ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.558
- Πόντοι
- 5.006
Ρε γαμημενε πάλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσα μαν?
Χοιρινό ή κοτόπουλο?Στειλε πιτογυρο γιατι αλλιως θα στειλω κοσμο να σου κάνει ανακαίνιση στο μαγαζί
Κανω κετο..μου ειναι αδυνατονΔωσε κανενα πιτογυρο στον λαο ρε.Ελεγξε πρωτα χοληστερινη,τριγλυκεριδια κλπ και μετα στειλε αβερτα
Με καύσωνα θες πιτόγυρα;Δωσε κανενα πιτογυρο στον λαο ρε.Ελεγξε πρωτα χοληστερινη,τριγλυκεριδια κλπ και μετα στειλε αβερτα
Περιμένουμε το βίδεο από τους κατέχοντες αυτούΒρέ!!! βρέ!! βρέ! όλα τα καλά παιδιά εδώ μαζεμένα ...
Mεχρι να πεσει η θερμοκρασια κατω απο 30 βαθμους ή μεχρι να πεσει η θερμοκρασια τα 30 ειναι λογικο νουμερο?Με καύσωνα θες πιτόγυρα;
Μέχρι να πέσει η θερμοκρασία κάτω από 30 ξέχνα το
Σκετο,ναι.Φερε ενα καφεδακι μεχρι να βγωΚανω κετο..μου ειναι αδυνατον
Mεχρι να πεσει η θερμοκρασια κατω απο 30 βαθμους ή μεχρι να πεσει η θερμοκρασια τα 30 ειναι λογικο νουμερο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκετο,ναι.Φερε ενα καφεδακι μεχρι να βγω
Ο ελπίζων ζώντας, αποθνήσκει χέζοντας...Περιμένουμε το βίδεο από τους κατέχοντες αυτού
@athinaios44 είμαι ο άνθρωπος σου
Μα τοοοσο γκαυλιαρααααα;;;;Tρομερή η Ράλλη στο κρεβάτι ολόγυμνη και απλωμένη.
Εγώ θέλω να γλείψω εκείνον τον δονητη...κάτι δικό της θα έχει απομείνει εκεί.το ανταλλασω με βιντεο της νομικου με δονητη στον κωλο
Εγώ θέλω να γλείψω εκείνον τον δονητη...κάτι δικό της θα έχει απομείνει εκεί.
Δεν διάβασες την δεύτερη φράση...εσύ δεν θα ήθελες να γευθείς έναν δονητη που μπήκε στον υπέροχο πάτο της;