιημένη καποτα. αυτο θα ταν λιγακι πουστια
Αυτός είναι έτοιμος να κάνει εμετό μετά από μπεκροποσια...τύπε παλι καλα που το διευκρινησες
Τίποτα καλύτερο από ένα ωραίο επιδόρπιο μετά τα σουβλάκια...Ρε μαλακες τρωω σουβλάκια και μπήκα να δω κανα μουνι να περάσει η ώρα και εσείς λέτε για μερεντα…..
Ώ ρε πούστη...Θα φροντίσω να συγκρατηθω...θα περασω το δάχτυλο από τον δονητη και θα το γλείψω διακριτικά...θα δείξω επιπεδο αντίστοιχο της Δούκισσας Νομικού.
Και σε μένα αν μπορείς τυπε γιατί δεν ξέρω πως να στείλω μήνυμα προσωπικόκαλημερα κ απο εδω παιδια να μπει καλα η εβδομαδα
Μπορείς να το στείλεις και σε εμένα?Καλά ρε τύπε.
Ακόμα δεν το έχεις;
Τύπε μπορείς να το στείλεις και σε εμένα αν είναι εύκολο?με τον δονητη η την παρτουζα???